Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açıköğretim Fakülteli Arkadaşlar Hoşgeldiniz

Tepki Skoru
0
selam bende 2.sınıftaym ınsallah sınavlarımız guzel gecer basarılar...

Tepki Skoru
0
selam arkadaslar 2005 acıkogretım mezunnuyumm ..ben kodrolu gorev yapıyorum.darısı hepınızın basınaa.

Tepki Skoru
0
selam cok guzel ınsallah bızde senn gıbı mezun oluruz ne mutlu sana nerde gorevlısın pekı

Tepki Skoru
0
kahramanmarasın bır ılcesının bır koyu..gecen sene atandımm.kpps cok zorladı ama basardım.hıc usta ogretıcılık yapmadım.sen napıyorsun..atanamak ıcın beklıyormusun.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..janset hocam hayırlı olsun darısı başımıza.bende bu yıl kpss ye gireceğim ,umarım kadroya geçerim...

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bende o.ö.e.öğretmenliği 3.sınıftayım umarım en kısa zaman da bizlerde kadrolular kervanına katılırız.hepinize kolay gelsin başarılar

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar yeni keşfettim ve gerçekten çok güzel bir organizasyon.herkese yardımlarından dolayı çok çok çok teşekkürler.bende aöf 2. sınıfım.

Tepki Skoru
0
benim selçuk beye bir sorum olcak.merhaba selçuk bey. 4. sınıfım hayırlısıyla 3 ay sonra bitcek okul. ve şu anda özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde 6 yıldır yardımcı öğretmen olarak çalışıyorum. mezun olunca rehabilitasyon merkezlerinde çalışabildiğimizi biliyorum . peki ama benim kafama takılan şey rehabilitasyon merkezlerinde çalışabilmemiz için özel eğitim sertifikası almamız gerekiyo mu. gerekiyosa nerde , nasıl ve ne kadar zamanda alabiliriz. sertifikaya gerek yoksa çalışabiliriz dimi. saygılar.

Tepki Skoru
0
bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımda beni aydınlatırlarsa çok sevinirim. iyi forumlar arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
öncellikle hoşgeldiniz.bildiğim kadarıyla özel eğitim daire başkanlığının düzenlediği kurs programını bitirmek gerekiyor.ancak içeriği ve süresi hakkında bilgim yok...

www.okuloncesi.org/neslihan

Tepki Skoru
0
neslihan arkadaşım bilgin için teşekkürler. bu durumda benimde sertifika almam gerekecek. okulumuzdada 3 ay sonra uzman açığı olacak ve direk beni uzmanlığa alcak patronlarım. peki neslihan arkadaşım ben bu bilgilere internetten ulaşabilir miyim. ulaşabilceğim bir adres biliyo musunuz. yardımcı olursanız sevinirim. sağol. kib.

Tepki Skoru
0
özel eğitim öğretmeni bir hocam ile görüştüm.en sağlıklı bilginin ramlardan alınacağını söyledi.bilgi alabileceğin birkaç ram ın(rehberlik ve araştırma merkezi)telefonunu buldum..burdan bilgi alabilirmişsin...bilgi edindiğinde bana özel mesajla ulaşırsan sevinirim..

üsküdar RAM:0 216 651 50 03
Kadıköy RAM:0 216 302 33 52
Sarıyer RAM:0 212 271 31 84
Şişli RAM:0 212 272 17 79
Kağıthane RAM:0 212 321 33 32

Tepki Skoru
0
neslihan tatlım çalışabilme hakkımız olduğunu biliyom. bugün bir iş başvurusu geldi okul öncesi öğretmenliği mezunu örgün eğitimden, kendisi mezun olmadan önce sertifika aldığını söylemiş.. anlıcan bende o yüzden merak ettim. sekreterimiz ankarada yetkili bir kişiye sorcak pazartesi günü net olarak öğreniriz işallah o zaman sana haber veririm. ıspartadaki ram danda öğrenilebilir ama asıl milli eğitimden öğrenebilirsin dediler.

Tepki Skoru
0
neslihan açıkcası hemen okul bitince başlarım diye düşünmüştüm uzmanlığa ama bugün özel eğitim sertifikasını duyunca çok şaşırdım. umarım kısa dönemli bişeydir. ama asıl bulunmadığımız şehirlerde olmuyo bildiğim kadarıyla. belli merkezleri var, orlara gidilip orlardan alınıyomuş.

Tepki Skoru
0
benim adım kadriye neslihancım, sen çalışıyo musun canım. özel eğitime de duyarlı olman beni çok sevindirdi ve şaşırttı. kib.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle