Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan celto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
atmalardan nasıl haberiniz oldu ilçe milli eğitimdenmi yoksa okullardanmı aradılar

bursada bugün belli oldu.ARKADAŞLAR 2 SENELİK TEBRÜBEME RAĞMEN 2 araba ile gideceğim! tabi yürüyüş mesafeside var!Allah hepimize sabır versin....

ben il milli eğitimin internet sayfasından öğrendim

hayırı olsun ataöası cıkan arkadaslar cok heyecanlandım sımdı benım nereye cıkacak bende 2 senedır calısıyorum 3 sınıfım acıkögretım bakalım artık hayırlısı olsun hakkımızda

arkadaşlar lisans mezunları atandı bende 1 ay sonra lisans mezunu olucam öncelik sırası bana ve benim gibi bir çok arkadaşaıma değilde önlisan mezunlarına verilmesi ve onların atamasının yapılması sizce doğrumu ve hala usta öğretici almak için seminer düzenliyolar istanbuldan en az 300 kişi var başvuran açık varsa eğer bizleri neden almıylar eğerki açık yoksa bu yeni başvuracak arkadaşları nerelere yerleştirmeyi düşünüyolar çok merak ediyorum. arkadaşlar şunu iyi bilinki arkası sağlam olmayanın torpili olmayanın atamasınıda yapmıyolar bu gün 3 kere ilçeye gittim geröekten bu haksız durum yüzünden çok sinirliyim YAZIKLAR OLSUN DİYORUM VE BAŞKA BİŞEY DİYEMİYORUM

deniss siz neredesiniz?burada lise mezunları bile alınıyor.acaba size neden verilmedi?
hayırlısı olsun...

evet deniss çok hak veriyorum sana arkadaşımda benimle aynı durumda 1 ay sonra lisans mezunu olucak ama geçen yıl görev yaptığı okula meslek lisesi çıkışlı birisinin atamasını yaptılar. ve kıdem bakımından bizim önde olmamız gerekirken lisans mezunu olanların ataması yapıldı benim önüme geçmiş oldular ya nasıl bir sistemdir ben anlamadım ah bi kadroya geçim varya çok ahım var nasıl taşıycaklar bilmem..

istanbulda lise mezunu atanan varmı?

ankara da bugün son gün başvurular için başvuran arkadaşlar ne zaman belli olur bu konuda bilgilerinizi bekliyorum meb arıyorum sürekli meşgul cevap veren yok

denisse çok üzüldüm durumuna..

bende dilekçe verdim ve ve bir okula çıktı.. ilk defa atandım..

ne kadar maşş alıyor usta öğreticiler.. bilgisi olan lütfen açıklayabilir mi

kesin bu civarlarda mı alıyorlar..

ek ders ücretleri nedir ?

ataması yapılanlara hayırlı olsun arkadaşlar ben aöf 3. sınıf öğrencisiyim büyük bir umutla bu sene aynı okula atamamın yapılacagını sanmışım ama oraya sanırım ön lisans mezunu atamışlar deniz arkadaşımın atamam yapılmadı yazısını okuyunca hiç umudum kalmadı mezun atanamamışken beni neden atasınlar ama su lise mezunu atamalarını merak ediyorum gerçektende biz yerimizde otururken onların ataması yapılıyormu herkese başarılar diliyorum herkes için hayırlısı ne ise o olsun

denizcim üzülme atanamadım diye hayırlısı artık eminim var bunda bi hayır ve daha iyi bir yere başlarsın.ben yine aynı okuluma atandım.

hayırlı olsun canım ne zamn baslıyorsun goreve benımkı daha bellı olmadı galıba haftaya

ankara da bugün son gün başvurular için başvuran arkadaşlar ne zaman belli olur bu konuda bilgilerinizi bekliyorum meb arıyorum sürekli meşgul cevap veren yok

bi bılgisi olan ankarada yazsınn bende senın gbi beklıyorum arkadasımm hayırlısı ben miilli gıtımden daha belli dgl dedıler bana okul açıldıktan 1 hafta sonra açıklancak dedıler bana ama sana sunu söyleyım torpili olanlar bılıyolar bıle okularını...örnek olarak kendı ankaradaki arkadasım ne kadar acı ama öle işte herkese allah kolaylık versın...

kocaelideyim ve 4 tercih yaptım 2.sine atandım, hemde evimin çok yakınında tekrar kpss ye girip kadrolu atanana kadar çalışcaz artık napalım,herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar.. tüm atanan arkadaşları tebrik ederim..

ayrıca kocaelide 10 eylülde göreve başlanıyor bilginize..

kocaelideyim ve 4 tercih yaptım 2.sine atandım, hemde evimin çok yakınında tekrar kpss ye girip kadrolu atanana kadar çalışcaz artık napalım,herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar.. tüm atanan arkadaşları tebrik ederim..

arkadaşım ne tecıhı bu biz tercıh falan yapmadık valla öle verdık belgeleri çıktık kocaelıde mi degışık anlamadım ben..................!!!!!!!!!!

şimdi atandığım okuldan geldim .. orada kadro doluymuş başka yere atanmam için dilekçe vermem gerekiyo.. 2 okul önerdi müdür biri zihinsel engellilerle ilgili bir okul.. sabah 9 öğlen :14:30

bi okulda sabah 8 öğlen 1 bilmiyorum yaa bu işi yapıp yapmamakda emin değilim :(

fikir verin bana arkadaşlar yaa

şimdi atandığım okuldan geldim .. orada kadro doluymuş başka yere atanmam için dilekçe vermem gerekiyo.. 2 okul önerdi müdür biri zihinsel engellilerle ilgili bir okul.. sabah 9 öğlen :14:30

bi okulda sabah 8 öğlen 1 bilmiyorum yaa bu işi yapıp yapmamakda emin değilim :(

fikir verin bana arkadaşlar yaa

merhaba arkadaşım.sana şukadarını söylim benim sınıfımda gelişim geiliği olan bir öğrencim vardı ve normal çocuklara oranla 2 kat sabır,enerji ve sevgi istiyor.bunu elimden geldiğimce verdim yada vermeye çalıştım inan çok zordu.eğer kendine güveniyorsan zihinsel engellileri seç derim o sabrın ve sevgin varsa.ama yoksa normal çocukların olduğu bir okulu seçmen hem çocukların hemde senin yararına olacakdır.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri