Usta öğreticilik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
teşekkürler arkadaşlar...

ücretli öğretmen demek ek ders ücreti karşılığı çalışmak demek. ama okul öncesi eğitimde ek ders ücretiyle görev yapanlara usta öğretici deniyor. diğer bölümlerdekilerede ücretli deniyo. eğer haftalık 30 saat derse girerse usta öğreticiyle aynı maaşı alır

arkadslar haftalık 30 ders saatınden gecen yıl günlük ücretınız neydı 27.5muydu bende bıleyımde ona gore hesaplarım

çarpıklık olduğu ortada.ben lisans mezunuyum 2 yıldır yaz ayı dahil usta öğreticilik yaptım ama hala "öğretmenim" diyemiyorum üstelik ustaöğreticilik yaptığım kurumda dahi öğretmen sıfatım yok.sınıfa bu lazım diyemiyosun,şunları yapacağım diyemiyosum..."kadrolu "değilsin çünkü.sözleşmeli bile değilsin.o okulda diğer öğretmenlerin yaptığını ve belki daha fazlasını yapıyosun ama öğretmen değilsin ve ciddiye alınmıyosun.bu haksızlık değil de nedir arkadaşlar???

Evet arkadaşım ne yazıkki bu işler bu şekilde yürüyor. Bizler lisans mezunu olsak bile; öğretmen sıfatımız olmuyor ne yazıkki... Bu sıfatı ancak kadrolu olabildiğimizde (Kadrolu öğretmen, sözleşmeli öğretmen.. gibi:)) kullanıyorlar ve ona göre davranıyorlar. Hatta ücretli öğretmen sıfatı bile güzel usta öğreticiliğin yanında, çünkü sonunda öğretmen sıfatı var değilmi ama:) Kısacası arkadaşlar çok iyi çalışarak kpss yi kazanmak zorundayız, her geçen puanımız acımasızca yükseliyor ama olsun. Ancak o zaman lise mezunlarının bile 1 seminer sonucunda alabildikleri usta öğreticilik ünvanından kurtulabiliriz.

arkadaşlar cumhurbaşkanımızın ziyaretçi sayfasına kadro isteğimi dile getirdim zamanınızı ayırıp lütfen sizde belirtin böylece belkii sesimizi duyururuz.sitenin adı abdullahgu.gen.tr lütfen bunu kendiniz için yapın

Bende yapacağım arkadaşım . Çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar sistemin bozukluğu ve malesef biz böyle yaklaşarak nereye varabiliriz.Burada önemli olan 2 yada 4 yıllık değil bu mesleği benimseyip yapabilmek.Kırıcı olmaya gerek yok ve şuna karşıyım 4 yıllık 2 yıllıktan ,kadroluda usta öğreticiden iyi ,yada başarılı diyemeyiz.İnsan içinden geldikten sonra her şeyi yapabilir.Sonuçta bu bir düzen devlet açığı bizlerle kapatıyor bizde kpss'ye girip atanıncaya kadar bu düzene ayak uyduracağız ve inşallah bir gün kadrolu arkadaşlarımıza katılacağız.Ve herkes kendince haklı ,doğrudur bu yüzden eleştirilerimizi yaparken yıkıcı değil de yapıcı olalım.

Arkadaşlar çalışacak öğretmende çok,açık yerde ama herkes kendine yakın yerde çalışmak istiyor bu yüzden dengesizlik oluyor.Belirli yerlerde yığılma oluyor onlarda sıralama ile alıyorlar. Ben 2 yıldan beri 2arabayla gidip geliyorum ama okulum çok güzel kadrolu arkadaş çok iyi bu yüzden uzaklık sorun olmuyor.Ben bu arada aöf 4.sınıfa geçtim usta öğ.olarak çalışıyorum.

ben ile gittim ve bana 3. sınıfları geçensene çalışanları atama yaptıklarını söylediler

geçensene görev yapmıyanlar beklemede...

Arkadaşlar usta öğretici alımları illere göre değişiyor.İstanbulda okul çok olduğu için liselilere kadar iniyor ama başka yerlerde sıraya göre alınıyor.Lisanslardan başlıyor sırasına göre devam ediyor.

usta öğreticiler ek ders ücreti karşılığında maaş alıyor yani ne kadar derse girerse o kadar ücret alınıyor.

arkadaşlar usta öğreticilik kursları kış dönemi varmı varsa ne zaman yada konyada varmıı

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR yurdagül... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

ben yazın oluyor die biliorum arkadaşım kışın hiç duymadım

tşkler bilgin için pki yazları ne zaman baslıyo hiç haberim olmuyo

Arkadaşım yerine göre değişiyor.İstanbulda eylül sanıyorsam diğier yerlerde temmuz ağustos değişiyor yani.

Arkadaşım ücretli ile biz aynı parayı alıyoruz eğer oda 30 saat giriyorsa ama vekil ayrı oluyor onlar bizden biraz daha fazla alıyorlar.Birde vekilde yerine gittiğin öğretmen heran gelebilir onu iyice sor.Çünkü vekil geçici süreliğine öğretmenin yerine bakmak demek.

tamam cnm vekil değil ücretli 30 saat usta öğreticilikle aynı parayı alıcam zaten usta öğretici sayılıyorum

:110103_aphextwinz_pARKADAŞALR USTA ÖĞRETİCİLERİN İZİN ALMA DURUMLRINI BİLEN VARSA AÇIKLASIN

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR efil1981... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri