Tercihler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan edacarter15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
ohh başvurumu yaptım kurtuldum yarın neler olcak acaba

Aydın ve Çevresini yazan varmı arkadaşlar..
Birde denizli ve çevresini..???

arkadaşlar ben de az once onaylattım. 21. tercihi on kere değiştirdim, en son işaretledim. en cok ondan korkuyorum şimdi pişman olmam umarım. hakkımızda hayırlısı hepimizin inşallah bu kez olur

arkadaşlar ben de az once onaylattım. 21. tercihi on kere değiştirdim, en son işaretledim. en cok ondan korkuyorum şimdi pişman olmam umarım. hakkımızda hayırlısı hepimizin inşallah bu kez olur

ben de öğlen onaylattım kaç gün beklettim tercihleri 21ide işaretledim. umarım 20 den biri olur hepimizin:)

ben de öğlen onaylattım kaç gün beklettim tercihleri 21ide işaretledim. umarım 20 den biri olur hepimizin:)

evet evet :D ya son tercihime bile razıyım zaten köy yazdım ama 21 istemiyorum. ben de yaptım tercıhleri beklettikçe değiştrdm sonra bi hışımla çıktım onaylattm geldim :D heyecandan ölcem

mersin ve ilçelerini yazan var mı?

arkadaşlar ben eylül atamasıyla atandım ama 10bin atamada hangi okullar açık gösterilmiş çok merak ediyorum. özellikle Konya'da nereler açık görünüyo, tercihini onaylatmamış arkadaşlardan rica ediyorum, Konya okullarını bi kopyala-yapıştır yapıverseniz hayrınıza:110103_aphextwinz_p

arkadaşlar ben eylül atamasıyla atandım ama 10bin atamada hangi okullar açık gösterilmiş çok merak ediyorum. özellikle Konya'da nereler açık görünüyo, tercihini onaylatmamış arkadaşlardan rica ediyorum, Konya okullarını bi kopyala-yapıştır yapıverseniz hayrınıza:110103_aphextwinz_p
arkadaşım www.edubilim.com burada var liste

hayırlısı sırada beklemek var 21 de işaretlediğime göre yarın resmen öğretmenim :36_11_12::36_11_12::36_11_12:

ya bişey sorucam tercihlerimi yaptım,başvurumu kaydet diyorum, onayla diyorum tekrar tercihleri yaptığım sayfa geliyor.tercihlerimin kaydolduğunu nasıl anlıycam? yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar soruma cvp vercek kimse yokmu ya

ya bişey sorucam tercihlerimi yaptım,başvurumu kaydet diyorum, onayla diyorum tekrar tercihleri yaptığım sayfa geliyor.tercihlerimin kaydolduğunu nasıl anlıycam? yardımcı olurmusunuz

Aynı şeyi yaşadım ben de bugün. Kaydet dedikten sonra kapatın tamamen sayfanızı.
Tekrar girdiğinizde tercihleriniz duruyorsa bi problem yok ;)

Aynı şeyi yaşadım ben de bugün. Kaydet dedikten sonra kapatın tamamen sayfanızı.

evet bendede oyle oldu kaydetmıs oluyoe o sekildeyse. ben de tereddut yasadım ama bi sorun yok

çok sağolun ya.meb.e onaylattığınızda bi sorun çıkmadı yani dimi?

bide benim 20.tercihim olmuyor.
20. tercihi yaptığımda sayfa yenileniyor ve bütün tercihlerim siliniyor.bende artık vazgeçtim 20. tercihim boş

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri