Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açıköğretim Fakülteli Arkadaşlar Hoşgeldiniz

Tepki Skoru
0
[size=x-large]:thumbsup::thumbsup:[/size]merhaba kader arkadaslarım

Tepki Skoru
0
gülaycım & cimi (cemile) & nurtencan & seda_ & emos Sizlerde aramıza HOŞGELDİNİZ!!! Ne güzel gün geçtikçe kocaman aile oluyoruz...:):):) Güzel paylaşımlarda bulunmamız dileğiyle...
Sevgiler ve Başarılar...

Tepki Skoru
0
Emeloji' Alıntı:
selam arkadaşlar benim bir sorum olacak.Açıkögretim okulöncesi ögretmenligi okuyan arkadaşlar nereye başvurup usta ögretici oluyorlar  beni bilgilendirirseniz  sevinirim..Teşekkürler
Arkadaşım bulunduğun ildeki İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvuruyorsun oradakiler seni yönlendirir.Yalnız başvuruların zamanı var o tarihlerden önce yada sonra başvuru almazlar o yüzden sıkı bir takipci olman gerekli...Başvurunu verdin mi sabırla bekliyorsun sonuçları...İnşallah kadrolu olarak çalışırız..Başarılar canım...

Tepki Skoru
0
MERHABA ARKADAŞLAR BENİ KABUL EDERSENİZ ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM BEN AÇIKÖĞRETİM 1. SINIFTA OKUYORUM

Tepki Skoru
0
Merhaba açıköğretim 4.sınıf öğrencisiyim. Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.

Tepki Skoru
0
merhaba bende 3,sınıf ögrencisiyim ve staj dosyası ile ilgili bilgi arıyorum yardım ederseniz sevinirim

Tepki Skoru
0
slm ablacım ben betül 18 yaşındayım ve bu sene sınava gireceğim  anadolu açıköğretimi istiyorum :36_7_8:eek:kul ve dersler hakkında bana bir tavsiyen olabilirmi teşekkür ederim by

Tepki Skoru
0
Merhaba ben Nilüfer, 4. sırnıf öğrencisiyim. Bu site harika........ Herkese Merhabalar

Tepki Skoru
0
seda_ & pembegül & tırtıl aramıza HOŞGELDİNİZ!!!

Tepki Skoru
0
merhaba ben hilal aöf 4. sınıf öğrencisiyim gerçekten mükemmel bir site bundan sonra bende eliden geldiğince paylaşım yapacağım bu seneyi hep birlikte atlatacağız inşallah :)

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar bende 3.sınıf ögrencisiyim seda

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar.ben gözde.aöf 1. sınıf öğrencisiyim.sınavlar yaklaşıo. herkese başarılar diliorummmm..:36_13_3: :)

Tepki Skoru
0
slm
bende 3.sınıfım ama sitede devamlı kayboluyorum biri bana yardım etse iyi olur

Tepki Skoru
0
selam ben sinem 2.snf ogrencısıym daha yenı katıldm aranıza bıraz acemıym kusura bkmym artk kalın saglıcakla...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle