Ygs puanlaımızı buraya yazalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan abaküs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
arkadaslar bende bu sene sınava girdim puanım ygs3 ten 286 diploma notumda4.30 osymnin cizelgelerine baktım puanlar sandıgınız kadar yüksek olmayabilir.birkaç kişi mutlaka istisna olarak cok yüksek puanlarla aöf okul öncesi öğretmenliğini yazabilir.bence umutsuzluga kapılmayın

hangi siteden baktın arkadaşım.. paylaşırmısın bende merak ettim şimdi.....:)

canım google a osym cizelge 3 yaz canm orada ilk çıkan sayfa.gecen senekiyle kıyas etmek istersende 2009 osym cizelge 3 yaz.bu sene özellikle sosyalde cok düşük puanlar olmus.

puanlar cok düşmüş demek istedim:)

arkadaslar bende bu sene sınava girdim puanım ygs3 ten 286 diploma notumda4.30 osymnin cizelgelerine baktım puanlar sandıgınız kadar yüksek olmayabilir.birkaç kişi mutlaka istisna olarak cok yüksek puanlarla aöf okul öncesi öğretmenliğini yazabilir.bence umutsuzluga kapılmayın

çizelgeleri derken neyi kastettin canım ? Benim hiç umudum yok ya :( Sizide üzmek istemem ama olursa süpriz olur

canım bende şimdi baktım bu çizelgelere am hiç bişey anlamadım.Daha öncede görmüştüm bunları sen biraz anlatırmısın?

bi de gecen senekine bakalım

Yazdıklarını göremiyorum açılmıyorlar canım sen geçen seneyle bu yılı nasıl kıyaslıyorsun çizelgelerden mesela 30,00 ne demek

demek istediğim gecen sene tam veya tama yakın net cıkaran aday sayısı daha fazla.mesela bu sene ygsde sadece türkce vardı ama gecen sene hem türkçe hemde edebiyat diye ikiye ayrılıyordu yda sosyal bilimler 1-2 diye ayrılıyordu adaylarını birlestirsen bu sene bence sıralamamız o kadar da kötü degil

30,00 ne demek çizelgenin başındaki

Bende geçenlerde Kanal A da bir program vardı tlfla ona bağlandım.Kıvırcık saçlı bir rehberci vardı herkes onu arayıp puanını söylüyor bende aradım söyledim bana kesin olur demiyorum ama olmazda demiyorum tercih zamanı çok iyi tercih yapman lazım dedi.

senin puanın bence gayet iyi

tşk ederim canım sen nerde yaşıyorsun

Birde nikinden anladığım kadarıyla 84 lüsün bende 83 lüyüm etrafında varmı çocuk gelişiminden değişik puanlar alan özellikle bildiğin en yüksek puan kaç.Ben Erzurumda 370 duydum ama seninde dediğin gibi bir kişi

Bende Çanakkaleliyim İzmire yakınız :) İzmirde çok güzel :)

keske bu konuda yardımcı olabilsem ama bu sene sınava giren hiç arkadasım yoktu

ben erzurumdasın sanıyordum profilnden dolayı..

Anladım canım tşk ederim.Birde şu çizelgeleri anlayabilseydim :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri