Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan celto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
ya ben manisadaki tayinleri bekliyom bilen varmı

usak bellı oldu ılcenın bır koyu oldu cok mutluyum ALLAH herkese nasıp etsın cıkmayacak bılıyordum

usak bellı oldu ılcenın bır koyu oldu cok mutluyum ALLAH herkese nasıp etsın cıkmayacak bılıyordum
hayırlı olsun canım.memleketine çıkması ne kadar güzel.senin adın ben de sevindim.yeni yılda başarılar diliyorum....

enjoyable...okulundan memnun musun? kaç öğrencin var? ilk gün nasıldı?

evet memnunumm ilk senem ve herkes o kadar sıcak ki bide okula bi kurtarıcı gelmiş gbi veliler beni 4 gözle beklıyolarmış ilk günüm gzldi tanıştık falan oyun oynadık bırbırımızın isimlerını ögrendık hiçte öle telaş etmeme gerek yokmuş zaten yardımcı bi bayanımız var o çogu şeyi söylüyor bana öglencı grubunnun ögretmenıyım sabahçı ögretmende sagolsun çok yardımcı oluyor bana. evımede yakın bir okuldayım zaten tek dolmuşla haledıyorum unuttun şimdilik 18 ögrencım var....:)))))))))))))

evet memnunumm ilk senem ve herkes o kadar sıcak ki bide okula bi kurtarıcı gelmiş gbi veliler beni 4 gözle beklıyolarmış ilk günüm gzldi tanıştık falan oyun oynadık bırbırımızın isimlerını ögrendık hiçte öle telaş etmeme gerek yokmuş zaten yardımcı bi bayanımız var o çogu şeyi söylüyor bana öglencı grubunnun ögretmenıyım sabahçı ögretmende sagolsun çok yardımcı oluyor bana. evımede yakın bir okuldayım zaten tek dolmuşla haledıyorum unuttun şimdilik 18 ögrencım var....:)))))))))))))

hayırlı olsun arkadaşıım ne güzel darı benim gibi bütün bekleyen arkadaşlarımıza

arkadaşlar istanbuldan haberi olan yokmuuu??

enjoyable,bende istediğim okuldayım. .ertesi gün beni de dilekçe vermeye çağırdılar. o arada bir kişi gelmeyeceğim diye dilekçe vermiş . şans yardım etti . aynı okuldayım .iki gündür gidiyorum. sabahçıyım . tek sınıf açılmış zaten.20 öğrencin var. OKULUNDAN MEMNUN OLMANA SEVİNDİM. sana korkulacak bir şey olmadığını ,kolay olacağını söylemiştim hatırlarsan. BAŞARILAR CANIM...........

arkadaşlar hepsinin açıklanması gerek diye düşünürüm. en geç yarın haberdar olmanız gerek. bulunduğunuz yerde il milli eğitimi arasanız size gereken bilgileri verirler. ben üç gün önce atanmışım kaldığım ilçede hiçbir şey yok deniyordu...bugün il milli eğitimi aradığımda öğrendim... takip etmeniz en doğrusu...

istanbulda lisans ve önlisanslar görevlendirildiler ardından bir partiye mensup olanlarmış arkadaşlar ne yazıkki.

arkadaşlar hepsinin açıklanması gerek diye düşünürüm. en geç yarın haberdar olmanız gerek. bulunduğunuz yerde il milli eğitimi arasanız size gereken bilgileri verirler. ben üç gün önce atanmışım kaldığım ilçede hiçbir şey yok deniyordu...bugün il milli eğitimi aradığımda öğrendim... takip etmeniz en doğrusu...

Fidan hangi il ve ilçedesin

gülcelem haklısın ilde çok olaylar dönüyo torpili olanın işi 2 dk bizim haftalar sürüyo ve artık ne ilin nede ilçenin verdiği bilgilere inanmıyorum

haklısın canım ben bu kursu aldım 15 gün evvel ona rağmen beni tekrar kurs listesine yazmışlar ve bu kurs türkiyede her ilde gecerli düşünün artık neler dönüyr..

Manisa'da görev almayı bekleyen arkadaşlar manisa meb sayfasında listeler açıklanmış bakabilirler.
Ben aöf son sınıf öğrencisiyim görev alamamışım bilginize...
Görev alan arkadaşlara başarıları bir yıl diliyorum...

istanbuldaki atamalarla ilgili haberi olan yokmu
ben çarşamba günü ile gittim bana henüz belli olmadığını sölediler zaten başlarından savmaya çalışıyolar okuyanlar ne zaman atanıcakmış bilen varsa :)))))

enjoyable,bende istediğim okuldayım. .ertesi gün beni de dilekçe vermeye çağırdılar. o arada bir kişi gelmeyeceğim diye dilekçe vermiş . şans yardım etti . aynı okuldayım .iki gündür gidiyorum. sabahçıyım . tek sınıf açılmış zaten.20 öğrencin var. OKULUNDAN MEMNUN OLMANA SEVİNDİM. sana korkulacak bir şey olmadığını ,kolay olacağını söylemiştim hatırlarsan. BAŞARILAR CANIM...........

çok sagool canım hatırlıyorum tabıkı istedıgın okula yani eski okuluna atanmana sevındım aslında hiç böle zorluklara gerek yoktu boşu boşuna sıkıntıya soktular bızı hayırlısı oldu sonunda sanırım herkes için... sanada başarılar dılıyoorum senın adına çok sevındımmm inan grşürüzz kolay gelsınn...:36_7_8:

cadi57 hangi ildesin sen

arkadaşlar ustaöğreticilik için ist'a basvurdum..seminer belgem olmasına rağmen oryantasyon seminer listesinde ismim var...üstelik 2 yıl sakaryada görev almama rağmen...ben hiçbişey anlamadım..bilgisi olan var mı acaba.yada benim durumumda olan. ne yapmalıyım bilmiyorum.üstelik ismimi yeni gördüm ve kursun 1 haftası bitmiş..yardım lütfen...

arkadaşım bende aldım belgeyi bu yıl balıkesirden ama benmde adım var
ama tamamen bu kurs istanbul'da formalite yapılmadı olmasın hesabı anlayacağınz.
ben pazartesi gitmeyi düşünüyrm ile soracam ama görevlendrlme alamayağm kesin herkes yerini buldu zaten.
torpilimiz olsaydı çoktan yerleşmştk belgeyede gerek kalmazdı..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri