Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan celto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
bekleyen derviş muradına ermıs hadı bakalım kolay gelsın örtmen

teşekkür ederim canlarım allah herkese yardım etsin bu sene harika bir yıl olucak :))

ümraniye Ye Kararnamesi Gelen Yanliş Ve Eksik Telefon Bilgisinden Dolayi Kendisine Ulaşamadiğimiz.sibel Akçaakan Pendikyenişehir Mahallesi örnekevler Sitesinde Oturuyor.bu Arkadaşa Tebligat Yapamiyoruz.taniyanlar Varsa Görev Hakki Yanacak Yarin çekmeköy Anaokuluna Ulaşmazsa Taniyanlar Haber Versin.

hayırlı olsun örtmen sana başarılı bir yıl dilerim darısı başımıza :)

bugün ilçe milli eğitimi aradım henüz 4. sınıfların ki yapılmış ve diğer sınıflarında yapılıcakmış dediklerine göre :))

arkadaşlar müdürümün dediğine göre ayın 25 inde imzalıycam demiş kararnemaleri ve öle de oldu gibi vali beyin onayını bekliyceksiniz mecburan yani atamanız yapılsa bile onay olmadan başlayamıyorsunuz
galiba şimdi okuyanları yapıyorlar ve galiba düşünceme göre yeni seminere katılanlarla birlikte
yapılcak

bir arkadaşım acıköğrtimi bu yıl bitirdi.1,5 yıldırda çalışıyrdu o bugün başladı bilginize
ama kendisi esenlerde oturuyor onu başakşehire vermşler cok uzak mesafe ama mecburan gidiyr..

ben bahçelievlerdeyim porezer

arkadaşlar geçen sene benim ekim 12 de atamam olmuştu bu senede 2. atamalar bu kadar uzarmı.eyüp meb e hala bu konu hakkında yazı gelmemiş bilgisi olan arkadaşlar ceap yazarmısınız.

canım bugün il milli eğitimdeydim.dediklerine göre lise diplomasına göre sıra yapılmış.sırayla açık yerlere yerleştirme yapılcakmış.listede adımı gördüm ama sıra gelirmi bilemem.haftaya cuma yine gel dediler.gidicem bakalım.nerdeyse oraya kamp kurucam...

4.sınıflar için yani...

lise diploma notumuza göre sıralama yapmışlar.en yüksekten en alçağa doğru...

tabi bu kadar insanı yerleştiremediler şimdide böyle yeni şeyler mi çıkarıyorlar.Bu sıralama bu sene seminere katılanlar için mi yapıldı yoksa geçen sene çalışanlar içinde geçerlimi.Ben geçen sene çalışmıştım da

şuan atanamayan herkesi kapsıyo ama öncelik geçen senelerde çalışanlar için.ben 6 yıldır usta öğreticilik yapıyorum.ilk defa bu sene bu kadar bekledim.

teşekkür ederim Nihal.İnşallah hepimiz atanırız

gelişmeleri yazarım tekrar.haftaya çarşamba il milli eğitime tekrar gidicem.inşallah atanırız canım.

şuan atanamayan herkesi kapsıyo ama öncelik geçen senelerde çalışanlar için.ben 6 yıldır usta öğreticilik yapıyorum.ilk defa bu sene bu kadar bekledim.

nedir bu adaletsizlik anlamıyorum ki daha önce bahsetmiştm lise mezunu ve seminer notu 74 olan bir arkadaş gecn yıl ilk defa çalışıyor ve bu yılda aynı okulda (okul merkezi bir yerde) ve üstelik beni üzen tarafta nedir biliyormusnz arkadaşlar özel alt sınıfında bu bayan ve öğretmn de vr sınıfta üstelik 2 tane özel alt öğrencisi bulunmakta adalete bakın diyecek söz kalmadı..
:ggggdw:

gülcelem sende mi atama bekliyosun?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri