Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 haziran ataması ile ilgili bilgi paylaşımı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hepimiz inşallah atanırız. benim puanım 44.930 umudum yok gibi geliyor. bulunduğum il ve ilçelerinden düşünüyorum. haziran atamalarında puanlar düşse bile benim zor gibi. yinede hepimize iyi şanslar

Tepki Skoru
0
boşuna hayal kurmayın.Nimat Hanım haziranda ek alım düşünmüyoruz diyor.buda sözleşmeli öğret.yarayacak.yani kadroya geçecekler.mart 15 Abbas Güçlü ile yaptığı konşmada dedi.ayrıca bazı branşların 40 puana kadar düştüğünü söyleyerek puanlarda sözüm ona iyileştirme yapmayı düşünüyorlarmış.bende kpss zedeyim.

Tepki Skoru
0
boşuna hayal kurmayın.Nimat Hanım haziranda ek alım düşünmüyoruz diyor.buda sözleşmeli öğret.yarayacak.yani kadroya geçecekler.mart 15 Abbas Güçlü ile yaptığı konşmada dedi.ayrıca bazı branşların 40 puana kadar düştüğünü söyleyerek puanlarda sözüm ona iyileştirme yapmayı düşünüyorlarmış.bende kpss zedeyim.
hiç belli olmaz onu Allah bilir, belki de atar, aralıkta da öyle demişti..

Tepki Skoru
0
benim de 44.685 dersaneye gidiyorum çalışıyorum herşey daha iyi olacak

Tepki Skoru
0
benimde puanım 51.590 manisa ve çevre iller istiyorum çünkü iki çocuğum var dersaneye gidiyorum ve ayrıca rehabilitasyon merkezine çalışıyorum. sözleşmelide 21 tercihimi işaretlemediğim için çok pişmanım inşallah bu sefer olur

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şu ana kadar yazılanlara bakılırsa diğer sitelerde sözleşmelilerin hepsini kademeli olarak kadro sözü onaylanmış.onların on bin atamaya başvurmamaları için formüller aranıyormuş.eğer böyle olursa sözleşmelide almıyacak o zaman mecbur geride kalanları kadrolu alır.böyle bişey olmazmı burası türkiye ve ben yine çok umutluyum.bizim ağladıklarımız ve üzüntülerimiz geride kalacak inşallah.bu arada tabiki ders çalışmayada devam.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şu ana kadar yazılanlara bakılırsa diğer sitelerde sözleşmelilerin hepsini kademeli olarak kadro sözü onaylanmış.onların on bin atamaya başvurmamaları için formüller aranıyormuş.eğer böyle olursa sözleşmelide almıyacak o zaman mecbur geride kalanları kadrolu alır.böyle bişey olmazmı burası türkiye ve ben yine çok umutluyum.bizim ağladıklarımız ve üzüntülerimiz geride kalacak inşallah.bu arada tabiki ders çalışmayada devam.
evet arkadaşım katılıyorum sana burası Türkiye herşey olabilir, sözleşmelileri kadroya direk geçirirse bizide direk kadroya alir :) şu okuyan arkadaşlarda bişeyler yazssalarda kim ne düşünüyo bilsek yaw alişkin değilim böyle sessiz bir foruma canlanın kızlar , biliyorum sizde benim gibi bu sayfaları okumadan bilgisayarınızı
bilgisayarınızı kapamıyorsunuz :) HEPİMİZE BOL ŞAANNSS

Tepki Skoru
0
o kadar çok hayal kırıklığı yaşadık ki ben en kötü ihtimale hazırlıyorum artık kendimi,polyanacılık oynamaktan bıktım çünkü,hep iyiyi düşünüp umutlandık umutlandık sonu hep hayal kırıklığı oldu psikolojimiz bozuldu neye sevinip neye üzüleceğimizi şaşırdık,bu kadro işide aynen öyle oldu,hem sevindim sözleşmeli çalışan arkadaşlar adına,hemde üzüldüm,çünkü bu atama yeni bi alım sayılmaz eğer halihazırda çalışan sözleşmelileri kadroya almış olucak,peki atama bekleyen bizler napıcaz,şubat ataması yerine sırf 2008 lilerin puanları yanmasın diye bi seferliğe mahsus haziran ataması yapılacak ama bu düpedüz kandırmacılık,yeni alım değil çünkü,biz yeni alım istiyoruz,kadrolu atamada bizleride alırlar diye hayal kurmak çok uzak geliyor bana ama ek atama olmasını ve bu ek atamanın sözleşmeli olmasını çok istiyorum inşallah haziranda boşalan kadrolara ek atama olur yaa,o kadar çok dua ediyorum ki rabbim bizlerin yüzünüde güldürür inşallah bu sene

Tepki Skoru
0
bende arkadaşıma katılıyorum okadar hayal kırklığı yaşadık ki hiç birşeye ümitlenmek istemiyorum ayrıca 40 bin alımdan 10 binini haziran atamasına ayırmışlar yani ağustosta 30 bin alım olacak abbas güçlünün yazısına göre ama dediğiniz gibi burası Türkiye ne olacağı bilinmez Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah yeter artık bu işkence

Tepki Skoru
0
:congratulationscut4sevgili arkadaşlar biliyorsunuz ki mayıs ayında her zaman olduğu gibi il dışı atamalar var. burada bir anket yapsak hangi illeri istiyeceğinizi ve puanlarınızı burda belirtsek belki bir fikir sahibi oluruz. ayrıca geçen sene il dışı atanan arkadaşlarda hangi ile ve kaç puanla atandıklarını yazarlarsa çok sevinirm:=)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben çok heyecanlı ve sabırsızım ama ne yazık ki hiç bir yerde okul öncesi il dışı atama bilgi ve pualarına ulaşamadım burası belki bana rehber olur lütfen katılımlarınızı bekliyorum. il dışı düşünenenler hadi buraya :)

Tepki Skoru
1
arkadaşlar ben çok heyecanlı ve sabırsızım ama ne yazık ki hiç bir yerde okul öncesi il dışı atama bilgi ve pualarına ulaşamadım burası belki bana rehber olur lütfen katılımlarınızı bekliyorum. il dışı düşünenenler hadi buraya :)
2007 den sonrası açıklanmadı hocam.bulamazsınız....artık burda puanlarımızı paylaşacağız.

Tepki Skoru
0
evet hocam ne yazık ki öyle.. ama henüz katılım yok. yoksa tayin isteyecek kimse yok mu? ben maraş merkezde çalışıyorum ve henüz 42 puanım var. istanbula tayin istiyeceğim bakalım ;)

Tepki Skoru
1
evet hocam ne yazık ki öyle.. ama henüz katılım yok. yoksa tayin isteyecek kimse yok mu? ben maraş merkezde çalışıyorum ve henüz 42 puanım var. istanbula tayin istiyeceğim bakalım ;)
42 puanla biraz zor ama istanbul olduğu için gerçi ilçeye göre değişir çıkma ihtimali vardır.

Tepki Skoru
0
bende öyle ümit ediyorum. işte bu belirsizlik yüzünden biraz da araşırma yapmak istedim. 25 tercih hakkı var ama ölü tercih yapmak istemiyorum .. umarım geçen yıl il dışı atanan arkadaşlar buraya yazarlarsa iyi olur..

Tepki Skoru
1
bende öyle ümit ediyorum. işte bu belirsizlik yüzünden biraz da araşırma yapmak istedim. 25 tercih hakkı var ama ölü tercih yapmak istemiyorum .. umarım geçen yıl il dışı atanan arkadaşlar buraya yazarlarsa iyi olur..
Bence çıkma ihtimali yüksek.ama arkadaşlar yazmıyor galiba daha göremediler.mesela benim arkadaşlar izmire 60 puanla gittiler.istanbulada 40 la gidenler var.sizin de çıkabilir.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle