Ygs puanlaımızı buraya yazalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan abaküs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
363,964 ygs 5 puanım

Arkadaşlar lütfen puanları yazarken hangi liseden mezun olduğunuzu ve sıralamanızı da yazın.

arkadaşım çok komigiz yaa yazılanları en ince ayrıntılarına kadar soruyoruz...O kadar kaygılıyız kiiii....

dogru arkadsım herkes kaygılı insallah kazanırsınnn

Nerdesin gülşah zeynep araştırmalar bittimi bak biz anaksunamoon la hala burdayız. Valla hergün bu siteyi açıp son gelişmelere bakmadan yapamıyorum..allah herkesin gönlüne göre versin.

meltemcım bakıyorumda benı gormuyosun artıkkkbenı tanımadın galıbaaaaaaaa

Nerdesin gülşah zeynep araştırmalar bittimi bak biz anaksunamoon la hala burdayız. Valla hergün bu siteyi açıp son gelişmelere bakmadan yapamıyorum..allah herkesin gönlüne göre versin.

burdayım canım ben de her gün siteyi açıp gelişmeleri takip ediyorum beklemekten sıkıldım nerdesin temmuz ayı gel artık beklemekten fenalık geldi sınav öncesi stres hiçbir şeymiş yerleşmeyi beklemekten mideme ağrılar saplanıyor hepimizin hakkında en hayırlısı neyse o olsun...

Valla ben birgün ümitleniyorum birgün hayal kırıklığına uğruyorum bu şekilde pskolojimde bozuluyor artık sıkıldım valla ne olacaksa olsun artık 370 ler çok az 340 lar biraz daha fazla ancak 320 lerde çok kötü değil okuldan gelecek olan puanlarınız azaldı gibi de bir söyelnid var.Birde bugün final dersanesinin puan rehberine baktım uçmuşlar.O puanlara göre 370 alan arkadaşlar bile giremeyecek. 490 dan aşağıya puan yok.Bune böyle dedim valla fırlattım attım kitabı.

Valla ben birgün ümitleniyorum birgün hayal kırıklığına uğruyorum bu şekilde pskolojimde bozuluyor artık sıkıldım valla ne olacaksa olsun artık 370 ler çok az 340 lar biraz daha fazla ancak 320 lerde çok kötü değil okuldan gelecek olan puanlarınız azaldı gibi de bir söyelnid var.Birde bugün final dersanesinin puan rehberine baktım uçmuşlar.O puanlara göre 370 alan arkadaşlar bile giremeyecek. 490 dan aşağıya puan yok.Bune böyle dedim valla fırlattım attım kitabı.

evet sorma ya bende gördüm o kitabı fazlasıyla abartmışlar....

Final 2010 rehberlik kitabına bende baktım okul öncesi 490 540 arasında değişiyo :S

arkadaşım sen boşver finalin puan rehberini onlar çok abartmış bende onu gördüm ama inanmıyorum ona dikkat ettiysen a.ö.f ygs 5 yazıyor öss kitapçıgında 123456 yazarken...çok saçma onlara kafanızı yormayın 320 civarlarına kesin gelir benimki düşlük o yüzden çok üzülüyorum...Tek ümidim kontenjan artırımı anadolu üniversitesine dilekçemi göndersek ne yapsak arttırsınlar kontenjanı bu kadar açık varken...arkadaşım 220 almıştı okuylun rehber hocası aöf gelebilir demiş ama oda biraz saçma geldi bana.. bekleyelim bakalım ama puanlar düştü arkadaşlar..

meltemcım bakıyorumda benı gormuyosun artıkkkbenı tanımadın galıbaaaaaaaa

emopa canım benim nasıl tanımam seni tanımamak mümkünmü...Her gün yanımda oturan arkadaşımı nasıl tanımam....

Bir bölümün gelip gelmeyeceğini teyid etmek puana göre yapılmaz. Başarı sırasına göre yapılır. Geçen yıl Okul Öncesi

Öğretmenliği bölümü en az (- +)60-65bininciyi aldı. Yanılmıyorsam o da Muş Alparslan Üniv Okul Önc Öğrt idi. Şu an açıklanan

YGS puanlarınız ham puanlarınızdır. Lise son sınıfta okuyan arkadaşların okul puanları hesaplanmadığı için ham puan verilmiş ve

ordaki başarı sıranızda ham puan alanlar içindeki başarı sıranızdır. Şayet ek puanınız varsa ve okul puanınızın yüksek olduğunu

düşünüyorsanız bu sizin için bir avantaj olacaktır. Örneğin ben ÖSS ye girdiğimde ham puanda Türkiyede ilk 10-15bin

arasındaydım. Fakat benim okul puanım çok düşük (Toplam:58) olduğu için toplam puanda başarı sıram 40bine kadar çıktı.

Şayet toplam puan açıklandıktan sonra YGS-5 puan türünde en az 60-65bin sıralaması içinde yer alıyorsanız, Okul Öncesi

Öğretmenliği bölümü çok büyük ihtimalle gelecektir. Tabi bu başarı sırası pratik olarak puanlamaya vurulursa, şu an ham puan

olarak 415-420 ve üstü puan alan arkadaşlara Okul Öncesi Bölümü hayırlısıyla gelecektir
.

oğuz bilgilerin için çok sağol.biçok kişi taban puanlardan bahsediyo.taban puan diye bişey yoktur aslında taban puan o sene o bölümü seçenler arasından en sona alınan kişinin puanıdır.yani geçen sene taban puanı 450 olan br yerin bu sene 350 olabilir.taban puanları o sene girenler belirler.oğuzun dediği gibi taban puanlar değilde başarı sıraları öenmlidir. bu arada ben 301 puan aldım rehberlikçilere sorduğumda bana net bi bilgi veremiyolar.okul puanımda 90 üstü gelecek gibi(eski sisteme göre) arkadaşlar özelliklede rumeysa hanım sizce açık öğretim anaokulu için nasıl bir puan?

Mesela açık öğretim okul öncesi öğretmenliği geçen yıl en son girenin başarı sıralaması 27000 lerdemiş Birde başarı dilimi var.O da önemli.Temmuzu bekleyip göreceğiz.Bu arada Temmuzun kaçıncı haftası olacak acaba? Birde bizde puanlar Temmuzun ilk haftasına kalacak yani okul o zaman girecek çok geç değilmi?

arkadaşlar ben meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum açıköğretim okulöncesi öğretmenliği istiyorum ygs de en yüksek puan türünü dikkate alıyordu peki lys de aynı durum geçerlimi yani lys de hangi puan yüksekse ona göremi alacak yoksa matematik yapmak şartmı sadece sözelle olmuyormu?? cevap verirseniz sevinirim şimdidien teşekkürler

Mesela açık öğretim okul öncesi öğretmenliği geçen yıl en son girenin başarı sıralaması 27000 lerdemiş Birde başarı dilimi var.O da önemli.Temmuzu bekleyip göreceğiz.Bu arada Temmuzun kaçıncı haftası olacak acaba? Birde bizde puanlar Temmuzun ilk haftasına kalacak yani okul o zaman girecek çok geç değilmi?

anaksunamon arkadaşım.sıralama 27000 lerde yazmışsınızda ben anlayamadım.bende açık liseden bu bölümü okuyorum puanım 319 başarı sıram 278631.yani 278bin umudumu keseyim ben o zaman.virgülden sonra üç hanelimi yoksa dört hanelimi puan okunuyo anlamadım.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri