Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

10.000 okulöncesi öğretmenine ihtiyaç varmış

Tepki Skoru
0
arkadaşlar mail atalım toplanıp bu işleri bilen arkadaşlar yardımcı olun lütfen herkes nerde

Tepki Skoru
0
arkadaşlar okulöncesi genel müdürlüğünü tel.ve mail yağmuruna tutalı hakımızı arayalım
gerekirse bişekilde buluşup dava açalım..ben bugün mail attım sadece bizler değil çevremizdeki arkadaşlarımızada duyuralım

Tepki Skoru
0
bu kopya olaylarından sonra buda hayatımıza tuz biber kattı Allah hakkımızı bırakmasın ne yapmamız gerekiyorsa site yöneticileri görmiyorlarmı bu yazıyı onlarında birşeyler yaoması gekiyor

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yazıda 60 saatlik seminere katılanları ücretli çalıştıracağız diyor.yani bizden sözleşmeli alım çok olur bence yinede tepkimizi dile getirelim

Tepki Skoru
0
site yöneticileri bugün ankarada bukonuyu görüşmeye gitmişlerdi pek faydalı görüşme olmamış sanıyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim anladığım kız meslek mezunlarınada kurs verilip ücretli çalıştıracaklar bu durum ggeçen yıl danıştay tarafından iptal edildi diye 10.000 ekstra atama yaptılarya şimdi bu ne demek geçen yıl 40 puanlara kadar düşen atamalar yüzünden biz bu yıl mağdur olucaz onlar şanslı da biz niye mağdur oluyoruz anlamak mümkün değil bu konuyu ilgili yerlere taşımakta site kurucu ve yöneticilerinden yardım bekliyoruz danıştaya birkez daha bu konu taşınmalı en azından ne yapmamız konusunda yardım bekliyouz !!!!!!!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar memurlar nettede aynı tartışma var ortak hareket edelim

Tepki Skoru
0
bide anlamadığım neden başka tv kanallarındada yok siz başka tv kanalında gördünzmü sadece ntv haberlerinde yarın hepimiz remzi inanlıyı arıyalım

Tepki Skoru
0
abbas güçlü şikayet bölümüne 10000 ihtiyaç var niye sınıf öğretmeni diye başlık açtım lütfen oylayın

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR BU KISMA DİKKAT LÜTFEN Üniversite mezunlarının 60 saatlik uyum kursundan geçirilerek, okul öncesine adapte edilerek ücretli öğretmen olarak başlatılmalarını istedik. Özellikle sınıf öğretmenliği branşından mezun olanları tercih ediyoruz. Bir tercihimiz de liseyi meslek lisesinde çocuk gelişimi bölümünde okuyanlar. Çünkü bu konuda ön bilgileri var. İller bunun duyurusunu yapıyor. Başvuranlara bizim gönderdiğimiz program çerçevesinde seminerler veriyor ve semineri tamamlayanlar haftada 30 saate kadar ücretli öğretmenlik yapabiliyor.''

Tepki Skoru
0
Yani buradan bunu çıkarıyorum ücretli için sadece sınıf öğretmenleini tercih ettikleri....bizim için önemli olan sözleşmeli alım olsun ki bizden kimse kalmasın atanmayan....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar maille olacak iş değil artık dava açmamız lazım. forum yönetimi nasıl işler bu dava olayları bu yönde bilgi verseniz..

Tepki Skoru
0
Bu kadar bekleyen okulöncesi öğretmeni varken bizlere yapılan büyük haksızlık .Neden atamıyorlar bizi? Böle ücretli herkesleri alarak boşlukları dolduruyolar anlamıyorum yaaaa....

Tepki Skoru
0
bende yazdım abbas güçlüye elimizden ne gelir bilmiyorum ama bu şekilde davrandıkları sürece bizim mesleğimiz karalanmış oluyor arkadaşlar. biz neden sınıf öğretmenliği yapamıyoruzda onlar bizim mesleğimizi yapabiliyorlar bizmi aptalız yoksa onlarmı çok ileri zekalı lütfen mesleğimize sahip çıkalım. nasıl olur bilmiyorum ama şuanda ses çıkartmazsak bize ve mesleğimize olan dayatmaları devam edicektir:(

Tepki Skoru
0
yeliz hocam bend esizin gibi düşünmek isterdim ama memurlar nette bazı kişilerin barnşlarının farklı olmasına karşın başvurduklını belirtmişler .ben daha ne bilgi almak için yarın mebi arıyıcam sizde arayın arkadaşlar

Tepki Skoru
0
yani arkadaşlar ne gerekiyorsa yapalım ama şu güzel açıklama 10bin öğretmen açığımızın olması ama mutlaka olursa sözleşmeli alımı arttıracaklar ben buna ilk kez inandım...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar az önce 19:30 haberlerinde işsizlere müjde 10 bin anaokulu öğretmeni alınacak dedi bu ne yaaa ....Her lisans mezunu başvurabiliyomuş .Peki biz ne olucazzzzz:(((((((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar akıl var mantık var asıl mezunları dururken gidip farklı branşları alıp asıl mezunları boş bırakmazlar valla kim ne derse desin ben buna inanıyorum içime ilk defa atanmak hissi doğdu...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle