Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan celto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
enjoyable, cuma günü beni de aradılar .mamak ilçe. pazartesi gelin sözleşme imzalanacak dediler.bildiğim kadarıyla mamakta açık çok. kimbilir belki pazartesi ilçede karşılaşırız. benim 3. senem olacak kısmetse.herkese başarılar. umarım herkes atanır..

arkadaşlar istanbuldan haberi olan varmı lisans ve önlisanlardan ! sonra bizler atancakmışızya ne zaman olucak ne zaman açıklancak bilgisi olan varmı. ya benim atamamı geçen senede geç yaptılar giden 4. öğretmendim çocuklar aptal gibiydi veliler bile giderim gözüyle baktılar hep yazık

benımde atandıgım okul evıme cok uzak bende o okula gıtmek ıstemıyorum ne yapmam lazım ıle mi ilçeye mi yoksa atandıgım okula mı gıtmem lazım

enjoyable, cuma günü beni de aradılar .mamak ilçe. pazartesi gelin sözleşme imzalanacak dediler.bildiğim kadarıyla mamakta açık çok. kimbilir belki pazartesi ilçede karşılaşırız. benim 3. senem olacak kısmetse.herkese başarılar. umarım herkes atanır..

3. senen demek esra ne gzl en azından tecrübe ben.!!! korkuyorum sanırım yaa saat 9 da gelsın demışler sabah sabah gıtcez bakalım inş. sende orda olursun ne dıyımmm karşılaşalımm lütfeeeeeeennn ben bıraz telaşlıyım sanırım bide neyı nasıl yapcamm hiç bılmıyorummm yapcazz artık:)))))))) bışeyler umarım grşürüzz

arkadaşlar malesef bazı arkadaşlarımız atandıkları yerler uzak diyerekten gitmiyorlar işte bu yüzdende lise mezunlarına atanma şansı doğuyor. en iyisi bu kişilerin atandıkları okulun yerleşim yerinde yaşamaları. gönül isterki herkes istediği yerlere atnıp istediği yerde ve şekilde öğretmenlik yapabilsin ama malesef heryer aynı değil. ayrıca malesef ki heryerde çok haksızlık yapılıyor.
ayrıca 2 yıl veya kaç yıl yıl üst üste aynı oula görev veriliyor. hatta öncelik şansı oluyor.
herkes için hakkında hayırlısı,uğurlusu ve ömürlüsü olsun

denizcim adaylığını kaldırmak için nerelere başvuruyorsun? özel eğitim kurumlarına mı milli eğitime mi ?

adaylık kaldırabilmek için özel eğitim veya rehabilitasyon merkezlerinde 1 yıl çalışman gerekiyo zaten adaylık kalkıncada maaş yükseliyo ve sana adayken 20 çocuğun sorumluluğunu yani imza yetkisini veriyosa adaylık kalkınca bu 40 veya 50 çocuğa çıkabiliyo.sevgilerr..

benim de çıkmamış 4. sınıfım aydında hep önlisans mezunları bizden önce görev almış:( napalım hayırlısı artık

Zerrin 85 arkadaşım haklısın kim istemez atandığı yerde öğretmenlik yapmayı o bölgede yaşasınlar demişsin ama sence bu maaşla yani usta öğreticilik maaşıyla nasıl kiralık ev tutabilirim olmuyor boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyor ben bir yolunu bulamadım malesef...

Zerrin 85 arkadaşım haklısın kim istemez atandığı yerde öğretmenlik yapmayı o bölgede yaşasınlar demişsin ama sence bu maaşla yani usta öğreticilik maaşıyla nasıl kiralık ev tutabilirim olmuyor boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyor ben bir yolunu bulamadım malesef...

mutlaka keşke olanklar elversede herkes yaşadığı yerde en iyi şartlarda çalışabilse ama işte malesef olanklar. sen nerde yaşıyosun bilemiyorum ama bazı kişiler herşeye katlanıp tecrübe açısından bile oraya yerleşebiliyor. tabiki herkes kendi iyiliği için herşeyi daha iyi bilir.

Benim oturduğum yerde oraya giden bir otobüs var ancak öyle bir şey var ki yolcu azlığından 12 buçukta hareket ediyor benim okula gitmem iki saat.yada yolu uzatıp başka yerlerden gitmem lazım o zaman 3-3 buçuk saat akşam tenha yollardan gelmem gerekiyo çok zor anlatılıcak gibi değil umarım anlıyorsundur.

usta öğreticinin bir kaç yıl aynı yerde çalışması için illa torpil mi olması gerekiyo bunu çok merak ediyorum çünkü ben geçen yıl görev yaptığım yeri istediğimi dilekçede belirttim okulda beni istediğini dilekçe yazarak belirtti ama olmadı eski okuluma başkaları atanmış yarın gidicem okuluma eski öğrencilerimi görmeye hemde bakalım neden onlar atanmış mezunlarmı aöf okuyanların atamalarının ne zaman yapılacagını çok merak ediyorum tel. cevap verilmiyor yarın gidip detaylarıyla herşeyi öğrenmek istiyorum ::::))))))

k.maraştada hala belli değil nerelere verildğimiz ben heyecanla beklerken lise mezunu bi arkadaşımız haftalar öncesinden nerede görev yapacağını biliyor bu torpil değilde ne peki ben 3.sınıf öğrencisiyim herkese allah hayırlısını versin

bugn mıllı egıtıme gıttım ve 3 sınıflara kadar atadık dedıler yanı bende 3 e gecmedım daha bute gırdım yanı atanamıcam galıbaaaaa

bugn mıllı egıtıme gıttım ve 3 sınıflara kadar atadık dedıler yanı bende 3 e gecmedım daha bute gırdım yanı atanamıcam galıbaaaaa

merhaba arkadaşım ben 4 geçtim ama yinede atanamadım.sen hangi şehirde yaşıyorsun ve bu bilgiyi milli eğitimden mi aldın?

milli eğitim derken ordaki hangi yetkiliden aceleyle yanlış cümle kurmuşum:) çünkü bu konuda yetkil yetkisiz artık herkes bişey söylüyor durum çok can sıkıcı bir hal aldı.tsk..

merhaba arkadaşım ben 4 geçtim ama yinede atanamadım.sen hangi şehirde yaşıyorsun ve bu bilgiyi milli eğitimden mi aldın?

ben usak tayım canım bugun aldım mıllı egıtımden bızım arkadasa kacıncı sınıfsın dedı oda 1 den 2 ye gectım dedı 3e kadar atadık bosuna bekleme kasıma kadar belkı atanırsın dedı :ggggdw:

benim olduğum ilde arkadaşım aöf si 2. sınıfa gecti ona da görev vermişler.cennet senin oldu mu?olduysa memleketin mi oldu acaba?

istanbulda usta öğretici atamasıyla ilgili son durum nedir bilgisi olan varmı?

lisans ve önlisans meznları çokmuş onlar görevledrldiler ayrıca parti mensubu arkadaşlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri