İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ATAMA-DİĞER KONULAR

Tercihler

esra hocam bende samsunu düşünüyorum ama...
marandaa şunu yazdı:
bi arkadaşım 68 puanla istanbul pendikte sözleşmeli başladı sizin de olur inşallah
hangi okulda başladı hocam
ben 55 puanla istanbul düşünüyorum olurmu bilmiyorum ınsallah herkes atanır arkadaslar
okulun adını bilmiyorum arkadaşım ordudaydı ben nevşehirdeyim hep istanbul yazdım dedi eşi için ve başladı hocam umarım sizlerin de olur ben yine nevşehir düşünüyorum bilmiyorum yığılma olur mu açıkta kalır mıyım keşke herkes yazsa buraya da bilsek kim ne yapıyor
ayla şunu yazdı:
esra hocam bende samsunu düşünüyorum ama...
ama sı nedir hocam puanınız kaç bu arada
ümran ariyan şunu yazdı:
ben muğla ilçeleri dışında hiç bir yeri düşünmüyorum ama 21 i işaretleme konusunda kararsızım
bende muğla yazıcam. muğla ilçelerinden öncelikli olarak nereleri düşünğyorsun?benimde puanım 65.
baslık actım istanbul ua yazacaklar tercihlerimizi paylasırsak ölü tercih yapmamıs oluruz katılımlarınızı bekliyorum
İstanbul tercih edecekler hangi semtleri istiyorlar acaba?
puanım 58🙁
inş olur cok yer var istanbul da
İnşallah herkes istediği yere atansın🙂)
Arkadaşlar sadece istediğimiz illeri ve puanımızı yazarsak sevinirim. Diğer bölümler karışmış ben kimin nereyi yazdığını anlayamadım:S hepsini burda toplasak tercihlerimizi ona göre yapsak ölü tercih olmasa güzel olur değil mi🙂)

O halde ben başlıyorum: 55.832
İstanbul, Malatya, Van, İskenderun, Şanlıurfa
68 lee bolu çoğunlukta olmak üzere düzce ve istanbul
61 puanla samsun ve karadeniz kıyıları
66 ile ankara bolu konya afyon bursa. umarım tercihlerimiz iptal olmaz atananlar hep mail yağmuruna tutuyomuş eğitim seni haksızlık olduğunu söylüyolarmış
arkadaşlar tercihleriniz arasında 21i işaretleyip işaretlemeyeceğinizi de belirtirseniz daha iyi olur

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.