arkadaşım üzerine ilgi çekmek içinmi yepıyorsun kaynak nedir link ver herkesin morali bozuk zaten tamam güzel bişey dediniz ama neye dayanarak kesin konuşuyorsunuz kusura bakmayın bunu sormak zorundayım...ArkadaŞlar sozleŞmelİ alim var
mrb hocam birsaat once atv nın haberlerinde izledim 10bin sözleşmeli alım var dedi.bende atama bekliyorum böyle hassas bir konuda asla yalan haber yazmam ne dinlediysem ono yazdımarkadaşım üzerine ilgi çekmek içinmi yepıyorsun kaynak nedir link ver herkesin morali bozuk zaten tamam güzel bişey dediniz ama neye dayanarak kesin konuşuyorsunuz kusura bakmayın bunu sormak zorundayım...
nasıl yani gerçektenmi sadece bizemi yoksa genelmi ben duymadım damrb hocam birsaat once atv nın haberlerinde izledim 10bin sözleşmeli alım var dedi.bende atama bekliyorum böyle hassas bir konuda asla yalan haber yazmam ne dinlediysem ono yazdım
aynen canım katılıyorum.mezun olanherkesi alsınlar ne bu böyle .........Yani buradan bunu çıkarıyorum ücretli için sadece sınıf öğretmenleini tercih ettikleri....bizim için önemli olan sözleşmeli alım olsun ki bizden kimse kalmasın atanmayan....