Üzüldüm şimdi(
Hangilerini mesela hocam?
canim ben ordu memdekİpuanlara baktim en yÜksek 74 dÜ toplam baŞvuru 36 kİŞİydİhocam değiştirdiniz mi peki?? Eğer değiştirdiyseniz; ben olsam o adama güvenmezdim.. Punanınız gayet iyi çünkü!
Bana da ordu mem'den en yüksek sensin dediler (53), ikinci 48 miş....
hüşa hocam inanın sizin yenipazar olsun çok istiyorum. nazilliden gidiş geliş çok rahat aracınızda varsa 20 dkyenipazar olursa benim için pide yer misiniz?
![]()
Sizin tercih listenizi arayıp buldum hocam. Ama endişelenmeyin o kadar ben sizi fazla etkilemem diye düşünüyorum.. Umarım tabii.. İçimden geçen yer olursa eğer hiç etkilemiyorum..Yok hocam neden üzülüyorsunuz olur mu öyle şey? Ordu Çamaş, Ordu Gölköy ve Vezirköprüden 2 okulunuz benimkiyle aynı. Puanım 46.302. Nasip napalım. Hayırlısı olsun hepimiz için.
hüşa hocam ben yazdım ama 19, tercihime zaten gelmez bile bile yazdımpuanımda 49 bu arada izmir hakkında ne düşünüyorsunuz kaçta kalır sizce izmir ??
Hadi yaa!! Ben son gün onaylattım, hatta bana sen niye bu zamana kadar kaldın dedilercanim ben ordu memdekİpuanlara baktim en yÜksek 74 dÜ toplam baŞvuru 36 kİŞİydİ
merhaba arkadaşlar nete yeni girdiğim için tercihlerimi yazmakta ben biraz geciktim ama yinede paylaşmak istiyorum puanım 51.409
1-BALIKESİR merkez nuranoğuz anaokulu
2-BALIKESİR BANDIRMA doğruca i.ö.o
3-BURSA GEMLİK kurtul i.ö.o
4-DENİZLİ-HONAZ MimarSinan i.ö.o
5-SAMSUN-ÇARŞAMBA Kızılot burçin uysal i.ö.o
6-ŞANLIURFA Merkez yenişehir i.ö.o
7- ŞANLIURFA Merkez karaköprü i.ö.o
8-ŞANLIURFA merkez akabe i.ö.o
9-ŞANLIURFA merkez toki gap i.ö.o
10-ŞANLIURFA merkez Mehmet Akif Ersoy i.ö.o
11-ŞANLIURFA merkez ATATÜRK i.ö.o
12-ŞANLIURFA merkez Kanuni Sultan Süleyman i.ö.o
13-ŞANLIURFA merkez merkez i.ö.o
14-ŞANLIURFA Birecik anaokulu
15-ŞANLIURFA Birecik toki i.ö.o
16-ŞANLIURFA Birecik Cumhuriyet i.ö.o
17-Van merkez istasyon i.ö.o
18-Van merkez Ferit melen i.ö.o
19-Gaziantep Zübeyde hanım anaokulu
20 Muş merkez 75.yıl çatbaşı i.ö.o
21 EVET
YORUMLARINIZ NEDİR BANA URFA GELİR GİBİ GELİYO
gitti benim çarşamba
hayırlısııyla ilk 5 tercih den biri olur inş. hocam hakkınızda hayırlısıı olsun inş.![]()
Valla bilmiyorum hocam öyle dendi bana, belki bunu diyen diğerlerinden habersiz de olabilir çünkü iki kişi ilgileniyordu ben ordayken!!neşeky hocam ordu mem nasıl 53 birinci 48 ikinci der ki anlamadım bende ordu ikizceyi yazmıştım puanım da 51.083 ...
gitti benim çarşamba
hayırlısııyla ilk 5 tercih den biri olur inş. hocam hakkınızda hayırlısıı olsun inş.![]()
merhaba arkadaşlar nete yeni girdiğim için tercihlerimi yazmakta ben biraz geciktim ama yinede paylaşmak istiyorum puanım 51.409
1-BALIKESİR merkez nuranoğuz anaokulu
2-BALIKESİR BANDIRMA doğruca i.ö.o
3-BURSA GEMLİK kurtul i.ö.o
4-DENİZLİ-HONAZ MimarSinan i.ö.o
5-SAMSUN-ÇARŞAMBA Kızılot burçin uysal i.ö.o
6-ŞANLIURFA Merkez yenişehir i.ö.o
7- ŞANLIURFA Merkez karaköprü i.ö.o
8-ŞANLIURFA merkez akabe i.ö.o
9-ŞANLIURFA merkez toki gap i.ö.o
10-ŞANLIURFA merkez Mehmet Akif Ersoy i.ö.o
11-ŞANLIURFA merkez ATATÜRK i.ö.o
12-ŞANLIURFA merkez Kanuni Sultan Süleyman i.ö.o
13-ŞANLIURFA merkez merkez i.ö.o
14-ŞANLIURFA Birecik anaokulu
15-ŞANLIURFA Birecik toki i.ö.o
16-ŞANLIURFA Birecik Cumhuriyet i.ö.o
17-Van merkez istasyon i.ö.o
18-Van merkez Ferit melen i.ö.o
19-Gaziantep Zübeyde hanım anaokulu
20 Muş merkez 75.yıl çatbaşı i.ö.o
21 EVET
YORUMLARINIZ NEDİR BANA URFA GELİR GİBİ GELİYO
Hocam ben sizin listenizi görünce içimden vezirköprü geçti sizin için, niye bilmiyorum ?gitti benim çarşamba
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!