Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açıköğretim Fakülteli Arkadaşlar Hoşgeldiniz

Tepki Skoru
0
slm. bende açıköğretim 3.sınıf öğrencisiyim:)

Tepki Skoru
0
esra arkadaşım hoşgeldin. ne kadar güzel. ne geniş bir aileyiz.

Tepki Skoru
0
merhaba 1an arkadaşım. sen 2. sınıfsın bildiğim kadarıyla. bende 4. sınıfım. tatlım derslere stajdan bir sıra gelse zehir gibi çalışırımda şimdi çalışamıyom. neyseki yakında bitiyo staj. 3. ve 4. sınıfta daha iyi anlarsın tatlım. allah kolaylık versin şimdiden. dersler, staj, etkinlikler, hocaların istek ve talepleri bitmek bilmiyo. neyse canım. şimdiden sınavda başarılar sana ve tüm arkadaşlara.

1an

Tepki Skoru
0
mrh demek ben asıl o zaman yandım çünkü biri 19 diğeri 4 aylık iki tane bebeğim var sürgün arkadaşım benim okul bitmez artık

Tepki Skoru
0
allah bağışlasın.sıkma canını tatlım. biter elbet. senin gibi kaç tane arkadaşım var. onlar için daha zor tabiki iş, güç, çocuk derken. ama azmin çok önemli. sık dişini canım. ama şuda bir gerçek ki staj uygulamaları bazen işkenceye dönüşüyo. dediğim gibi hocaların özellikleki sanat etkinliklerinde bekledikleri orjinal çalışmalar. kimilerine tepegöz, slayt falan yaptırıyolar. allahtan ben şanslıyım ki hocam çok iyi bir insan yinede zorlamıyo beni. ama ne var ki bende mesleğimi ve çocukları sevdiğim için en iyisini yapıyorum. ilk notumu 90 verdi hoca. gerçekten çok emek verdim. diğer arkadaşlarım da öyle. merak etme sende yaparsın.dua etki iyi bir hocaya denk gel. hocayla aranı iyi tutmaya çalış benden sana ufak bir tiyo.. ilerki zamanlarda da takıldığın bişeyler olursa yardımcı olurum tatlım.

1an

Tepki Skoru
0
canım teşekkür ederim valla çok strese giriyorum ama haklısın azmin elinden hiç bişey kurtulamaz ama vakit yaratmak çok zor oluyor 24 saat yetmiyo bazen neyse canım biter elbet valla öyle birileriyle paylaşmak çok iyi geliyo sağol

Tepki Skoru
0
her zaman paylaşabilirsin canım. başka türlü rahatlayamaz insan bilirim. kib tatlım.

Tepki Skoru
0
emhoss & zekiye_84_ & esradnlr & hocahanım & özden sizlerde aramıza HOŞGELDİNİZ!!!...

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar o kadar mutluyum ki böyle bi site oluşturdukları için herkese teşşekürler. bende aöf 2. sınıf öğrencisiyim
hoşbulduk..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.