Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 kasım kpss puanlarımızı bu başıkta toplayalım

Tepki Skoru
0
Bende önceki sınavdan 14 net daha fazla yapmama rağmen bu seferki sınavdan 6 puan daha düşük aldım. Aslında tam tersi olmalıydı.
Puanımın artacağını düşünürken iyice düştü.
Önceki puanım çokta iyi değildi belki ama bu ne ters orantıdır bu ne saçmalıktır arap saçı gibi bişey oldu bu sınav.
Boşu boşuna millet aylarca bekleyip strese girdi. Yine 2009 sınavında alınan puanlarla atanmış olunacak. Geçen seneki kişiler bu yılkinden çok daha az netlerle daha yüksek puanlar almıştı.
Onların puanı hala geçerli, 2009 da vasat puan alan kişiler şimdinin yüksek puanlı kişileri olacak.
Yani geçen seneki sözleşmelilerin bi çoğu bu sene kadroya geçecek gibi bişey olacak. 2010 daki puanın kimseye hayrı olmayacak gibime geliyo, ancak ki aralarında tek tük aşırı yüksek net yapıpta iyi puan çıkaranlar olmuşsa onlar yeni atama olabilecek.
Yazık ki ne yazık....... insanların çektiği streslerine , bekleyişlerine , ve bu sefer daha iyi net yaptım belki daha iyi puan getirir ve atanabilirim diye kurdukları hayallerine. Bu sınav soğuk duş etkisi yaratmış oldu.
HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN..................

Tepki Skoru
0
facebook taki okul öncesi puan sıralamasını biri özelime atabilir mi? Ben 2010 da sınava girmedim o yüzden göremiyorum...okul öncesi sıralamasında 71 puan üzerinde kaç kişi var ve toplam kaç kişi puanını girmiş ...birileri yardımcı olabilir mi lütfen?
902 kişi girmiş şimdiye kadar. 308 kişi var 71in üzerinde...

Tepki Skoru
0
çok mantıklı yorumlarınız var hocam katılıyorum size.. puanların çok fazla düştüğünü de sanmıyorum oynasa oynasa 100 kişi oynamıştır.. kadro tabanı 69 70 olur sözleşmeli 2010dan olacağı için 65leri rahat görecektir hatta 63 falan olur..

bide duydunuz mu bilmiyorum ama sağlıkçı engeline takıldı şu sözleşmelileri kadroya geçirme mevzusu ve artık sözleşmeli alım da olmayacakmış Bu atamada alınacağı da meçhule düşmüş gibi gözüküyor arkadaşlar.. Eğitim hep bi engele takılıyor ilerlemiyor bu ülkede EĞİTİM!!!!!
Sözleşmeli 65-63lerden bahsetmişsinz. En son temuzzda sözleşmeli alım 47lerde kapatmıştı.Şimdi ise puanlar düşmüşken hemde sözleşmelinin geneli 2010 puanlılardan olacağından 65-63ler çok çok yüksek değil mi? 45lerde kapatır gibi geliyor bana.Temmuzda 650 kişi alınmıştı sanırım sözleşmeli olarak.Şimdi kadroya geçen kadar alsalar 1500-2000 kadar 40larda bile kalabilir yanlışmıyım.

Tepki Skoru
0
50.000 kişinin üzerinde kişi sınava girmemiş, onlar sabahki sınavdan düşük net yapanlarsa yani sınava girseler de iyi bir puan alamayacak kişilerse standart sapmanın düşmesi doğaldır bence. çünkü sınava giren genelde herkez eğitim netlerini yükseltti, çok düşük alabilecek ciddi bir rakam da sınava girmedi, bu da sınav genelinde herkezin çok başarılı olduğunu (görünümde) ortaya çıkardı. bu yüzden de standart sapma düştü, geçen sınavda 16larda verilmişti, geçen sene ise 20lerdeydi şimdi 4 gelen bile var tanıdığım, bana 9 gelmiş. herkezin puanı düştüğüne göre sözleşmeli alımda okulöncesinin fazla bir kaybı olmaz, çünkü geçen sene 47lerde kaldı zaten. sadece kadrolu alımda 2009 puanları değerlendi ortalama 5 puan falan değer kazandı. şimdi kontenjanlar önemli, değişebilir deniyordu, bize ne kadar verecekleri önemli. 2000 - 3000 civarında verilse kadro68-70 arasında kalır bence (sıralamadan da kaybedenler olabilir tabi 26 işaretlenmez ise) sözleşmeli de 60 larda kalabilir, belki daha da düşer, 10.000 atamada baya bi eritti bizim branşı... 6 aralığı ip ile çekiyorum

Tepki Skoru
0
vay vay halimize bu yorumları okuduktan sonra hiç yorum yapamıyorum açıkçası........................

Tepki Skoru
0
50.000 kişinin üzerinde kişi sınava girmemiş, onlar sabahki sınavdan düşük net yapanlarsa yani sınava girseler de iyi bir puan alamayacak kişilerse standart sapmanın düşmesi doğaldır bence. çünkü sınava giren genelde herkez eğitim netlerini yükseltti, çok düşük alabilecek ciddi bir rakam da sınava girmedi, bu da sınav genelinde herkezin çok başarılı olduğunu (görünümde) ortaya çıkardı. bu yüzden de standart sapma düştü, geçen sınavda 16larda verilmişti, geçen sene ise 20lerdeydi şimdi 4 gelen bile var tanıdığım, bana 9 gelmiş. herkezin puanı düştüğüne göre sözleşmeli alımda okulöncesinin fazla bir kaybı olmaz, çünkü geçen sene 47lerde kaldı zaten. sadece kadrolu alımda 2009 puanları değerlendi ortalama 5 puan falan değer kazandı. şimdi kontenjanlar önemli, değişebilir deniyordu, bize ne kadar verecekleri önemli. 2000 - 3000 civarında verilse kadro68-70 arasında kalır bence (sıralamadan da kaybedenler olabilir tabi 26 işaretlenmez ise) sözleşmeli de 60 larda kalabilir, belki daha da düşer, 10.000 atamada baya bi eritti bizim branşı... 6 aralığı ip ile çekiyorum
yorumlarınıza katılıyorum,eğer doğu tercih edilmezse kadro 67-68lerden biraz daha düşebilir,ama çok düşme olmaz.zaten 2009 luların puanlarının yüksek olduğunu biliyoruz.kendi adıma pek umudum yok,sözleşmeli için .ama bundan sonra ne olursa sürpriz gözüyle bakıyorum.fazla bel bağlamamak lazım.yoksa sonu bayağı hüsran ve hayal kırıklığı oluyor.koyverdim gitti!!!

Tepki Skoru
0
Neti fazla olduğu halde notu düşük gelen arkaadaşlar!!! İtiraz edelim, dilekçe yazalım... Çok işe yaramayacak ama olsun biz elimizden geleni yapalım. 10 net yükselttiğim halde 2,5 puanım düştü. Bu nasıl bir hesaplamadır anlamadım :(

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar, ben bugün eğitim sen i aradım.oradaki avukatla görüştüm.usta öğreticiliğin iptalinin nasıl olması gerektiğini sordum.(okul öncesi alımlarının çok olması için).oda bana usta öğretici olarak çalışan kişilerin isim,soyisim ve okul adlarını bana fax çekerseniz eğer sizin adınıza dava açarız zaten çalışmaları yasal değil bir tek dava açmaya bakıyor danıştaya dedi.şimdi ben çevremdeki usta öğretici olarak çalışan kişilerin isimlerini okullarını ve bulundukları ilin adını yazıp fax çekeceğim.sizde çevrenizdeki ustaöğreticileri ve okullarını yazıp faxlarsanız danıştaya dava kolayca açılır.umuyorum ki geçen seneki gibi 10 bin alım olur.lütfen arkadaşlar duyarlı olalım.eğitim sen tel:0312 439 01 14 fax:0312 439 01 18 numaralar. bizi kurtarırsa bir tek danıştay kurtarır.

Tepki Skoru
0
Tepki Skoru
0
Ya nasıl sözleşmeli 60larda kalır.Kadrolu 68-70 arası kapatırsa, sözleşmeli sadece bir kaç puan mı düşer yani.İnanamıyorum.60larda çok fazla bir yığılmamı var?Ben boşa beklemeyim o zaman sözleşmeli olur diye hayal kuruyordum.Allahım nolur 40-45lere insin yine puanlar:(

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar, ben bugün eğitim sen i aradım.oradaki avukatla görüştüm.usta öğreticiliğin iptalinin nasıl olması gerektiğini sordum.(okul öncesi alımlarının çok olması için).oda bana usta öğretici olarak çalışan kişilerin isim,soyisim ve okul adlarını bana fax çekerseniz eğer sizin adınıza dava açarız zaten çalışmaları yasal değil bir tek dava açmaya bakıyor danıştaya dedi.şimdi ben çevremdeki usta öğretici olarak çalışan kişilerin isimlerini okullarını ve bulundukları ilin adını yazıp fax çekeceğim.sizde çevrenizdeki ustaöğreticileri ve okullarını yazıp faxlarsanız danıştaya dava kolayca açılır.umuyorum ki geçen seneki gibi 10 bin alım olur.lütfen arkadaşlar duyarlı olalım.eğitim sen tel:0312 439 01 14 fax:0312 439 01 18 numaralar. bizi kurtarırsa bir tek danıştay kurtarır.

Tepki Skoru
0
iyi demişsiniz de
ama artık usta öğreticilik diye anılmıyor ücretli öğretmenlik deyip kılıfına uyduruyorlar arkadaşım.
hakkımızda hayırılısı olsun.

Tepki Skoru
0
usta öğretici diye nitelendirilenler sadece lise mezunları mı arkadaşlar?

Tepki Skoru
0
geçen sefer 47 lere indi ama 10.000 kişi birden alınmıştı, sayı bu kadar fazla olmaz bu sefer, danıştay kararı geçen seneki sözleşmeli alımını mecbur kılmıştı, atamalardan sadece birkeçgün sonra ikinci atama oldu. benim geçen seneden 72.211 puanım var ve haziranda tercih yapmıştım, 2010 sınavı olmadan daha tercihlerime aranamadım ve yaklaşık 600 kişi sizin önünüzde bekliyor diyordu. şimdi yeni sınav da oldu iptal edilenden 60 küsür, enilenen sınavdan da 62 küsür aldım, gerçi geçen seneden 7 net fazla olmasına ramen toplam net sayım 10 puan düşük aldım. Bunlara dayanarak sözleşmeli 60larda olabilir diyorum, tabi bu yine sadece tahmin, alım sayısı önemli burda, kontenjanlar tekrar belirlenecek diyorlardı.. Hatta bugün açıklanacaktı ama hala bir ses yok.. sıralamalar da verilmiyor. ilk sınavda bir şekilde ele geçirilmişti ya, o zaman toplamda, (2009 ve 2010) toplamında 1515. sıradaydım. Tercihler isabetli olmazsa ve 26 işaretlenmezse yine atanamayailirim diye düşünüyorum... hakkımızda hayırlısı olsun, çok uzadı ve herkezi çok gerdi bu iş..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar,hesaplamada hata yoktur açıklaması yapıldı ösym den.artık bu iş bitmiştir.yapacak hiçbirşey yok.bekleyip göreceğiz.

Tepki Skoru
0
geçen sefer 47 lere indi ama 10.000 kişi birden alınmıştı, sayı bu kadar fazla olmaz bu sefer, danıştay kararı geçen seneki sözleşmeli alımını mecbur kılmıştı, atamalardan sadece birkeçgün sonra ikinci atama oldu. benim geçen seneden 72.211 puanım var ve haziranda tercih yapmıştım, 2010 sınavı olmadan daha tercihlerime aranamadım ve yaklaşık 600 kişi sizin önünüzde bekliyor diyordu. şimdi yeni sınav da oldu iptal edilenden 60 küsür, enilenen sınavdan da 62 küsür aldım, gerçi geçen seneden 7 net fazla olmasına ramen toplam net sayım 10 puan düşük aldım. Bunlara dayanarak sözleşmeli 60larda olabilir diyorum, tabi bu yine sadece tahmin, alım sayısı önemli burda, kontenjanlar tekrar belirlenecek diyorlardı.. Hatta bugün açıklanacaktı ama hala bir ses yok.. sıralamalar da verilmiyor. ilk sınavda bir şekilde ele geçirilmişti ya, o zaman toplamda, (2009 ve 2010) toplamında 1515. sıradaydım. Tercihler isabetli olmazsa ve 26 işaretlenmezse yine atanamayailirim diye düşünüyorum... hakkımızda hayırlısı olsun, çok uzadı ve herkezi çok gerdi bu iş..
Artık şubat atamasını beklicem demek ki.Eğer olursa tabi.Ama seçim öncesi mutlaka olur diye düşünüyorum.Benim puanıma kadar geriler mi yine belli değil.Sınırda kaçırırsam çok üzülürüm ya.Gelecek sene yine bir karmaşıklık söz konusu sınav nasıl olacak?Yok alan sorusu yok klasik sorular falan filan bi sürü iş off offf

Tepki Skoru
0
Hepsinin allah belasını versin burda ne yapsak nafile olanları nasılda kapatıyorlar UTANMADAN ARAŞTIRDIK BİR SONUÇ BULAMADIK DİYORLAR ancak öbür tarafta hesaplasacagız YÜCE RABBİM BİZLERE EN HAYIRLISINI VERSİN

Tepki Skoru
0
üf yaaa sıralamamızı bile bilmiyoruz yüksek alanlar yine yükseltti düşük alanlar iyice düşürdü sonuç ne oldu çok merak ediyorum şu geçen sefer veri tabanına girenler bu sefer de yapsalar da bişey yerimizi bilsek en azındann bıktımmm...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle