Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 kasım kpss puanlarımızı bu başıkta toplayalım

Tepki Skoru
0
Valla midem bulanıyor artık.Bir sene daha işsizlik maddi sıkıntılarlamı boğuşayım yoksa sınavla mı cebbelleşeyim.Hadi cebelleşmeyede razıyımda bari bi faydası olsa.Ben hiç bu kadar çok çalışmamıştım.Hiç bu kadar soru çözmemiştim ama gele gele 53 geldi.Şimdi ben aptalmıyım, cahilmiyim, hiç bir şey öğrenemedim mi?Yapanlar nasıl yaptı bilmiyorum ama vicdanen rahatım ki çlıştım.Ama vicdanen rahatlık hiç bir şey getirmiyor aksine öğrenilmiş çağresizliğe itiyor adım adım.

Tepki Skoru
0
kesinlikle hocam hiç kolay bişey değil bu sınav stresi hele bu yılkini çektikten sonra hiç değil ben bu yıl ilk kez girdim ve bir daha gireceğimi bile düşünmek çıldırtıyo beni gireceğimi de sanmıyorum...

Tepki Skoru
0
bu devran böyle dönüyor arkadaşlar 10 yıl önce bir akrabam beni,seni polis yapacağım herşeyi bana bırak dedi çıktım gitim yanına nasıl olacak dediğimde sınava bile girmeyeceksin çok yüksek net yapan birinin adını soyadını silerek senin adını soyadını yazacağım hatta ikametgahını adana göstereceğim bu sayede de polis olacaksın dedi bu birincisi......
ikincisi:sene 2004 yılında ücretli kölelik yapıyorum ama beni öyle bir yere verdiler ki ulaşım,bakkal vs.hiç birşey yok ben bir yıl dayanıp yaptım sonraki yıl aynı yerdesin dediler kaldıramıycağmı söyledim anlamadılar araya tanıdık birilerini koyduk ama adamın dediği diploma nonu ver seni hemen kadroya geçirelim bu imkanımız var dediler.....
hepsine verdiğim cevap her ne olacaksam hakkımla olmak istiyorum diye kabul etmedim sonra oradakiler dedilerki sen bu kafayla gidersen hiç birşeyin sahibi olamazsın ALLAHIN tek doğru kulu senmisinoldu.evet bu gün görüldüğü gibi birşey olamadım ama vicdanım o kadar rahatki hiç kimsenin ekmeğine de mani olup kul hakkı yemedim bu hakkımıza yiyen şeref...... gibi

Tepki Skoru
0
bu devran böyle dönüyor arkadaşlar 10 yıl önce bir akrabam beni,seni polis yapacağım herşeyi bana bırak dedi çıktım gitim yanına nasıl olacak dediğimde sınava bile girmeyeceksin çok yüksek net yapan birinin adını soyadını silerek senin adını soyadını yazacağım hatta ikametgahını adana göstereceğim bu sayede de polis olacaksın dedi bu birincisi......
ikincisi:sene 2004 yılında ücretli kölelik yapıyorum ama beni öyle bir yere verdiler ki ulaşım,bakkal vs.hiç birşey yok ben bir yıl dayanıp yaptım sonraki yıl aynı yerdesin dediler kaldıramıycağmı söyledim anlamadılar araya tanıdık birilerini koyduk ama adamın dediği diploma nonu ver seni hemen kadroya geçirelim bu imkanımız var dediler.....
hepsine verdiğim cevap her ne olacaksam hakkımla olmak istiyorum diye kabul etmedim sonra oradakiler dedilerki sen bu kafayla gidersen hiç birşeyin sahibi olamazsın ALLAHIN tek doğru kulu senmisinoldu.evet bu gün görüldüğü gibi birşey olamadım ama vicdanım o kadar rahatki hiç kimsenin ekmeğine de mani olup kul hakkı yemedim bu hakkımıza yiyen şeref...... gibi
arkadaşım inşallah dürüstlüğünün karşılığını alırsın inan çok duygulandım bunları okurken... keşke herkes ve başımızdakiler böyle olabilse de hak hukuk denilen şey geçerli olsa.. keşke.. keşke...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar fransa gibi milleyetçi bir ülke değiliz biz sırtsırta vermezsek bunlar gider gelenlerde bu şekilde kılıfına uydururlar. kimimizin 10 kimimizin 20 puanı böyle şerefsizler yüzünden düşer.bütün üniversite mezunları toplanalım yürüyüş yapalım desem 300.000 kişiden ancak 300 kişisi gelir.onlarıda akp li polis memurları jopla tazdikli suyla yıldırır.297.000 kişide böyle sitelerde yorum yaparak hakkımız yeniyor diye isyan eder.

Tepki Skoru
0
inşallah aylido arkadaşım inşallah birtek ben değil emek veren hakkıyla puanı düşükte olsa çaba gösteren hepimiz alırız ALLAH hepimizi krtarsın bu haksızlıklardan.

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar.iptal edilen sınavda 78 almıştım şimdikinde ise 83 aldım.hakkımızda hayırlısı artık...

Tepki Skoru
0
ya anlamıyorum 12 net arttırdım 2 puan düştüm bu nasıl iş hiç bir hesaplama diğerini tutmuyor ::(

Tepki Skoru
0
kontenjanlar ve taban puanlar 22 - 24 kasım arası açıklanacak ve 25 kasım 3aralık arası tercih yapılacak denmişti... ben mi bulamıyorum yoksa hala klavuz yayınlanmadı mı... yetişmiyosa tarih vermeselerdi madem yaa, daha fazla stres oldum.

Tepki Skoru
0
kontenjanlar ve taban puanlar 22 - 24 kasım arası açıklanacak ve 25 kasım 3aralık arası tercih yapılacak denmişti... ben mi bulamıyorum yoksa hala klavuz yayınlanmadı mı... yetişmiyosa tarih vermeselerdi madem yaa, daha fazla stres oldum.
şimdiye kadar hangi işi zamanında yaptılarki Allahın cezaları. 2 gündür ekrana yapıştım resmen, ha açıklanır ha açıklanır diye. bugünde geçti artık, yarına Allah kerim...

Tepki Skoru
0
şimdiye kadar hangi işi zamanında yaptılarki Allahın cezaları. 2 gündür ekrana yapıştım resmen, ha açıklanır ha açıklanır diye. bugünde geçti artık, yarına Allah kerim...
Bence de, tarih söylemeseler yine bir parça... neye inanacağımı şaşırdım artık.. yarına mı kaldı yine acaba... bellidir hepsi yaaa, bir tuşa basmaya bakıyodur... miğdeme ağrılar girdi artık... iyiki bu site var, en azından halimden anlayanlar ile dertleşmek rahatlatıyor... ilgisi olmayan kişiler, ne takıyosun kafana, açıklandığı zaman bakarsın diyorlar.. içimde kopan fırtınaları bilmiyorlar... Başka sitelere bakmıyorum artık, bir gelişme olduğu an burda paylaşılıyor zaten.... Hakkımızda hayırlısı..

Tepki Skoru
0
ben de yarın açıklanır diye düşünüyorum.o değil de forum neden bu kadar sakin ya?bir de önceki kpss döneminde anında yazışmaların yapılabildiği bir bölüm vardı onu neden kaldırmışlar ki?

Tepki Skoru
0
yarın açıklanır arkadaşlar büyük bir gösterişle 24 kasım öğretmenler gününde medya önünde 30 BİN ÖĞRETMEN ATAMASINI yapıyoruz diye övünürler milletimizin çoğu saf(iyi niyetli) haa bak 30 BİN kişi alıyor hala atanamıyorsunuz derler.bir bilseler ki sözleşmeliler kadroya giriyor binlerce öğretmen atama bekliyor ahh ahh çeken bilir....

Tepki Skoru
0
bir kisim hesaplamalar sonucunda su degerlere ulastim, 60 puan üzerinde daha isabetli sonuc veriyor 40 puan altinda 1-2 puan oynama yapabiliyor,

5 egitim neti = 2 genel yetenek = 2.3 genel kultur neti

eg = 0.268692488262908;
gy = 0.662091549295775;
gk = 0.577001680751182;

not: yaklasik katsayidir bunlar, 1-2 puan oynama yapabilir, ama fikir vermesi acisindan ise yarar

Tepki Skoru
0
facebooktaki siralamaya genelde yuksek puanlilar giris yapmis gibi gorunuyor,

hesaplarima gore 80 puan üzerindeki tahmini sayiya ulasmak icin 2 ile,
70 icin 3 ile,
65 icin 4 ile filan carpmak gerek (atiyorum genelde tabiki ama oldukca mantikli atiyor olabilir, ben bile inaniyorum kendime sonra)

yani ornegin puaniniz 80 facebookta 83. sira ise demek ki 150-160 arasinda olma ihtimaliniz yuksek

ilginc olansa, puan dustukce facebooka girme orani azalmis, insan psikolojisi ile aciklanabilir

80 puanlilarin %50 si girmis
75 puanlilarin %30-40
65 puanlilarin %25-30 u

Tepki Skoru
0
arkadaşlar memurlar netteki duyumlar doğruysa BU AKŞAM KLAVUZ YAYINLANACAKMIŞ. hatırlarsanız bir öncekinde de akşam geç saatte yayınlanmıştı. inşallah dorudur ve inşallah yine boş klavuz yayınlamazlar...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar memurlar netteki duyumlar doğruysa BU AKŞAM KLAVUZ YAYINLANACAKMIŞ. hatırlarsanız bir öncekinde de akşam geç saatte yayınlanmıştı. inşallah dorudur ve inşallah yine boş klavuz yayınlamazlar...

bos kilavuz yayinlama lüksüne sahip degiller bu sefre :)

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar ya hemen hemen hergün yazılara bakmaya çalışırım herkez kendince tablo sunuyor yokk bilmem bu puanın altına inmez ya bırakın şunları lütfen çevremde yüksek yapan kişi çok az çoğu insanın puanı düştü insanlara karamsarlığa düşürmeyin .şuan kimsenin elinde veri yok sıralma yok facede sıralamanın sağlıklı olduğunada inanmıyorum onun için beklein inş o mutluluğu yaşarsınız

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle