Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

10.000 okulöncesi öğretmenine ihtiyaç varmış

Tepki Skoru
0
ben üç sene kızmeslekte kafa patlatim dörtsenede üniversitede adam tutsun beni atamasın gitsin başkalarını atasın yok öyle ben günlerdir aylardır çatlıyorum ya adamlar imamhatipden çıkmış ikinci diplomayla öğretmencik oluyor ben özelde çırpınıyorum adalet istiyorum

Tepki Skoru
0
kızlar bende oyladım ama dava açalım site yönetimi yardımcı olsun bize bunlar başka türlü anlamazlar ben umutlu değilim.

Tepki Skoru
0
oylar için teşekkürler arkadaşlar hadi daha fazla oy öğretmenler az kaldı sesimizi duyuracağız abbas güçlü en çok oy verilen sorunun üzerine gidiyo hadiiii devam

Tepki Skoru
0
dava açmak tek çare arkadaşlar site yönetim, yol göster lütfen.

Tepki Skoru
0
yok sesimizi duyan yok adalet yok bu yıl böyle ücretlile kapatacaklar açığı hiç ümitlenmeyin bence kopya falan hepsi politika ne yapmak istedikleri belli bir kılıf uydurdular

Tepki Skoru
0
:36_7_8::36_7_8: Hocam sizi gerçekten kutlarım.Demek bir ben değilim böyle düşünen.Okulöncesine ve bu alandaki çalışmalara gelişmiş ülkelerin verdiği önemi yeni anladık. Bir zamanlar bavulunu alan elini kolunu sallaya sallaya nasılki Almanyaya gitti,şimdi bizede vizesiz geçiş çalışma yada branşımızın üstü gibi çokseçenekli fırsatlar çıkacak.Şimdiye kadar yokmuydu sanki bu branş.Birden açıkarttırmaya döndü.Büyük oyunlar var bu işte hocam,çok büyük.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar oylara devam edin 750 ulaştık sesimizi duyuracağız

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar her yere meİl gÖndermek lazim ve telefon etmek lazim. Atamayan okulÖncesİ ÖĞretmenlerİ dururken sinifÖĞretmenlerİnİ atayamazlar. SÖzleŞmelİ alim yapsinlar.

Tepki Skoru
0
Casemine hocam aynen senin gibi düşünüyorum. Site yönetimi bize yardım etsin dava açılacaksa birlik olalım yapalım. Okulöncesi forum bize yardım et

Tepki Skoru
0
OkulÖncesİ meb İn gelİrkapisi oldu bİz bekleyelİm elİmİzde dİplomayla adamlar nasil kazanÇ yapabİlİrz derdİndeler yaziklar olsun

Tepki Skoru
0
arkadaşlar uzun süredir nete giremiyorum.yazılarınızı kısmen okudum size moral vermek isterdim ama çok üzgünüm bizim için olumlu şeyler olmuyor.çocuğumun okulunu değiştirmede problem yaşadığım için mem e gittim inanmazsınız sıra vardı ücretli yalvaranlar işini yaptırmaya çalışanlar çoktu.sözleşme işini yapan tanıdık abi var hocam sen naptın başvurmuyormusun dedi hayır ben protesto ediyorum bu sene başvurmıyacam dediğimde hocam hiç işe yaramaz açık olduğu için başvuran bu bölüme veriliyor dedi.nasıl oluyor dedim mezun oö ci çok kalmadı 3. 4. sınıflar da köylerde çalıştırılıyor dedi.yani anlıyacağınız benim umutlarım tükendi. yine de elimden geleni yapmaya çalışıyorum destek için ama referandumdan önce sanki umudum daha çoktu şu anda nerdeyse sıfır.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bu arada dua etmeyede devam ediyorum.

Tepki Skoru
0
velilerdede iş bitiyor bence o.ö.ö mezunu değilse çocuğunu teslim etmesin kardeşim...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar mem müdürüyle görüştüm ve 3.4. sınıfları ve bu bölüm mezunu olmayanları görevlendirmediler.banada memurlarımızın gözünden kaçmış dediler.okullar açılınca okullara gidip tek tek yine araştıracam ve eğer usulsüz ücretli çalışan varsa şikayet edecem en azından kendi çapımda usulsüzlüklere izin vermicem sizlerden yapabilen yapsın.başvuruyu engelliyemiyorsak en azından usulsüzlükleri engelliyelim.destekkkkkkkkkk

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu durum sınavdan önemli sınava dalıp bunu unutmayalım yoksa hiçbirimiz atanamayacağız.meslek elden gidiyo :(((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yazıda 60 saatlik seminere katılanları ücretli çalıştıracağız diyor.yani bizden sözleşmeli alım çok olur bence yinede tepkimizi dile getirelim
İŞte bu ya bunca yorumu okuduktan sonra en mantikli ,en makul ve en gerÇekÇİ bu dedİm bencede bÖyle olmali tebrİkler hocam en gÜzel yorumu yapmiŞsin elİne yÜreĞİne saĞlik..................................................................................

Tepki Skoru
0
bir zamanlar tüm ünv mezunlarını sınıfçı yapmışlardı(kimyacı,fizikçi,el sanatları...benim tanıdıklarımdan)).aynen ona döndü

Tepki Skoru
0
fakat o zaman sınıfçı yoktu mecbur diğer barnşları aldılar fakat biz varız

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00