Tercihler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan edacarter15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
ARKADAŞLAR! ben tercihimi yarın onaylatıcam fakat yanımda götürmem gereken evraklar neler kılavuz sayfası açılmadı da yardımcı olabilirmisiniz?teşekkürler....

diploma ya da çıkış belgesinin fotokopisi yeterli aslında ama bazı büyük yerlerde önceki atamada arkadaşlarımdan sabıka kaydı ve nüfus cüzdan fotokopisi istediler. milli eğitim müdürlüğünü arayıp öğrenirseniz garantili olmuş olur. inşallah hayırlı olur tercihleriniz. gönlünüze göre olsun.

diploma ya da çıkış belgesinin fotokopisi yeterli aslında ama bazı büyük yerlerde önceki atamada arkadaşlarımdan sabıka kaydı ve nüfus cüzdan fotokopisi istediler. milli eğitim müdürlüğünü arayıp öğrenirseniz garantili olmuş olur. inşallah hayırlı olur tercihleriniz. gönlünüze göre olsun.
teşekkürler hocam . amin işallah allah hepimizin gönlüne göre verir ve hepimiz hayırlısıyla atanırız.:)

aylaa hocam puan ne nereleri yazdınız tercih robotuna baktınız mı

arkadaşlar bişey sorucam; şehirleri karısık olarak tercih etmemiz bi risk dogururmu? mesela istanbul-bursa-ankara-samsun-bursa-istanbul şeklinde, yoksa aynı illeri alt alta mı sıralasak daha iyi olur...ya da fark etmez mi :D

bence etmez önemli olan okul

tesekkur ettim hocam. insan bi onceki atamada atanamayınca boyle tırsıyo işte yanlış birşey yapmayım diye:)
haklısın herkes bi panik içinde bu şansı iyi değerlendirmek istiyor sen tercih robotuna baktın mı? puan kaç nereleri yazdın

ben de 59.2 ile giresun

haklısın herkes bi panik içinde bu şansı iyi değerlendirmek istiyor sen tercih robotuna baktın mı? puan kaç nereleri yazdın

baktım hocam benim puanım 68.830 hepsine sizin sıranız diyor tercihlerime inşallah oyle olur. ben kırklareli-tekirdağ-bursa-istanbul yazıcam belki bir de izmir ama kesin olanlar diğerleri

baktım hocam benim puanım 68.830 hepsine sizin sıranız diyor tercihlerime inşallah oyle olur. ben kırklareli-tekirdağ-bursa-istanbul yazıcam belki bir de izmir ama kesin olanlar diğerleri

kırklarelinde nereleri yazacaksınız

bende izmir yazacağım puan 64 nereleri yazacaksın aynı olmasa

Ankara Yenimahalle, Sincan. İzmir Buca.Sonrasında eşimin Temmuz da şark tayini olacağı için (birazcık eşimin zoruyla Yozgat, Malatya, Sivas ve Van:)) puan: 71.930

ha bir de balçova

arkadaşlar anaokulu mu ii yoksa ilköğretim mi ?? tercih sıramı ona göre yapıcam da ...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri