Şu anda klavuz yayınlanmadığı için bir de bu sene baya değişiklik olacağından sanırım ondansanırım kimse yer değiştrimek istemiyor![]()
evet 1 seneyi doldurmanız gerekiyor.adaylığınızın kalması gerek yani..ne zaman atandınız ona göre bir yılı hesaplayınız.o il size kaç puan veriyor.ona göre bir yılınızın puanını hesaplarsınız.aralık 2009 ş.urfa'nın bir köyüne sözleşmeli atandım.eş durumundan ilk atamada tayin isteyeceğim,bunun için seminerleride alıp 1 seneyi doldurmam gerekiyormuş,umarım ağustos'a kalmam,perişan durumdayım.ayrıca 1 sene içinde puanım kaç olur,ustaöğreticilikte ki yıllar durumu etkiliyor mu?
benim dayımda özel kalem müdürü o da haziran da 10 bin ağurtosta 30 bin 30 binin 15 bini okulöncesi olucak diyo canımcımBu yorumu yapan vatandaŞin dayisi bİr İlİn mİllİ eĞİtİm mÜdÜrÜymÜŞ o kadar kesİn konuŞuyorkİ sİnİrlerİmİmİ alt Üst ettİ
hocam moral verdiğime sevindim ama nolur hayal kırıklığına uğramamak için çalışmaya çalışın ben öyle yapıyorum çok moralim bozuk ama yinede ders çalışmaya çalışıyorum artık iki çocukla nasıl yapabilirsem ama ümitliyim bizi küçük görenlerin inadına bu iş olacak..hocam tşk.ederim verdiğiniz moral için.bende inanıyorum ,bu sene herkes atanacak.branşımızı beğenmeyen,dadı muamelesi yapanlar günü geldiğinde sazan gibi atlayacaklar.ne bu kıskançlık,ne bu öfke anlamış değiliz.şimdiye kadar işitme engelli öğrt.zihinsel eng.öğrt.ingilizce vb....bir çok branş hep 50 vb...puanlarla atandı,atanıyorda hala...gözü bize diktiler.bizim yerimizde olsalardı ,yok bu puanla atanmak istemem mi diyeceklerdi çok komik olurdu heralde.sinir oluyorum ya bizimle uğraşmalarından, sıkıldım artık.
hcm inşallah yaa valla böyle güzel haberler alınca gerçekten umutlanıyoruz inşallah doğru çıkar yaa,hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum artıkarkadaşlar merhaba artık böyle şeyler yazmak istemiyordum ama bugün yine heyecanlandım ve şu yazılanları okuyunca paylaşmak istedim.dersane müdürümüz geldi deste ve oö ci varmı diye sordu.(müdür emekli müfettişlerden)ve dediki sınava girmeniz yeterli aldığım bilgiye göre mezun oö ciler yetmeyip sertifika alan sınıfçılardan takviye yapacaklarmış.ben yine hayal kırıklığı olmasın diye pek ciddiye almadım ama adam dersanesini niye riske atsınki inşallah doğrudur hepimiz için hayırlısı