Usta öğretici atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kübra17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
ki ben şöyle birşey duydum ve okudum bu 3 ve 4.sınıf olanlar ise önlisanstan dgs ile geçiş yapanlar olup 3ve 4 sınıf olanlar.diğer açıköğretim olup 3 ve 4 de olanlar değil.Bu hak önlisanstan geçiş yapanlara verilmiş.Zira ben de 4 sınıfım tek dersten bütünlemeye kaldım eylül de bu dersimi vereceğim eminim ama usta öğretici atamaları ağustos ta.muhtemelen ben de bu sene görev alamayacağım:(

ki ben şöyle birşey duydum ve okudum bu 3 ve 4.sınıf olanlar ise önlisanstan dgs ile geçiş yapanlar olup 3ve 4 sınıf olanlar.diğer açıköğretim olup 3 ve 4 de olanlar değil.Bu hak önlisanstan geçiş yapanlara verilmiş.Zira ben de 4 sınıfım tek dersten bütünlemeye kaldım eylül de bu dersimi vereceğim eminim ama usta öğretici atamaları ağustos ta.muhtemelen ben de bu sene görev alamayacağım:(

evet hocam öyle gözüküyor.

hayır yanlış bilgilendirilmişsiniz aöf 3. ve 4. sınıflar başvurabiliyorlar .......

slm burçin aöf 3.4 sınıfta olanlarda başvuru yapabiliyorlar. benim merak ettiğim usta öğretici olarak atananlar, ünv bitince kadrolu olarak atanamıyor mu? usta öğretici olarak mı kalıyorlar?

kpss de 72 aldım 2 yıldır sözleşmeli olarak çalışıyorum. 75.910 çıkardım hala kadroya geçemedim. 80 alsam ancak geçeceğim galiba

slm burçin aöf 3.4 sınıfta olanlarda başvuru yapabiliyorlar. benim merak ettiğim usta öğretici olarak atananlar, ünv bitince kadrolu olarak atanamıyor mu? usta öğretici olarak mı kalıyorlar?

usta öğretici olarak devam ediyorsunuz görevinizehocam ..taki kpss yi kazanana kadar.

şimdi usta öğreticide yok, ücretli:((( gittikçe kötüye gidiyoruz ilerleyeceğiimize.sonumuz hayır olsun....

usta oğretıcılık kavramına neden bu kadar karsı çıkılıyorkı sonuçta her universite mezunu bunu yapıyo...biliyosunuz turkıye şartları....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri