Ygs puanlaımızı buraya yazalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan abaküs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Erzurumdayım eşim burda çalışıyor 3, yılımız 1 sene daha kalacağız

önce google da ygs cizelge 7 yaz kapatma yeniden google a 2009 oss cizelge 3 yaz cıkan sayfaları karsılastır.2009 da türkçeden 30 soru vardı 30 soruyuda yapan 1281 kişi var +edebiyat sorularından 30 unuda yapan 61 kişi var toplam olarak türkçeden tam net cıkaran aday sayısı 1342 bu sene türkçeden 40 sorudan tam net cıkaran aday sayısı sadece 483 bu sosyalde daha da düşüyor.

pardon ygs cizelge 3

bu sitenin bi sürü üyesi var diğerleri niye yazmıyo puanları? ayrıca duyduğunuz yüksek puanlar yok mu hiç?

bu sitenin bi sürü üyesi var diğerleri niye yazmıyo puanları? ayrıca duyduğunuz yüksek puanlar yok mu hiç?

arkadaşım haklısın bende günlerdir bu soruyu soruyorum siteye üye olan arkadaşlar nerdesiniz puanlarınızı yazmanızı istiyoruz

herkesin puanları bu kadar sanırım....üyeler ve puanlar ..iyiymiş o zaman arkadaşlar

bende öyle düşünüyorum hiç bişi belli değilken sonuç belliymiş gibi konuşmak saçma oluyo

bende öyle düşünüyorum hiç bişi belli değilken sonuç belliymiş gibi konuşmak saçma oluyo

benim ygs den en yüksek puanım 307 diğerleri 292 291 açıköğretim oöö istiyorum umarım gelir lys yede giricem sizce gelme ihtimali varmı? :)

Arkadaşlar benim de ygs 5 376 ham puanım var anadolu öğretmen lisesi nde okuyorum okul öncesi öğretmenliğine gidebilir miyim

arkadaşlar bir sitede 2009 puanlarına göre bu senenin tahmini puanını açıklamış aöf okul öncesi öğretmenliği bölümü için 469,512 puan yazıyor..

Arkadaşlar benim de ygs 5 376 ham puanım var anadolu öğretmen lisesi nde okuyorum okul öncesi öğretmenliğine gidebilir miyim

çok güzel bir puanın var... hemde anadolu öğretmen lisesinde okuyormuşsun yani ek puanda alacaksın...şimdiden tebrik ederim...

Zeynep teşekkür ederim 1 sorum daha var ben lys girmesem direkt ygs5 tercih yapsam girebilirmiym örgün eğitime bu konular hakkında hiçbir bilgim yok

Zeynep teşekkür ederim 1 sorum daha var ben lys girmesem direkt ygs5 tercih yapsam girebilirmiym örgün eğitime bu konular hakkında hiçbir bilgim yok

sadece okulöncesi öğretmenliği bölümünü tercih edeceksen olur tabi...çünkü ygs 5 ten alıyor ...
Bildiğim kadarıyla lys başvuruları bitti. eğer başvurunu yaptıysan yinede bi sınava gir derim...

Başvuru yaptım lys ye ama kötü geçerse okul öncesi yazaym diyorum

arkadaşlar bir sitede 2009 puanlarına göre bu senenin tahmini puanını açıklamış aöf okul öncesi öğretmenliği bölümü için 469,512 puan yazıyor..

heryerde faklı faklı puanlar yazıyor . moralimiz bozuluyor...en iyisi temmuzu beklemek malesef...:(

ben ankaradan elif 372 puan aldım sınavdan okldan da 85 flan beklıorm

Arkadaşlar lütfen puanları yazarken hangi liseden mezun olduğunuzu ve sıralamanızı da yazın.

ben ceceli and. mes. lisesinden ilk gırısım sınava gazi yi istiyorum ank içi yazacaım tercıhlerımi okuldan da 80 falan gelse gırer mıyım kı gaziye ?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri