Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 kasım kpss puanlarımızı bu başıkta toplayalım

Tepki Skoru
0
herşeyi kılıfına uyduruyor bu adamlar bir şifreyle herşeyi halletmeye çalıştılar puanları alt üst ettiler ve bizi savunan bir ALLAHIN kulu yok ortada abbas güçlüden başka ne bizim günahımız on milyara soruları almamak mı yoksa cemate geçmemek mi?

Tepki Skoru
0
hocam artık hakkımızı gerçek dünyaya sakladık zaten burada hak aramak boş bu durumda...zaten sonsuz adalet sahibi de bunları görecek ve her şeyin hayırlısını bize nasip edecektir inşallah sadece sınavdayız her türlü...

Tepki Skoru
0
evet hocam herşeyin hayırlısını dilemekle başladık bu işe vardır bir hayır elbet bize hayırsız gibi görünen işlerde de büyük hayırlar saklıdır sabredip göreceğiz ALLAH kerimdir.bir de kısmet meselesi o kısmet ederse bütün engeller aşılır.ALLAH sonu gelen kullardan eyler inşallah

Tepki Skoru
0
HAK ŞERLERİ HAYREYLER,ZANNETMEKİ GAYREYLER ARİF ANI SEYREYLER MEVLA GÖRELİM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER kendime ışık tuttuğum en güzel kelimler.

Tepki Skoru
0
işte bu hocam tek kelimeyle muhteşemmm...sözün bittiği yer.

Tepki Skoru
0
bencede hocam ALLAH bütün öğretmen adaylarının yar ve yardımcısı olsun herkes atansın btsin bu işkence yoksa sene seneyi aratacak

Tepki Skoru
0
Hem burda hem diger forumlarda cok yargisiz infaza ve spekulasyonlara rastliyorum

Kimse alinmasin darilmasin, kpss ye hic girmemis/girmeyecek olmamdan dolayi da tuzu kuru diye itham etmeyin lutfen

Kpssye yada diger herhangi bir sinava simdiki turkiyede ihtiyac devam ediyor, evet cok ciddi sorunlari da var ama henuz alternatifi yok ve istemediginiz torpil ve adam kayirmayi bir nebze engelliyor

İktidarda hangi parti olursa olsun kendi adamini kayirir, yanlis bir yaklasim ama durum bu, ozellikle belediyelere filan el altindan da adam aliniyor olabilir, sanslisiniz ki torpile ihtiyaciniz olmadan atanabiliyorsunuz, hatta iktidardaki partinin dusmani bile olsaniz atanmaniza bir engel yok, cunku puan ustunlugu esas aliniyor

Kpss sinavi mukemmel olmayabilir, belki 40 puan alaniniz daha mukemmel ogretmen de olabilir, fakat ilkogretim ardindan baslayan sinav silsilesi yani mevcut yapi bu sekilde, matematik turkceyi cok iyi biliyorsan ve okudugunu anlayip hafizaya atabiliyorsan (okumayi seviyorsan) diger insanlardan ondesin demektir

Geriye bir tek zaman ayirma konusu kaliyor, bazilarimiz zamani etkin kullanabiliyor, bazilarimiz kullanamiyor(yada cidden mesguliyeti cok)

Onerim, kpss icin onumuzdeki bir kac sene icin ciddi zaman ayirip sıkı calismaniz,yine de olmayabilir (ama calismazsaniz hic olmaz gibime geliyor, cok super sansli biri degilseniz)

Onumuzdeki seneler icin sartlar ya iyiye ya kotuye gider(ayni kalmaz degisir)
99 yillarinda formasyonu olan universite mezunlari ogretmen olmustu, simdi boyle bir sansiniz var mi?
(Sartlar daha da agirlasmis)

Demem o ki, mezun sayisi artiyor her sene, turkiye egitim alaninda ciddi bir reform yapmadigi surece atanma oraniniz dusecek
Hazir imkaniniz varken biraz kendinizi zorlayip kpssden yuksek puan almaya bakin

Calismaktan ölen olmamistir ulkemizde (japonyada varmis ama turkiyede yoktur sanmam)

Bu kadar kopya mopya dolu skandal oldu gecti, sizce kim daha cok etkilendi bundan?
90 puanli mi, 80 mi 70 mi 60 mi? Yuksek puanlilar icin maddi zarar oldu (1kac aylik maas alamadi hepsi bu)

Elbette ki kaderin payi var hayatimizda ama hayatimizi pamuk ipligine yada olasi guzel gelismelere baglamayalim derim,
En kotusune hazirlanip en iyisini umalim

Zamaninda harcamadigimiz efor ve calismayi atama zamanlarinda sinir bozuklugu ve forum takibi ile harciyoruz

Okuloncesinden, 75 puan uzerindeki yaklasik 600 aday hani nerde?

Tepki Skoru
0
yeliz ercan arkadaşım sen kaç aldın bu berbat sınavdan?

Tepki Skoru
0
kadro gelmeyebılır ama sözleşmelı ıyı bı yer gelir benmde 68 puanım var :(

Tepki Skoru
0
aslında sözleşmelı bıle atanacagımdan süpeye düşüyorum :( ama öbür yanım da puanlar düşecek diyor.hislerle yasıyoruz valla :)

Tepki Skoru
0
aslında sözleşmelı bıle atanacagımdan süpeye düşüyorum :( ama öbür yanım da puanlar düşecek diyor.hislerle yasıyoruz valla :)

Bazi sitelerdeki temmuz ve kasim istatistikleri karsilastirildigi zaman
Okuloncesinin 2-3 puan dustugu goruluyor, mantigimiza da uygun
65 gk gy ortalama gorunuyor okuloncesinde, puanlarin dusmesi normal

Sizler acisindan en iyi durum olusursa,
2010 puanlari 65 uzerinde 2500 kisi olsun, puanlar da 3 puan dusmus olsun
Bu durumda 62 puanlilarin kadrolu sansi var (2010 u hic hesaba katmadim ve puanlar 3 puan dusmustur diye tahmin ettim)

Daha saglikli olan tahminim kadrolu 70 in altina zar zor duser, sozlesmeliye gelince
Normal sartlarda Maksimum 1000-1500 sozlesmeli alinsa cogu 2010 dan olacaktir ve 65 yada altina inebilir

60 psikolojik sinir, altina inerse matematigi istatistigi filan unutalim hep

Tepki Skoru
0
Haa bu arada bir hesaplama yontemi de taban puan kullanimi ile yapilir

Taban puan dusecektir bence , daha once aciklanan 60 miydi hatirlayamadim,
60 ise ornegin 58 filan olacak bu sefer

Diyelim ki 58 olsun, 58 80 arasinda 22 puan var, 80 degil de
76 tavan alsak 18 puanda 3 kati aday var

70 ve uzerinde 1 parca
64-70 arasi 1 parca
58-64 arasi 1 parca
(dagilimlar esit olmaz normalde, asagilarda yigilma daha cok olur, biz esit kabul edelim)

Burdaki hesaba gore de 70 civarinda 1 kadrolu taban puani
Ve 64 civarinda da sozlesmeli taban puani olusur

Kadrolu ile sozlesmeliyi birbirinden ayiran en temel fark, sozlesmelilerin belki yuzde 90 indan fazlasi 2010 puanli adaylardan
Olusacak

Tepki Skoru
0
çok mantıklı yorumlarınız var hocam katılıyorum size.. puanların çok fazla düştüğünü de sanmıyorum oynasa oynasa 100 kişi oynamıştır.. kadro tabanı 69 70 olur sözleşmeli 2010dan olacağı için 65leri rahat görecektir hatta 63 falan olur..

bide duydunuz mu bilmiyorum ama sağlıkçı engeline takıldı şu sözleşmelileri kadroya geçirme mevzusu ve artık sözleşmeli alım da olmayacakmış Bu atamada alınacağı da meçhule düşmüş gibi gözüküyor arkadaşlar.. Eğitim hep bi engele takılıyor ilerlemiyor bu ülkede EĞİTİM!!!!!

Tepki Skoru
0
yaaa sözleşmeliler yeni sözleşmeli atamada başvuramıyolar bildiğim kadarıyla tabi yanlış biliyorsam o ayrı :) şöyle bir durum var diyelim kadro 70 de kaldı. yeni mezun yada atanamamış olanları düşünüldüğünde sözleşmeli puanlarının 60a kadar düşebilir. inşallah alım yine çok olur:S

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sözleşmeli alım 2011 ocağa kalırmı yoksa aralıkta mı yaparlar?

Tepki Skoru
0
facebook taki okul öncesi puan sıralamasını biri özelime atabilir mi? Ben 2010 da sınava girmedim o yüzden göremiyorum...okul öncesi sıralamasında 71 puan üzerinde kaç kişi var ve toplam kaç kişi puanını girmiş ...birileri yardımcı olabilir mi lütfen?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle