Arkadaşım önce uslübuna dikkat et lütfen, 16. sayfanın en son mesajı bakarsanız okursunuz. Canın bir şeylere sıkılmış olabilir, bunu benden çıkarmaya kalkma olurmu? Anlıyorum seni haklısın, tercihlerini yaptın sorun çıksın istemiyorsun. 4/c ile uğraşmıyorum bundan emin olabilirsin.derya emre şunu yazdı:sayın papatya 17 sayfanın hepsine baktım nazans diye kisenin yaöyle bir yazısı .o yazıyı nereden bulup çıkarttında cevap yazdın .danıştayın son kararıyla 4c diye 1şey kalmadı zaten millet tercilerini bile yapıp onaylattı.siz hala 4c mi değilmi
selamlar...
arkadaşım yanlış anlaşıldım ben nazans hocanın son bomba diye verdiği haberi anlamadım verdiği haberle ilgili bir açıklama yada kaynak göstermemiş bu konuyla ilgili bir sürü yorum yapılmasına rağmen hala endişe duyulmasına şaşırdım yanlış anlaşılmak istemem:congratulationscut4papatya1433 şunu yazdı:Arkadaşım önce uslübuna dikkat et lütfen, 16. sayfanın en son mesajı bakarsanız okursunuz. Canın bir şeylere sıkılmış olabilir, bunu benden çıkarmaya kalkma olurmu? Anlıyorum seni haklısın, tercihlerini yaptın sorun çıksın istemiyorsun. 4/c ile uğraşmıyorum bundan emin olabilirsin.
selamlar...
Yok arkadaşım yanlış anlamadım seni, birbirimizi alttan almazsak şu stresli saatler ve günler geçmezki, canın sağolsun.Cuma günü hayırlı haberlerimizi paylamak üzere..selamlarderya emre şunu yazdı:arkadaşım yanlış anlaşıldım ben nazans hocanın son bomba diye verdiği haberi anlamadım verdiği haberle ilgili bir açıklama yada kaynak göstermemiş bu konuyla ilgili bir sürü yorum yapılmasına rağmen hala endişe duyulmasına şaşırdım yanlış anlaşılmak istemem:congratulationscut4
ben dün milli eğitimden öğrendm 4/b ymiş 4/c tek seferlik yapılmış ve kalkmış şu anda öyle bişey yapmaları yasakmşbirsu şunu yazdı:arkadaşlar bir sürü sitede bu normal bir sözleşmeli öğretmen alımı olmadığı usta öğreticilin adının sözleşmeli olduğu yazıyor bilgiiz var mıııııııııı?????
yani 657 4/b olamdığı söyküyorlar........