Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

10.000 okulöncesi öğretmenine ihtiyaç varmış

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar sozleŞmelİ alim var
arkadaşım üzerine ilgi çekmek içinmi yepıyorsun kaynak nedir link ver herkesin morali bozuk zaten tamam güzel bişey dediniz ama neye dayanarak kesin konuşuyorsunuz kusura bakmayın bunu sormak zorundayım...

Tepki Skoru
0
ah yeliz hocam ah sizin o hisleriniz bende olsaydıda azda olsa tebessüm etseydim adamlar basbas bağırıyo ücretli alıcaz diye biz 4 yıllıklar başvurmadığımız için diğer bütün branşlara gün doğdu .ücretliyle kapatıcaklar gibi geliyor

Tepki Skoru
0
valla dara hocam inan 2 saate kadar öle bi his yoktu inan bak haberi okuyunca kendimce öle yorumladım 10bin ücretli imkansız hocam mutlaka bizden enaz 7 8 bin civarı alıcaklar kalanı ücretli yapıcaklar

Tepki Skoru
0
hocam bizden tek ücretliyle kapamaya çalışırsa bende imkansız olduğunu adım gibi biliyorum ama dikkatini çekmedi diye söyliyorum adamlar diyorki her lisans mezununa biz bu 60 saatlik semineri vericez ve ücretli çalıştırıcaz diyor.ve şuan bir sürü lisans mezunu arkadaşlar boşta sence bu fısrsatı kaçırırlarmı bence hayır

Tepki Skoru
0
uzun lafın kısası o.ö.mezunu kalmayacak adamlar açık kalmasın diye ücretliyle kapatacaklar bu da onlar için bi çözüm ...atanırsanız bana teşekkür edeceksiniz ama :))

Tepki Skoru
0
arkadaşım üzerine ilgi çekmek içinmi yepıyorsun kaynak nedir link ver herkesin morali bozuk zaten tamam güzel bişey dediniz ama neye dayanarak kesin konuşuyorsunuz kusura bakmayın bunu sormak zorundayım...
mrb hocam birsaat once atv nın haberlerinde izledim 10bin sözleşmeli alım var dedi.bende atama bekliyorum böyle hassas bir konuda asla yalan haber yazmam ne dinlediysem ono yazdım

Tepki Skoru
0
mrb hocam birsaat once atv nın haberlerinde izledim 10bin sözleşmeli alım var dedi.bende atama bekliyorum böyle hassas bir konuda asla yalan haber yazmam ne dinlediysem ono yazdım
nasıl yani gerçektenmi sadece bizemi yoksa genelmi ben duymadım da

Tepki Skoru
0
10 bin için bıranj söylemedi sadece sözleşmeli alım var dedi

Tepki Skoru
0
yok hocam bıranj soylemedi sadece 10 bin sözleşmeli alım var dedi.

Tepki Skoru
0
bende izledim 1o bin ücretli alınacak diye fakat ben kanal d izledim abbas güçlünün şikayet blümüne şikayet bölümüne 10000 başlıklı şikayet yazdım oylayın gecen yılda çok işe yaradı hadi arkadaşlar oy verin

Tepki Skoru
0
hocam onlar sence ücretliyle sözleşmeliyi ayırt edebiliyormu diğer kanaların hepsi ücretli öğretmen dedi

Tepki Skoru
0
dinledigim haberi hic bir sitede bulamıyorum.tamam hocam söylediginiz siteyi oylayacagım

Tepki Skoru
0
burada işletme mezunlarını bile 60 saatlik kursla okulöncesi öğretmeni oluyorb yazık o kadar emeklerimize yazık

Tepki Skoru
0
ama onlar üçretli çalışa biliyorlar degilmi hocam

Tepki Skoru
0
oy arkadaşlar lütfen geçen yıl sesimizi duyurmuştuk lütfenn oy

Tepki Skoru
0
Yani buradan bunu çıkarıyorum ücretli için sadece sınıf öğretmenleini tercih ettikleri....bizim için önemli olan sözleşmeli alım olsun ki bizden kimse kalmasın atanmayan....
aynen canım katılıyorum.mezun olanherkesi alsınlar ne bu böyle .........

Tepki Skoru
0
siz iyi düşünmeye devam edein hocalarım.........daha neler gelicek başımıza

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00