Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 kasım kpss puanlarımızı bu başıkta toplayalım

Tepki Skoru
0
hocam eski puanıma girdiğimde eski yerim çıkıyoor bunun önemi yok

Tepki Skoru
0
55 bin alimini bir kenara birakirsak

Temmuz sinavina gore 2010 puanli 4500 kisi var,
2009 dan da 60 uzerinde sozlesmeli en az 3000 filan
Olsa

Bu 7500 rakamini kadrolu sozlesmeli olarak eritmek
Cok zor, yani 60 in alti icin sozlesmeli ihtimali dusuk

Fakat kasim sinavinda puanlariniz 3-5 puan dusmus olabilir,
Bu durum bile sozlesmelinin 60 in altina dusmesine neden olmaz diye dusunuyorum

55 bin alimi yada 10 bin gibi olaganustu alimlar puanlari yine 50 nin altina ceker, o da ayri bir konu

Tepki Skoru
0
55 bin alimini bir kenara birakirsak

Temmuz sinavina gore 2010 puanli 4500 kisi var,
2009 dan da 60 uzerinde sozlesmeli en az 3000 filan
Olsa

Bu 7500 rakamini kadrolu sozlesmeli olarak eritmek
Cok zor, yani 60 in alti icin sozlesmeli ihtimali dusuk

Fakat kasim sinavinda puanlariniz 3-5 puan dusmus olabilir,
Bu durum bile sozlesmelinin 60 in altina dusmesine neden olmaz diye dusunuyorum

55 bin alimi yada 10 bin gibi olaganustu alimlar puanlari yine 50 nin altina ceker, o da ayri bir konu
benimde demek istediğim son cümlede ifade ettiğiniz zaten ....

Tepki Skoru
0
yeliz hoam sen biraz karışıtırıyo olmayasın 70 bini sabit tutucaklar sözleşmeliyi .bide 55 bin atama 2011 sınavından sonra olduğunu nimet çubukçu söyledi keşke sizin kadar olumulu düşünebilsem .kimse işini riske atmaz hocam herkez tercih yapar çünkü kimsenin güveni kalmadı mebe
olurmu hocam zaten 1ay sonra 2011 e giriyoruz şubat ataması var özür grubu atamalar var mutlaka olacaktır birde seçim yatırımı var onun için seçimden önce 55bin kadrolu olacak...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kadrolu alımlardan sonra sözleşmeli alım olunacağı açıklandı mı? bunu nerden duydunuz? ikinciside ben de 2011 kpss sınavından önce şubat ayında bir kadrolu alım olunacağı düşüncesindeyim.

Tepki Skoru
0
yeliz hocam bu iptal olan sınavın sıralması hocam şimdiki sıralama yok ve bu sıralmayla sıralama yapmak çokta sağlıklı değil herşey tepetaklak oldu .hocam seçimden önce 55 bin demişsin bence bu doğru bilgi değil heryerde 2011 sınavından sonra alanıcağı söyleniliyor

Tepki Skoru
0
hiç seçim öncesi 55bin kadrolu olur mu arkadaşım yaa mantıklı düşünmek istemiyorsunuz belli ki ;) sadece seçim öncesi 15bin yaparlar en fazla seçim sonrasına 2011 ataması için 40bin falan atama yaparlar
Sözleşmeli 60ın altına zor düşer 2bin 3bin alımla daha çoğuna göre düşer puan Çok beklenti olmaması adına en kötüsünü düşünmek mantıklı ;)

Tepki Skoru
0
ya beni duyan yok muuu?????? sözleşmeli alım olacağını nerdenn biliyosunuz arkadaşlarrr???

Tepki Skoru
0
bunu taa başta söylediler önce atama yapılacakken bi yazı yayınlamışlardı meb.gov.tr den bulursanız bakın hocam..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 2010da hiç alım yapılmadı yani 2010 sınavıyla demek istiyorum ve meb 10bindaha talepte bulundu 30bindi 40bin yapacaktı ama maliyeden onay çıkmayınca 55bine koydular sanıyorum ama bence olursa 55bin alımdan sonra bizlere şans doğacak yani düşük puanlı arkadaşlar için diyorum..........

Tepki Skoru
0
Sorma ya sorma 27.10 arkadaŞim ne kadar ŞanssizmiŞiz yaaaaaaaaa.nasil kaÇirdik o trenİ tek ders yÜzÜnden.ooooooofffffff. Şu anda kendİ İlÇemİzde batinin gÖbeĞİnde sÖzleŞmelİydİk kahretsİİİİnnnn.nooolur bİ daha yapin aynisiniii.eĞer o zaman atanmiŞ olsaydik Şİmdİ bu 46 sayfayi bÖÖÖÖÖÖÖÖyle okumak zorunda kalmazdik.

Tepki Skoru
0
geçen sene okul öncesinden alım çok oldu,buna da diğer branşlardan çok tepki oldu. bu sene 2011 kpss ye kadar kadrolu ve szleşmeli taş çatlasa beş bin alırlar diye düşünüyorum.onunda büyük çoğunluğunu 2009 da giren şanslıar oluşturur.nasıl olsa 2013 e kadar yolu var mantığındalar sınıfçılarlada açık kapamaya çalışıyorlar.benim düşüncem bu sene 65 altında olanların işi çok zor

Tepki Skoru
0
hocam bahsettiğiniz memurlar netteki sıralama eski sıralama evet yani şu an ona göre yorum yapmak çok doğru değil çok fazla fark olduğunu düşünüyorum bu sınavla aralarında keşke şu sıralamaları tekrar bir yerlerden öğrenebilsek de baksak yaa çok merak ediyorum ve çok önemli gerçekten neden yapmıyorlar bunu ya neden vermiyorlar ki sankiii...

Tepki Skoru
0
sıralamayı neden vermiyorlar çünkü foyaları ortaya çıkar arkadaşım işte o yüzden sıralama falan yok bize..........

Tepki Skoru
0
üff daha ortaya çıkacak foyaları kalmadı ki hocam hepsi ortada saklanmasınlar daha sobeeee:)

Tepki Skoru
0
yok hocam onlar sobe olmaz çünkü saklandıkları yer çok sağlam resmen adamlar bizi sobeledi bakın puanlarımıza düşe düşe bu hale geldi.onlardan çıt yok elma dersem çık armut dersem çıkma hesabı biz elmaaaaaaaaa diyoruz ama kimse çıkıp burdayım demiyor:)

Tepki Skoru
0
malesef hocam yaa valla yılan hikayesine döndü olayımız yani ne zaman ne olacak bilemiyoruz bile ben bayramdan sonraki sürecin de normal işleyeceğini düşünmüyorum zaten bakalım ne kadar sarkacak daha bizim iş kaldık resmen günahsız yere ceza verdiler bize gerçekten berbat ötesi bir durum bu:(

Tepki Skoru
0
bende aynen öyle düşünüyorum hocam bu yıl hayırlısıyla atansaydık ama çok zor geçen yıla bakarak netlerim yüzde yüz artmış ama puan aynı kaldı bu puanlada atanamam 44.90seneyede alan sınavı mülakat gelecek diyorlar yandık walla

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle