Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

10.000 okulöncesi öğretmenine ihtiyaç varmış

Tepki Skoru
0
ben de oyladım
herkes ne kadar çok oylayabiliyosa oylasın arkadaşlar

Tepki Skoru
0
hocam yeni sekmeden açarsanız üst üste oylamış olursunuz ben öyle yaptım çünkü

Tepki Skoru
0
oylamaya devam ediyorum hocam sizce işe yarayacakmı

Tepki Skoru
0
nerden ollıycaz arkadaşım dün ben biraz baktım abbas güçlünün sayfasına bişey bulamadaım yanlış biyeremi baktım acaba yardımcı olursanız bende destek olucam

Tepki Skoru
0
yalnız bişey var aynı bilgisayardan yapılan oylamalar geçersiz sayılacakmış abbasın sayfasında not kısmında yazıyor :(((

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar 17 bin küsür okulöncesi mezunu bu yıl sınava girmiş
neden bu insanların önüne bi 10 bin kişi daha katılıyor aklım almıyo yaaa....

Tepki Skoru
0
teşekkürler arkadaşlar epey oyladım şuan 500ü geçmiş durumda hadi hepimize kolay gelsin.............

Tepki Skoru
0
şöyla açıklayayım kız liseyi meslekte okumuş sonra kamu yönetimi okumuş bu arkadaşlara eğitim verim 60 saatte öğretmen yapıyorlar biz boşuboşuna onca meslek dersi görmüşüz demekki

Tepki Skoru
0
yeliz hocam begüm hocam nerde acaba galiba pes etti ben yarın egitimseni arayacagım tekrar forum yöneticileri görüşecek diye aramamıştım ama onlardan hiç ses yok bide neden bu kadar umutlandınız bence bizi hiç iyi günler beklemiyor baksanıza yoldan geçeni alacak meb

Tepki Skoru
0
yeliz hocam begüm hocam nerde acaba galiba pes etti ben yarın egitimseni arayacagım tekrar forum yöneticileri görüşecek diye aramamıştım ama onlardan hiç ses yok bide neden bu kadar umutlandınız bence bizi hiç iyi günler beklemiyor baksanıza yoldan geçeni alacak meb
ben burdayım hocam ama ben nedense bugün ümitliyim arkadaşlar merak etmeyin bizi atayacaklar ondan sonra onları alacaklar hem daha sertifika almak için kursa başlayacak olanlar var zaman geçiyor zaten hemen ücretli almazlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar açıkçası bende ümitleniyorum ama bunlar ya bizim yüzümüzü güldürecekler yada ağlatacaklar ortasını düşünemiyorum neden bu kadar ücretli alalım diye uğraşıp kurs açıyorlar anlamadımki yani ne yapmaya çalışıyorlar hadi budönem ücretli kapatacaklar gelecek dönem neolacak hem eğitimin kalitesini yükseltmeye çalışıyorlar güya hemde alakasız insanları çalıştırıp temeli çürük atıyorlar bunun neresinde anlamadım ben

Tepki Skoru
0
İnŞalh hocam ama ben bÜtÜn Ümİtlerİmİ yİtİrdİm umarim sİzİn sÖyledİgİnİz gİbİ olur

Tepki Skoru
0
site yöneticileri merak içindeyiz. lütfen bir açıklama yapın. sendika görüşmeniz ne oldu.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben ençok neye sevindim biliyormusunuz 10bin öğretmene ihtiyaç olunmasına bunun tamamını ücretli ve alakasız branşlarla kapatcak halleri yok okadar onların da kafası çalışyordur heralde

Tepki Skoru
0
sevgili hocalarım sözüm meclisten dışarı ama bu insanlar 5 6 yıl önce yanlış hatırlamıyosam imamhatiplere diplama değiştirerek 1,5 yıllık kurs açmıştı diploması değişen imamhatipli çocuk gelişimciler şimdi bizlerin olması gereken yerlerde görevde budurumda sınıfçılara vermişler önlisanslara vermişler bu görevi farketmiyor umarım beni anladınız

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle