Tercİhlerİnİ yaptiranlar buraya yorumllarimizi bİldİrelİm...:(((((

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beren06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
serpill hocam merkez orhanlı ve çiftlik mahmutlu okulları nasıl yerlerdır bilgi verirmisinz,
biraz geç kaldım ama mahmutluda arkadaşım çalışıyor o kadrolu olarak atandı boşlan kadroyuda size açmışlar demekki okul ilçeye biraz uzak yani diğer köylere göre normalde çok yakın 10 km gidiş dönüş problemi olmaz inş.atanırsanız öğretmen evinde görüşürüz:))))))))))))))

arkadaşlar yozgat sarıkayaya çıkan arkadaşları merak edıyorum cevpalarınız beklıyoırumm

nerelere atandınız arkadaşlar kimse yok, ben 48 ile kaldım atanamadım 21 evet demiştim olmadı

yorum yazarmısınız lütfen atamalar kaçta kaldı..

Hocam benim puanım 46,302 olduğundan fazla şansım olmaz dedim ve Çarşamba ve Havza'yı yazmadım. Ama görüyorum ki bu 2 yeri pek yazan da olmamış. Örneğin siz Havza'yı yazmamışsınız. Halbu ki siz ve birkaç arkadaş Samsun ilk 6 ya yazacağız demiştiniz bu yüzden ben yazmadım. İnşallah bu 2 yeri yazmadığıma pişman olmam, benden düşük puanlı birileri yerleşirse buralara kahrolurum.

hocam merhaba ben sözümde durdum ve yazacağım dediğim yerleri yazdım benim tercihlerimi görmediniz sanırım...
samsun daki 6 okuluda yazdım hocam bana da çıkmadı 51 le 21. tercihle atandım bende hocam
samsun çevresi çok yüksekle kapattı....

ankara yazanlar ankaraya atandınız mı acaba?

atandım arkadasım sukurler olsun atandım:))67.853 le elmadaga atandım:))sızın oldu dımı ıns,yanlıs hatırlamıyosam sabah ılk haberi sızden duyduk:)hayırlı ugurlu olsun hepımıze:)))

bi arkdadaşım 57 ile 21.tercihinden urfanin bi köyüne atandı

merhaba arkadaşlar atananlara hayırlı olsun diyorum darısı atama bekleyenlere

min. puan kaç bilen varmı

Arkadaşlar yardım,elele verme zamanı ,burda buluşalım.

Geldim hocam bende Suruç ağırtaş köyü :)))Evet birlik olma zamanıı

atandım arkadasım sukurler olsun atandım:))67.853 le elmadaga atandım:))sızın oldu dımı ıns,yanlıs hatırlamıyosam sabah ılk haberi sızden duyduk:)hayırlı ugurlu olsun hepımıze:)))

tebrikler....

tebrikler.. Biraz Ankara gibi değil Elmadağ ama , İnş. Kadroda daha merkezi yere gecersiniz.. ;)

tebrikler.. Biraz Ankara gibi değil Elmadağ ama , İnş. Kadroda daha merkezi yere gecersiniz.. ;)
tesekkurler serkan hocam:)zaten okul elmadagda degılmıs hasanoğlandaymıs ama elmadaga baglıymıs.yanı elmadagdan daha yakınmıs yeri:)sizin neresi oldu,hayırlı ugurlu olsun sızınde:)

tesekkurler serkan hocam:)zaten okul elmadagda degılmıs hasanoğlandaymıs ama elmadaga baglıymıs.yanı elmadagdan daha yakınmıs yeri:)sizin neresi oldu,hayırlı ugurlu olsun sızınde:)

bALıkesir Erdek oldu Hoca'm.. Hayırlısı artık.. Başarılar..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri