arkadaşım bunca yıldır çalışıyoruz artık ailemizden bağımsız ekonomik özgürlüğümüz çok yüksek standartlarda olmasada var nasıl işi bırakıp ailemizin eline bakalım ben 8yılı bitiridm.18 yaşımdan beridir ailemden maddi olarak bağımsızım kendi yağımda kavruluyorum.işi bırakamam.herkse kendi açısından cevaplar bu yorumu usta öğretici desinler ben kendimi öğretmen olarak görüyorum ve hiç kimse sinirlenip cevap yazmasın normal lise mezunu olupyada imam hatip mezunu olup başka yere giremeyip gelip okul öncesini seçen ve yüzyüze eğitim alıp teori edinen bir çok kadroludan daha iyi olduğumu düşünüyorum.nedenmi? Çünkü ben mesleki eğitim aldım lisede stajda pişmeye başladım ve 8yıl boyunca hem usta öğreticlik yapıp hem üniversiteyi okudum.bir sürü öğretmen etiketi taşıyan ama insanlıktan nasibini almamış görgüden ve terbiyeden yoksun öğretmen gördüm.rica etsem başvuru yapmak zorunda olan arkadaşlar da son günleri beklesinler..
ben yap-ma-yacağım..Öğretmenlik diploması almış arkadaşlara usta öğretici denilmesine de tepkiliyim.. ücretli öğretmenlik olsa yine neyse..kendisine bu ünvanı yakıştıran arkadaşlar varsa başvursun![]()
ilk atanıp gelmiş öğretmen hanım bisküvisini cebine koymuş bi sürü insanın yanında tek tek çıkarıp yiyor,insan üniversite okurda görgü kuralı bilmezmi insan nezaketen olsa yine bir ikrameder böyle insanlar gördüm insanlığı benden öğrendi ama malesef insanlığı benimseyemedi.hala aynı cimrilik aynı görgüsüzlük sürüp gidiyor okulun aidatıyla alınan kartonu dolabına saklayıp sonraki evrenin öğretmeninin öğrencilerinin kullanmasına fırsat vermiyor.ama ben öğretmenim havasına girip insanları küçümseyebiliyor,bence insan kendini yetiştirmek zorundadır.öğretmen olan insan kendine emanet edilen çocukların vebalini alıyor üstüne yazık böyle öğretmenlere çocuk emanet ediliyor.