buneya herhalde açıkta kalıcam 21de işaretlemedim yarın o hiçbir kuruma yerleşemediniz yazısını görmek istemiyorum...
daha önce memurluk için başvurduğumda görmüştümde herhalde burdada aynışey yazıyodur bakalım nasip yarın görücez
her birimiz için ahlah hayırlısını versin inşallah
hocam benim içimden zolguldak olur diye geçti.
hocam herşey nasip kısmet.Sağolun hocam yorumunuz için ama Manisayı benden yüksek puanlılar tercih etmiştir diye düşünüyorum hayırlısı olur inş hepimiz için
hocam beniç içimden öyle geçti.sizden yüksek puanlaılar yazdı diye onlar mı yerleşecek.onlar daha önceki tercihlerine yerleşirse zonguldağa siz yerleşirsiniz. allah hayırlısını versin inş.umutsuz olmayın bence.keşke hocam ama zonguldak ereğliyi bnden yüksek puanlı arkadaşlar terch etmiş hemde daha önceki sıralarda etmişler...
hocam beniç içimden öyle geçti.sizden yüksek puanlaılar yazdı diye onlar mı yerleşecek.onlar daha önceki tercihlerine yerleşirse zonguldağa siz yerleşirsiniz. allah hayırlısını versin inş.umutsuz olmayın bence.
hocam umudunuzu kaybetmeyin.zonguldak olmasada inş atanırsınız.nasipten öteye kimse gidemez allah nereyi nasibimize yazmışsa o olacak.açıkcası hocam azcık içime su serptiniz bn umudumu kesmeye başlamıştım artık tercihlerimden,
keşke zonguldak olsa bnde o memleketi çok istiyrm çnk
neden off off dedın kı arkadaşım ?urfa yazdım off off
hocam umudunuzu kaybetmeyin.zonguldak olmasada inş atanırsınız.nasipten öteye kimse gidemez allah nereyi nasibimize yazmışsa o olacak.
buarda tercihlerim daha şimdiden bir kaçtanesi öldü ama içimde hep bir umut var inşallah çocuklarım için olur diye iki tane çocuğum var onların şansı tutar belki diyorum benim eşimde özel sektörde maaşıda cüzi olursa hepimizin kurtuluşu olucak allahın izniyle kısmet tabiki
1 tekirdağ çerkezköy kapaklı gazi i.ö.o.
2 kırklareli vize kızılağaç i.ö.o
3 balıkkesir bigadiç 75 yıl eti holding i.ö.o.
4 sinop dikmen i.ö.o.
5 sinop gerze anaokulu
6 kahramnmaraş afşin teaş istiklal i.ö.o.
7 ordu gölköy şehit erbilgin çelenk i.ö.o.
8 ordu ikizce yoğunluk yibo
9 rize çayeli 75 yıl imkb yibo
10 rize pazar hamidiye i.ö.o.
11 samsun vezir köprü kadıoğlu i.ö.o.
12 giresun bulancak ıcilli i.ö.o.
13 malatya yeşilyurt atatürk i.ö.o.
14hatay reyhanlı kara süleymanlı uzunköy i.ö.o.
15 zonguldak ereğli terziiö.o.
16 gaziantep ishaliye anaokulu
17 adıyaman gölbaşı yeşil ova i.ö.o.
18sivas merkez melek reşit hanım anao.
19 ağrı merkez yoncalı i.ö.o.
21 ağrı patnos cengiz çıkrık yibo
21 evet
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!