Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan celto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
bugün istanbul il milli eğitime gittim hınca hınç dolu herkes orda herkes hakkını aramak için gelmiş dedikleri tek kelime şu diplomanı getirseydin yapardık.(bide torpilini tabii) arkadaşlar haftayada mezun olmuş ama diplomasını alamaynların ve öğrenci arkadaşların atamsı yapılcak bilginize .herşeyin hayırlısı diyoruzz.

arkadaşlar beni de geçen gün ardılar siz mezun musunuz dediler. ben daha ne zaman belli olacak demeye kalmadan yüzüme kapattılar tl. inşallah herkes için en hayırlısı olur. benim için geçen sene tam bi fiyaskoydu aynı okul çıkarsa gitmeyi düşünmüyorum. bu konuda bilginiz var mı aynı okula çıkıyormuymuş iki sene üst üste...

arkadaşım ben iki sene önce bi ana okulunda başlamıştım göreve. fakat daha sonra kadrolu öğretmen gelince ben açıkta kaldım tek boş yerde zihinsel engellilerle ilgili bi okuldu ve kabul ettim. ama inan çok zor olmadı NİRVANA-SEA nın da dediği gibi biraz daha sabır istediği doğru ama anasınıfında bi zihinsel engelli öğrencin olmasıyla aynı şey değil ilgilenmen gereken 20 tane daha öğrencin olması işini çok zorlaştırmıştır eminim. tenefüs hakkın var sınıfındaki çocuk sayısı 8 i geçmiyor genel olrak. tabi zorlukları yok değil ama inan geçen sene o okula tayinim çıkmadığını öğrendiğimde çok üzüldüm

bi bılgisi olan ankarada yazsınn bende senın gbi beklıyorum arkadasımm hayırlısı ben miilli gıtımden daha belli dgl dedıler bana okul açıldıktan 1 hafta sonra açıklancak dedıler bana ama sana sunu söyleyım torpili olanlar bılıyolar bıle okularını...örnek olarak kendı ankaradaki arkadasım ne kadar acı ama öle işte herkese allah kolaylık versın...

teşekürler arkadaşım meb ulaştım önümüzdeki hafta belli olacak dediler tabi torpili olanlar biliyor

Arkadaşlar sizinle bişey paylaşmak görüşlerinizi almak istiyorum.Usta öğretici olarak başvurdum ve bana o kadar uzak bi yer çıktı ki anlatamam sabah 5 gibi çksam koştura koştura gitsem okula anca yetişiyorum ilçeye dedim ki gidemem çok uzak çocuklara hiç bi yararım olmaz onlara gerçekten çok teşekkür ediyorum insana değer vererek konuşuyolar dediler ki il e gidin yer değişimi isteyin.İşte olay burda başlıyo arkadaşlar:İle gittim sıra bekledim ve bana bi hanımla konuşmamı ancak çok kötü fırça attıklarını söylediler herşeyi göze aldım girdim.Dedim gideceğim yer çok uzak çocuklara bi yararım dokunmaz böyle olursa dedim bana cevabı sinirli ve yüksek sesle verdi Keyfin bilir ister git ister gitme.okula başla dilekçe ver belki değişim yapılır dedi dilekçeden sonra sonuç alır mıyım yani dedim benle pazarlık yapma diye bağırdı.ama görev almak istiyorum dedim senle mi uğraşıcaz ister git ister gitme dedi.Arkadaşlar görev vermesen de bi insana böyle bağırmaya hakkı var mı sizce.Tabi bu sadece bana değil her giren arkadaşa bağırdı.

emnsz sen anlatınca tüyleerim diken diken oldu. sanırım azize hanımla görüştün anlattığından bu sonuç çıkıyo ne yazikki. geçen yıl ilk defa atamam olmuştu ve çok uzak yerdeydi 4 arabayla gidiliyoduve 4 saatden fazla sürüyodu. gitmem mümkün değildi açıkçası ve ben gitmemim mümkün olmadığını vesait çokluğu bildiren daha yakın bir yere görevlerndirme istediğimi belirten bir dilekçe yazdım
azize hanımın kapısından içeriye 1 adım atmadık azar başladı dilekçeyi okumadı bile git başla dio aynen sana dediği gibi başla sonra değiştiririz dio ki biliyoruzki dğiştirmiycek.kavga ede ede çıktık o günki kadar stres yaşadığımı hatırlamıyorum ve bir toplulukta öğretmensin die saygı görüyosunya o milli eğitimin kapısından girdiğim an kötü oluyorum öle bi davranıyolarki insan sıfatına koymuyolarki değil öğretmen. her neyse atamamın yapıldığı ilçeyede fax çektim gelemiyorum dedim.ve azize bana gitmezsen görev alamazsın ver dilekçeni dedi istemiyorum die dilekçe yaz dedi bende görevlendirme istiyorum die yadığım dilekçemi verdim hiç de pişman değilim iyi yapmışım diyorum ama bu sene atanamadım o ayrı mesele . hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun bekliyoruz bakaım haftaya neler olucak

sevgli örtmen istemiyorum diye bi dilekçe vermem gerekiyo mu.Bugün o kadar sinirlendim ve yanımdaki arkadaşlarda öyle bi hışımla çıktık hepimiz ve çıkarken dediğimiz kelimede gitmiyoruz....

valla bana dediki buraya ya başla yada bu yıl görev istemiyorum die dilekçe ver içeri dedi bende lanet olsun gitmiyorum dedim çıktım ama içeriye görevlendirmemi yani başka bir yere atamamın yapılmasını istiyorum die yazan dilekçemi verdim biraz kandırmaca oldu ama insan hırsla yapabiliyo ve orda ne torpiller dönüyo aklın şaşar varsa torpilin kullan derim ama içeriye başka yer stiyorum die yazı ver mutlaka yoksa hakkın yanar bu sene yazık olmasın .

Almadılar malesef kadın bizi resmen kapıdan kovaladı torpil bizde ne arar

bır sey sorucam arkadaslar atama yapıldıktan sonra ıstemıyorsak okulumuzu dılkce mı yazmak zorundayız eger yazmassak gelecek sene gorev yapma hakkı vermıyorlar mı

Veriyolar canım benim arkadaş gitmemişti bişeyde demedi oraya bu sene atama yapıldı...

bende uzak cıkarsa gıtmeyı dusunmuyorum da bu sene gıttım cok zor yanı bır daha yasamak ıstemıyorum tesekkurler

Neden bunu anlamak istemiyorlar biz böyle yollarda vakit geçirirsek nasıl verimli olucaz...

evet ya gıdene kadar 3 araba degıstırıyordum eve geldıgımde cok yorgun oluyordum ve derslerıme calısamıyordum sonuc butunlemeye 4 derss :( inş bu sene ii bır yer cıkar

ben sanırım gitmeyeceğim usta öğreticiliğe.. anlattıklarınızdan gözüm korktu doğrusu :(

şimdiki işimde rahat ve daha fazla maaş alıyorum sanırım 1 sene daha dişimi sıkıp kpss ye çalışmamda fayda var..

Oraya gitme nedenim deneyim kazanmaktı başka hiç bi sebebim yoktu ama arkadaşlar ben daha 20 yaşında biriyim ve ailem o kadar ucra bi yere arabaların bile girmediği otobüslerin sefer saatlerinde haraket etmediği bir yere beni tabi ki göndermek istemiyolar.Hani oralarda otursam tabiki giderim.Bize bağıran kişide arkadaşım oranın en yetkili ismi şikayeti galiba milli eğitim bakanlığına yapılır.Ordan çıktıktansonra aklıma gelen ilk şey bi arkadaşı içeri yolllayıp cep kamerasıyla çekmekti ama öyle bişeyi yapamadım tabi kiiii....

DENİSSE
o şahısı şikayet etsekte bişey olmuyo daha önce bi çok kere şikayet edilmiş ama hiç bişey yapılamamış memur sonuçta belkide ilköğretim mezunu bilemeyiz ama cevap vermek lafı oturtmak güzel yapmıyo değiliz ama insana böle davranıldığında gerçekten kötü oluyosun sinirden koskoca kadın annem ağladı yaa..
önceki senelrdede bu şahıs usta öğretci başına 250 milyon almış atamasını yapmak koşuluyla kimbilir kaç kişiden aldı gerçekten insanlığın içinde bir tür ne bilim tabir edemiyorum
hazmedmedğim ne biliyomsun önlisans mezunlarının bizden önce atanmış olması
bide ben çalışırken müdürüm dahl herkes öle saygı gösteriyoduki usta öğretici klafı geçmiyodu aşağılama yoktu il milli eğitimde bunu çok yapıyolar hatta azize hn 'bunları okulmüdürleri odalarına sokmuyo kalkmış benim odama girmeye çalışıyolar' da dio kapının gersinden konuşacağız herlade her neyse ama yinede okulumda saygı çok güzeldi, taiki her yerde aynı değildir ama bunlar benim yaşadıklarım işte,
sevgilerrr

arkadaslar usta ogretıcılık ızmırde basladı.bıze e maıl gonderdıler.17 eylulde ıse baslıyoruz.bızı ılden ılceye gonderdıler.bayagı bır yorulduk.ordan oraya.... sımdı sozlesmelerı verdıler okula gonderdıler.hayırlısı...

arkadşlar lisans mezunlarının cuma belli olmuş ilde

ANKARADA OLAN ARKADAŞIM VAR MI BILMIYORUM YADA MEB ARANAN BENİ DÜN ARADILAR P.TESİ GELSIN DEMİŞLER OKUL İSMİ SÖLEMEMIŞLER DAHA önce usta ögretıcılık yapan arkadaslar gıdınce mebe sözleşme falan mı imzalanıyo tekarar belge falan mı istenıyo yoksa okul ismimi belırlenıyo?bılen ark. varsa yazarsa sevınırım bu arada ANKARA_mamakta bi okul olması lazım mamak ilçe millieğitimden aramışlar..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri