hayırlı olsun canım.memleketine çıkması ne kadar güzel.senin adın ben de sevindim.yeni yılda başarılar diliyorum....usak bellı oldu ılcenın bır koyu oldu cok mutluyum ALLAH herkese nasıp etsın cıkmayacak bılıyordum
enjoyable...okulundan memnun musun? kaç öğrencin var? ilk gün nasıldı?
ne güzel canım sevindim senin adına..hadi hayırlı olsun..![]()
evet memnunumm ilk senem ve herkes o kadar sıcak ki bide okula bi kurtarıcı gelmiş gbi veliler beni 4 gözle beklıyolarmış ilk günüm gzldi tanıştık falan oyun oynadık bırbırımızın isimlerını ögrendık hiçte öle telaş etmeme gerek yokmuş zaten yardımcı bi bayanımız var o çogu şeyi söylüyor bana öglencı grubunnun ögretmenıyım sabahçı ögretmende sagolsun çok yardımcı oluyor bana. evımede yakın bir okuldayım zaten tek dolmuşla haledıyorum unuttun şimdilik 18 ögrencım var....))))))))))))
hayırlı olsun canım.memleketine çıkması ne kadar güzel.senin adın ben de sevindim.yeni yılda başarılar diliyorum....
arkadaşlar hepsinin açıklanması gerek diye düşünürüm. en geç yarın haberdar olmanız gerek. bulunduğunuz yerde il milli eğitimi arasanız size gereken bilgileri verirler. ben üç gün önce atanmışım kaldığım ilçede hiçbir şey yok deniyordu...bugün il milli eğitimi aradığımda öğrendim... takip etmeniz en doğrusu...
enjoyable,bende istediğim okuldayım. .ertesi gün beni de dilekçe vermeye çağırdılar. o arada bir kişi gelmeyeceğim diye dilekçe vermiş . şans yardım etti . aynı okuldayım .iki gündür gidiyorum. sabahçıyım . tek sınıf açılmış zaten.20 öğrencin var. OKULUNDAN MEMNUN OLMANA SEVİNDİM. sana korkulacak bir şey olmadığını ,kolay olacağını söylemiştim hatırlarsan. BAŞARILAR CANIM...........
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!