Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 haziran ataması ile ilgili bilgi paylaşımı

Tepki Skoru
0
arkadaşım orda ne oluyo anlamadım ki,masanın altında bi öğrenci var ama napıyo orda,ne yapmış ona öğretmen?
öğretmen çocuk sözünü dinlemediği için çocuğu ayaklarının altına almış çiyniyo ve çocuklara çok bozuk bir şiveyle (dalga geçilecek kadar kötü ) eğer sözümü dinlemezseniz sizi böyle ayaklarımın altında paspas yaparım diyo. Manyakmıdır nedir nasıl böyle bişey yapabilmiş. Sınıfta stajer öğrenci uygulama esnasında gizli kameraya çekip deşifre etmiş olay böyle işte bütün atanamayan öğretmenler zaten okul öncesine kan püskürtüyo bu malzemede ellerine geçti siz düşünün artık bakan yanlışından dönsün artık deyip duruyolar 40 lı puanların atamaları iptal olsun birdahada okul öncceci atamalarında 70 altı atanmasın diyorlar bu konuyu gündeme getirip bakana çıkacaz deniyo

Tepki Skoru
0
Anas?n?f? ö?rencilerini ayaklar?n?n alt?na ald? şu habere bakın REZALET herkes bu habere 4o lı puanlarla öğretmen atarsanız olacağı bu olur diyo acilen bakanın konuya müdahale etmesi isteniyor
Arkadaşlar yukarıdaki linke geçen habere olumsuz yorumlar var bizde boş durmayalım ve tepkimizi gösterelim.KPSS de alınan puanların bir kişilik kriteri olmadığını okulöncesi mezunlarınında Üniversite mezunu kişiler olduğunu ve bu diplomayı alabilmek için ne kadar emek harcadığını herkese tepkilerimizle gösterelim.Şunları tepkimizde belirtelim özellikle...
1-KPSS de alınan puanın yüksek olması o insanın mükemmel bir kişiliğe sahip olduğunu göstermez bu asla bir kriter olamaz..
2-Herhangi bir branşta görev yapan bir öğretmenin yapmış olduğu hata veya işlemiş olduğu suç o branşa genele mal edilemez.
3-Bu diğer öğretmen arkadaşlara büyük bir iftira haksızlık olduğu gibi vermiş olduğu emeğe de saygısızlıktır.
4-Lütfen Demokratik hakkımız olan tepkimizi gösterelim ve yorumlarımızı yukarıda vermiş olduğumu linkte yorum yaparak dile getirelim...Saygılarımla.

Tepki Skoru
0
kpss yi ölçüt alan mallar bilmiyorki bu öğretmen denilen şahış hiç girmemiştir bile zamanında sınavsız girmişlerdir, bizimle uğraşıcaklarına sınavsız giren öğretmenlerin görevine son verilsin o zaman, biz böyle düşünürsek bir adım bile ilerleyemeyiz, bu bi vicdan ayıbıdır, 85-90 alsan ne olur insanlıktan çıkmışssan, bence tüm bölümler için o bölüm uzmanı öğretmen görevlendirmeli, bitsin bu saçmalıklar, duy nimet hanım kolları sıva eğitim elden gitti yakala bir an evvel çok sinirlendim yaaaaaaaaa çokkkk

Tepki Skoru
0
kpss yi ölçüt alan mallar bilmiyorki bu öğretmen denilen şahış hiç girmemiştir bile zamanında sınavsız girmişlerdir, bizimle uğraşıcaklarına sınavsız giren öğretmenlerin görevine son verilsin o zaman, biz böyle düşünürsek bir adım bile ilerleyemeyiz, bu bi vicdan ayıbıdır, 85-90 alsan ne olur insanlıktan çıkmışssan, bence tüm bölümler için o bölüm uzmanı öğretmen görevlendirmeli, bitsin bu saçmalıklar, duy nimet hanım kolları sıva eğitim elden gitti yakala bir an evvel çok sinirlendim yaaaaaaaaa çokkkk
hocam relaks ya sakin olun bu kpss kişilik testi değil ki sinirlenmeyin hem içiniz rahat olsun bu öğretmenlik yapmaya çalışan kiliksiz 75 puanla muş ta çalışıyormuş eski sözleşmelilerdenmiş yani demek oluyorki diğer sitedekiler kendinize gelin bu kadar puanı ön plana çıkarmayın bu iş gönül işi puanla falan olmuyo...nerden duyduğuma gelince tesadüf şivesinden arkadaşlarla izlerken birisinin tanıdığı çıktı.ne kadar doğru bilemem ama kpss bi ölçüt değil onu biliyorumm...

Tepki Skoru
0
ben ığdırda görev yapıyorum 75 puanım var hatay iskenderun düşünüyorum inşallah olur.Geçen sene oraya atanan arkadaşlar varsa puanlarını yazabilirlermi

Tepki Skoru
0
ben ığdırda görev yapıyorum 75 puanım var hatay iskenderun düşünüyorum inşallah olur.Geçen sene oraya atanan arkadaşlar varsa puanlarını yazabilirlermi
arkadasım sen kacyıldır görev yapıyorsun ne zaman atandın 75 puan için ekletmeler yaptınmı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bazı kişiler evli yada nışanlı ondan tercih yapmayıp istedikleri şehre gitmeyi baklamişlerdir neden bukadar tepki veriyorsunuz ki benim 41

Tepki Skoru
0
bende 3. sene mi çalısıyorum eş durumundan bu ağustosda istanbula tayinimi isticem inşallah..ama puanım ilsisde 26 olarak görünüyor. atanırmıyım, ne olur durumum bilmiyorum.. Allah yardımcısı olsun herkesin..

Tepki Skoru
0
usta öğreticilikte geçen süreler için puan verilmiyormuş meb personelde okudum.bilgisi olan varmı?

Tepki Skoru
0
Ya arkadaŞlar yapmayin Çok zekİ baŞarili 80 90 lik ÖĞretmenlerİn İÇlerİnde yok mu saniyorsunuz bÖyle canİlİkler. Bu puanla saptanacak bİr Şey deĞİl kİ. İnsanin İÇİnde vİcdan ve merhamet duygulari ya vardir ya da yoktur. Bİz maddİyata dÜŞe dÜŞe manevİyatsiz kaldik. YanliŞ anlamayin dİndar olalim demİyorum. İÇsel duygulari yenİden canlandirmak gerek bu da kpss den yÜksek almakla olacak bİr Şey deĞİldİr. KÜÇÜcÜk ÇocuĞundan tutta profuna askerİne polİsİne kadar bÜtÜn toplumumuzda var sikintilar. KÜlahimizi ÖnÜmÜze alip İyİce dÜŞÜnmemİz lazim. ÇÖzÜmÜde doĞru yerlerde aramaliyiz.

Tepki Skoru
0
iyi güzel de haziran sözleşmeli ek alım olacakmı ki bakalım...

Tepki Skoru
0
Atama puanlarımızın bu kadar düşmesi gayet normal çünkü yıllardır çok komik sayılarda okul öncesi öğretmeni atanıyordu. diğer branşlardaki öğretmen arkadaşlar bu konuyu pek bilmedikleri için ya da görmezden geldikleri için böyle davranıyorlar. Ama hepimizin zihniyetinin değişmesi ve birlik olmamız gerekli.keşke tüm eğitim fakültesi mezunları atanıp çalışmaya başlasa...ben 69 puanla sözleşmeli gümüşhaneye atandım.iizmir'e gitmek istiyorum. umarım haziranda kadroya geçerim. bu arada haziranda maliye bakanının açıklamalarına göre sözleşmeli alım yapılmayacak.

Tepki Skoru
0
Ya arkadaŞlar yapmayin Çok zekİ baŞarili 80 90 lik ÖĞretmenlerİn İÇlerİnde yok mu saniyorsunuz bÖyle canİlİkler. Bu puanla saptanacak bİr Şey deĞİl kİ. İnsanin İÇİnde vİcdan ve merhamet duygulari ya vardir ya da yoktur. Bİz maddİyata dÜŞe dÜŞe manevİyatsiz kaldik. YanliŞ anlamayin dİndar olalim demİyorum. İÇsel duygulari yenİden canlandirmak gerek bu da kpss den yÜksek almakla olacak bİr Şey deĞİldİr. KÜÇÜcÜk ÇocuĞundan tutta profuna askerİne polİsİne kadar bÜtÜn toplumumuzda var sikintilar. KÜlahimizi ÖnÜmÜze alip İyİce dÜŞÜnmemİz lazim. ÇÖzÜmÜde doĞru yerlerde aramaliyiz.
Kesinlikle katılyorum hocam.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.