Tercihler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan edacarter15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
56.898 puanım. manisa,bursa,çanakkale,bilecik,balıkesir yazıcam. 21 işaretlemiycem.şansım az biliyorum.kısmet artık.bir önceki tercih yapan arkadaşlar gibi olsun istemiyorum.onlar olsun diye 21 de işaretlediler.olmazsa kpss ye devam...

arkadaşlar tercihleriniz arasında 21i işaretleyip işaretlemeyeceğinizi de belirtirseniz daha iyi olur
arkadaşlar ben geçtiğimiz atamalrda yerşleştim ama merak ediyorum nereler açık diye. biz sisteme giremiyoruz..tokatta nereler açık görünüor bilgi verirseniz çok sevinirim:36_7_8:

benim puanım 60 ankaradayım ben. Bir kaç tane iç anadolu ve karadenizden sonra kalanını urfa ve diyarbakır yazmayı düşünüyorum.21ide işaretleyeceğim.Arkadaşlar dilerim hepimizin gönlüne göre olur...

ben izmiri yazacağım puan 64,711

ben 62 afyon yazacağım

puanım 68 ben de kırklareli,bursa,istanbul,tekirdağ ve kocaeli yazıcam 21 i işaretlemiycem. sonra pişman oluyorum hep ama :S yine de işaretliyeceğimi sanmıyorum

benim puanım 60 ankaradayım ben. Bir kaç tane iç anadolu ve karadenizden sonra kalanını urfa ve diyarbakır yazmayı düşünüyorum.21ide işaretleyeceğim.Arkadaşlar dilerim hepimizin gönlüne göre olur...

Urfa'da nereleri yazacaksınız hocam paylaşabilir misiniz?

63 ile muğla ilçelerni yazıcam

66 ile ankara bolu konya afyon bursa. umarım tercihlerimiz iptal olmaz atananlar hep mail yağmuruna tutuyomuş eğitim seni haksızlık olduğunu söylüyolarmış

Hocam haksılık ewet ama kimse kimseyi zorla göndermedi tercihle atanan tercih etti 21 ile atananda istediğiniz yere gönderin dedi.
Böyle bir alımın olacağı belliydi ama beklenenden çok erken oldu. bizde risk alıp 21 i tercih etmedik 67-68 lere de söyledik doğu çok ağırlıklı kötü yerler gelebilir dedik risk alamadılar. onlar için üzülüyorum(70 alıp ücretliye başvuranlar hariç...)

arkadaşlar bir sürü sitede bu normal bir sözleşmeli öğretmen alımı olmadığı usta öğreticilin adının sözleşmeli olduğu yazıyor bilgiiz var mıııııııııı?????
yani 657 4/b olamdığı söyküyorlar........

arkadaşlar bir sürü sitede bu normal bir sözleşmeli öğretmen alımı olmadığı usta öğreticilin adının sözleşmeli olduğu yazıyor bilgiiz var mıııııııııı?????
yani 657 4/b olamdığı söyküyorlar........
hocam maliye neden kadro vermiş olsun ozaman bu 4/b li alım şüpheniz olmasın....

kesinlikle.haber kanallarıda okul öncesine müjde sözleşmeli öğretmen alınacak dedi.öncesindende nimet çubukçu maliyeyle görüşmelerimiz var okul öncesi çok açık var onay bekliyoruz deyip sayı ağzından çıktığına göre normaldir diye düşünüyorum.

hocam maliye neden kadro vermiş olsun ozaman bu 4/b li alım şüpheniz olmasın....

ya insan ister sitemez düşünüyor daha önce bir bölgeden 3 okul açık gösterildiyse şimdi 70 okul gözüküyor ve kılavuz eski kılavuz bir açıklamada yok personelde???? umarım siz haklısınız dır

arkadaşlar merhaba klavzun eski klavuz olması normal çünki bu EK yerleştirme yani ilk klavuzda yazılı olanlr bundada aynen geçerli. kafanızın takılmasını gerektirecek birşey yokki.. terciihleri de görebiliyorsunuz müracaatda bulunabiliyorsunuz niçin içininzi karartıyorsunuz. inşaallah hayırlısı ile herkes istediği yere atanır söylentilere kulağımızı kapatıp 25'ini beklemek kaldı

66 ile ankara bolu konya afyon bursa. umarım tercihlerimiz iptal olmaz atananlar hep mail yağmuruna tutuyomuş eğitim seni haksızlık olduğunu söylüyolarmış
hocam ankarada nereleri düşünüyosunuz ?? önümüzü kapatmayalım :) arkadaşla ben ankara yazıcaz ben 64 te arkadaş önünüze geçebilir 69 puanı var!!!

hocam ankarada nereleri düşünüyosunuz ?? önümüzü kapatmayalım :) arkadaşla ben ankara yazıcaz ben 64 te arkadaş önünüze geçebilir 69 puanı var!!!
aslında pursaklar ve yenimahalleyi düşünüyodum ama olmayacak galiba o yüzden ankaraya uzak yerleri yazabilirim

O kadar karmaşık bi durum ki:S Nereleri yazmalı nasıl davranmalı hiç emin olamıyorum. Sevinsem mi üzülsem mi anlayamadım. Ama bu kadronun bize verileceği önceden mutlaka biliniyordu. Meb geçen atamada bildiği için daha çok kadro verebilirdi,neden vermedi? Bu kafamı çok kurcalıyor.Şimdi bu kadar söylentilere sebeb olmazdı belkide...Biz diğer bölümlerden şikayetçiyken şimdi kendi içimizde bölünmeye başladık. Ama ne zamana kadar? Bu bizim suçumuz mu arkadaşlar? Bu yüzden lütfen kendimize gelip birbirimize düşman olmayı bırakalım. Ve birbirimiz için bu mübarek günlerde bol bol dua edelim.

meb atama tercih robotuna girin arkadaşlar okulönceciler için sıfırlanmış

62,252 ile antalya

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri