Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 haziran ataması ile ilgili bilgi paylaşımı

Tepki Skoru
0
aralık 2009 ş.urfa'nın bir köyüne sözleşmeli atandım.eş durumundan ilk atamada tayin isteyeceğim,bunun için seminerleride alıp 1 seneyi doldurmam gerekiyormuş,umarım ağustos'a kalmam,perişan durumdayım.ayrıca 1 sene içinde puanım kaç olur,ustaöğreticilikte ki yıllar durumu etkiliyor mu?

Tepki Skoru
1
aralık 2009 ş.urfa'nın bir köyüne sözleşmeli atandım.eş durumundan ilk atamada tayin isteyeceğim,bunun için seminerleride alıp 1 seneyi doldurmam gerekiyormuş,umarım ağustos'a kalmam,perişan durumdayım.ayrıca 1 sene içinde puanım kaç olur,ustaöğreticilikte ki yıllar durumu etkiliyor mu?
evet 1 seneyi doldurmanız gerekiyor.adaylığınızın kalması gerek yani..ne zaman atandınız ona göre bir yılı hesaplayınız.o il size kaç puan veriyor.ona göre bir yılınızın puanını hesaplarsınız.

Tepki Skoru
0
bu sene meb e gelen yogun tepkıler nedenıyle ana okulu ogretmenlıgınde bellı 1 taban puan tutulcakmıs ve de bu tabanın altındakıler atanamıyacakmıs. bu sene kararlastırılan taban puan 65 mış. yanı eskısıı gıbı 45 le atama olmayacak.
sımdıden calısmaya baslasınız ıyı olur bence. İŞTE MEMURLAR NET FORUMDAN Bİ YORUM DAHA

Tepki Skoru
0
HADİ BAKALIM BUYRUN CENAZE NAMAZINA ...YORUMUN DEVAMI VAR sınıf ögretmenlerınden 1 bolumunun ana okuluna alınması dusunuluomus. cogu derslerı aynıymıs zaten. yanı uc kurusa 5 kofte yok artık. ben sahsen ana okulu ndan 40 la atanackların yerıne sınıfcıların alınmasının daha ıyı olacagı kanaatındeyım
herkes habere ınanıp ınanmamakta özgurdur. tabıkıde mantıken alım oldukca tabanın dusmesı lazım ama mebde yenı calısmalr varmıs. dedıgım gıbı sınıfcıların 1 bolumnunu okul oncesıne kaydırcaklarmıs. cogu derslerı ortakmıs.dıkkat edersenız bu snee alımlar kadrolu dusunuluo hep. ee gecen sene kadrolu okul oncesı neden 70 de kapadı? bu da onun gıbı 1 sey olcak yanı. herkes kendıne gore ona gore yol cızsın . ben burada sınıfcı fılanda degılım.okul oncelerı bı zahmet 65 puan alıversınler. nıye 65 puana ıtıraz edıorsunz? cok mu zor 65 almak? otekı bolumler napsın ozaman ? turkce ogretmenın atanması ıcın tabanı 82, mat. fızık kımya onlar zaten ucmus. onlar napsınlar? surda 65 taban puana ıtıraz edıorsuznuz!!!! agıstosta tabanlar acıklanınca agzınız acıpta bakmayın. sımdıden bız nasıl olsa atancaz dıe 1 kanıya varmayın. benım demek ıstedıgım bıudur. agustosta taban puanalr acıklanınca burda ıtıraz edENLER olmaz oyle sey dıenler goruselım. BEN BURDAYIM!!!!

Tepki Skoru
0
Bu yorumu yapan vatandaŞin dayisi bİr İlİn mİllİ eĞİtİm mÜdÜrÜymÜŞ o kadar kesİn konuŞuyorkİ sİnİrlerİmİmİ alt Üst ettİ

Tepki Skoru
0
Bu yorumu yapan vatandaŞin dayisi bİr İlİn mİllİ eĞİtİm mÜdÜrÜymÜŞ o kadar kesİn konuŞuyorkİ sİnİrlerİmİmİ alt Üst ettİ
benim dayımda özel kalem müdürü o da haziran da 10 bin ağurtosta 30 bin 30 binin 15 bini okulöncesi olucak diyo canımcım:))

Tepki Skoru
0
arkadaşlar allah aşkına bu yorumlara inanmayın ben 10 yıllık müdür yardımcısı bi öğretmenim eşim için foruma girdim öğretmen atama yönetmeliği var atamaya esas branşlar var. olurmu hiç bir branştan öğretmen dışarıda kalcak başka bir branştan öğretmen atanacak. anında bütün atamalar iptal olur.hiç bu yorumlara inanıpta moralinizi bozmayın iyi o zaman okul öncecilerde sınıf öğretmeni atansın matemetikçiler fen bilgisine atansın. üniversitelerde her bölüm niye farlıki sadece öğretmenlik fakültesi açılırdı orayı bitiren her branşa atanırdı. anca şöyle bütün okul önceciler atanır kimse kalmaz o zaman yakın branşlardan atama yapılabilir. oda zaten zor yeni mezun ve atanamayanlarla toplam 8000 o.ö. var. ağustostada zaten alınacak sayı en fazla 8000-10000 arası olacak. esenlikle kalın moralinizi bozmayın herşey olacağına varır. allaha emanet olunuz.

Tepki Skoru
0
teşekkür ederiz hocam elinize ağzınıza yüreğinize sağlık

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba artık böyle şeyler yazmak istemiyordum ama bugün yine heyecanlandım ve şu yazılanları okuyunca paylaşmak istedim.dersane müdürümüz geldi deste ve oö ci varmı diye sordu.(müdür emekli müfettişlerden)ve dediki sınava girmeniz yeterli aldığım bilgiye göre mezun oö ciler yetmeyip sertifika alan sınıfçılardan takviye yapacaklarmış.ben yine hayal kırıklığı olmasın diye pek ciddiye almadım ama adam dersanesini niye riske atsınki inşallah doğrudur hepimiz için hayırlısı

Tepki Skoru
0
hocam tşk.ederim verdiğiniz moral için.bende inanıyorum ,bu sene herkes atanacak.branşımızı beğenmeyen,dadı muamelesi yapanlar günü geldiğinde sazan gibi atlayacaklar.ne bu kıskançlık,ne bu öfke anlamış değiliz.şimdiye kadar işitme engelli öğrt.zihinsel eng.öğrt.ingilizce vb....bir çok branş hep 50 vb...puanlarla atandı,atanıyorda hala...gözü bize diktiler.bizim yerimizde olsalardı ,yok bu puanla atanmak istemem mi diyeceklerdi çok komik olurdu heralde.sinir oluyorum ya bizimle uğraşmalarından, sıkıldım artık.

Tepki Skoru
0
hocam tşk.ederim verdiğiniz moral için.bende inanıyorum ,bu sene herkes atanacak.branşımızı beğenmeyen,dadı muamelesi yapanlar günü geldiğinde sazan gibi atlayacaklar.ne bu kıskançlık,ne bu öfke anlamış değiliz.şimdiye kadar işitme engelli öğrt.zihinsel eng.öğrt.ingilizce vb....bir çok branş hep 50 vb...puanlarla atandı,atanıyorda hala...gözü bize diktiler.bizim yerimizde olsalardı ,yok bu puanla atanmak istemem mi diyeceklerdi çok komik olurdu heralde.sinir oluyorum ya bizimle uğraşmalarından, sıkıldım artık.
hocam moral verdiğime sevindim ama nolur hayal kırıklığına uğramamak için çalışmaya çalışın ben öyle yapıyorum çok moralim bozuk ama yinede ders çalışmaya çalışıyorum artık iki çocukla nasıl yapabilirsem ama ümitliyim bizi küçük görenlerin inadına bu iş olacak..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bir duyuruda benden bütün üniversitelere meb yazı göndermiş bütün okulöncesi 4,sınıfları geçirin sınıfta bırakmayın diye açıkögretimde dahil önce inanmadım fakat şu açıkögretim sınavına girip çıktıktan sonra dogruluguna emin oldu çünkü sorular o kadar kolaydıkı geçen yılki soruları kes kopyala yapmışlar sakın moralinizi bozmayın mezun olan herkes gidecek

Tepki Skoru
0
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Rabbim bizim yüzümüzede güler yatıp kalkıp ne olursun rabbim bizede gül diyorum

Tepki Skoru
0
böylesine güzel haberleri duymak ne kadar güzel ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerek MEB in ne yapacağı belli olmaz ama inanmak istiyorum hepizin yerleşeceğine her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba artık böyle şeyler yazmak istemiyordum ama bugün yine heyecanlandım ve şu yazılanları okuyunca paylaşmak istedim.dersane müdürümüz geldi deste ve oö ci varmı diye sordu.(müdür emekli müfettişlerden)ve dediki sınava girmeniz yeterli aldığım bilgiye göre mezun oö ciler yetmeyip sertifika alan sınıfçılardan takviye yapacaklarmış.ben yine hayal kırıklığı olmasın diye pek ciddiye almadım ama adam dersanesini niye riske atsınki inşallah doğrudur hepimiz için hayırlısı
hcm inşallah yaa valla böyle güzel haberler alınca gerçekten umutlanıyoruz inşallah doğru çıkar yaa,hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum artık

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar,yok mu bugün verceğiniz güzel bir haber.lütfen aldığımız duyumları burda paylaşalım.güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var.hazirandaki ek alımda kesinlik kazanmadı,ne olacak acaba.sizce bu alım olacak mı dersiniz.bununla ilgili bir bilgi var mı.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle