Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan celto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
bu semınerı nıye yapıyolar ozaman usta öğrerıcılık atamaları olduysa bosunamı çaba sarf edıyoruz acaba gecen yıl 2.sınf olup usta öğretıcılık yapanlar bu yıl semınere katılıcak 3.sınıflardan once atanmısmı olucak belkı semınerde ondan daha yuksek yapanalar olucak ama o onden atanmıs olucak oylemı

hale bak demekki boşuna uğraşıoruz seminer felan..şu bi gerçek ki ben seminer başvurusu bulunduğumda biçok torpil konuşmalarına şahit oldum..yazık!

ne semınerı arkadaslar bu oryantasyon mu gec degıl mı olması ıcın bızım burda olalı 1 ay oluyor nerdeyse

arkadaşlar kızmayınnn herkesi anlıyorum ama bu okurken çalışmak işi çok garıp gelıyoo bizde okurken çalışsaydık örgün egıtımle dışardan egıtmın madem farkı yok açıkögretımle okuyanla aynı kefedeyızz bi semınerde bize düzenleselerdi okurken bizde çalışsaydık az çok bılgiyle yapılıyo demekkiii 3. sınıfta 2. sınıftaa çalışırdıkk vallaa ne hoşş:))))))))dımııı?????

kocaelide belli oldu usta öğreticilikk

arkadaşlar ben açık öğretim öğrencisiyim ve usta öğreticiyim örgünde okuyan arkadaşımın şunu bilmesini isterim ki usta öğreticiliği sadece aof liler değil lise mezunları da yapıyor.neden çünkü açık var.ayrıca açık öğretim de bir fakültedir ve ödenen harç da örgünden aşağı değildir ve mahkemeyle kazanılmış bir hak vardır.4 yıllık fakülte mezunuöğretmenlik mezunu olacaksın ama öğretmen olamayacaksın bu nasıl bir vicdan.örgünde okutama imkanı yok diye ailelerimizin biz örgünlerden daha aşağıda mıyız.bir eğitimci adayı olarak bunu hiç yakıştıramadım...

arkadaşlar kızmayınnn herkesi anlıyorum ama bu okurken çalışmak işi çok garıp gelıyoo bizde okurken çalışsaydık örgün egıtımle dışardan egıtmın madem farkı yok açıkögretımle okuyanla aynı kefedeyızz bi semınerde bize düzenleselerdi okurken bizde çalışsaydık az çok bılgiyle yapılıyo demekkiii 3. sınıfta 2. sınıftaa çalışırdıkk vallaa ne hoşş:))))))))dımııı?????

puanım yettiği halde örgünü deil de açıköğretimi seçtim.. bırakında bu kadar lüksümüz olsun !

arkadaşlar yazımın başlıgını bi okuyun kızmayın dıye başladımm bu 1. sii 2. si seçtıgımız kelımelere dıkkat edelimm yakıştıramama falan bu benım düşüncemm ayırıcaa herkess meslek lisesınden çıkıp gıtmıyorr açıkögretımee bu daa 3. süü

nası almıyoo yaa gözünü seveyımmm puan belırtıyooo öss de btn ögretmenlıklerr alırken açıkögretım puanla alıyoo bi kere benım arkadasım okuyooo meslek lıseside dglll ayrıcaaa 2 ünv. birden okuyooo arkadasımm biri örgün biri dışardan...

arkadaşlar aöf si okul öncesi bölümüne sadece kız meslek lisesi cıkışlı olup bölümü cocuk gelişimi olanlar girebilir.klavuzda yazar şartlar kısmında....
saygılarımla...

yeni bi şartsa bu bılemem ben 4 sene öncesınden bahsedıyorumm obaşkaaa...4 sene öncee girdiğini bılıyorumm hatta bitirmiştirr bileee ...

arkadslar konu nerelere gelmıs denız bu usta öğrerıcılık semınerınden paramı alıyolar oyle bısey yazmıssın paramı verdınız gecen yıl

yeni bi şartsa bu bılemem ben 4 sene öncesınden bahsedıyorumm obaşkaaa...4 sene öncee girdiğini bılıyorumm hatta bitirmiştirr bileee ...

arkadaşım ben ve deniz ve biçok arkadaşımda aöf ye yerleşeli 4 yıl oldu. yani bu uygulama 4 hatta ilk açıldığı yıldan beri aynıdır. sadece çocuk gelişi mezunları alnıyor.

arkadaslar yuksekokul mezunuyum ve atandım aöf okuyan arkadaslarımzın 1-2 hafta sonra bellı olcakmıs .Lise mezunu arkadasımda atanadı.(istanbul)

İstanbul'da yaşıyorum ben ve önlisans,lisans mezunlarının kadrosuz usta öğreticilik atamaları yapılmış..Bugun yeni okuluma gittim...Eski okulumda devam ederim zannediyodum..Ama yeni bi yere atanmışım..Her neyse.. herkese hayırlı olması dileğiyle...

Sevgilerimle..

Evet arkadaşlar bu seminer ücretli mi ? Açıklarsanız sevinirim..

arkadaşım seminere tabiki büyük paralar vermiyorlar ama ya 0 ya 50 bankaya yatırılıyor.ama tabi tam mikdardan emin değilim.zaten meb in açıkladığı oryantasyon seminerine tabi arkadaşların sayısına dikkat ederseniz nekadar ciddi bir gelir elde edildiğini ve o insanların umutlarının nasıl sömürüldüğünü görürsünüz.ayrıca aöf sadece kızmeslek lisesi çıkışlıları alıyor.başından beride böyleydi.ama örgünler anadolu lisesinden mezun arkadaşı bile böyle bir meslek lisesi alanı olmasına rağmen kabul ediyor.

arkadaşlar yazdıklarınızı okurken yanlış başlığımı okuyorum diye düşündüm ve tekrar başlığı kontrol ettim başlığımız atamalar siz burda aöf -örgün tartışması yapıyorsunuz lütfen artık bu tartışmalara son verelim....
bu arada konuyu açmamdaki amacım tokat usta öğretici listesi açıklandı herkese hayırlı olsun benim atamamda oldu geçen seneki okulumda devam edicem Allah'ın izniyle
tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yeni eğtim ve öğretim yılı hayırlı olsun herkese başarılar.

Arkadaşlar edirne de kadrosuz usta öğretici atamaları belli oldu

Kadrosuz usta öğretici olarak görevlendirilen tüm meslek arkadaşlarımı kutluyorum.2007/2008 eğitİm öğretim yılı hepimiz için hayırlı olur İNŞALLAH.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri