O kadar karmaşık bi durum ki:S Nereleri yazmalı nasıl davranmalı hiç emin olamıyorum. Sevinsem mi üzülsem mi anlayamadım. Ama bu kadronun bize verileceği önceden mutlaka biliniyordu. Meb geçen atamada bildiği için daha çok kadro verebilirdi,neden vermedi? Bu kafamı çok kurcalıyor.Şimdi bu kadar söylentilere sebeb olmazdı belkide...Biz diğer bölümlerden şikayetçiyken şimdi kendi içimizde bölünmeye başladık. Ama ne zamana kadar? Bu bizim suçumuz mu arkadaşlar? Bu yüzden lütfen kendimize gelip birbirimize düşman olmayı bırakalım. Ve birbirimiz için bu mübarek günlerde bol bol dua edelim.
erzurum ve karsın neresi arkadasım benm puanımda senle aynı bende oraları yazıcam62.487 ile tokat ,amasya, samsun, çorum,son sıraya kars ve erzurum....inş olur
anlatyanın neresi benmde puanım aynı62,252 ile antalya
64.527 samsun, kastamonu,istanbul,edirne,sinop,nevşehir, bolu, düzce, karabük, kırklareli, balıkesir, antep , malatya bir iki okul seçtim olur mu bilemiyorum inaşllah herkesin gönlüne göre olur. merkez genelde ama olabilir mi bilemiyorum :S
21 işaretlediniz mi hocam_?
inşallah hocam en çok istediğiniz yer olur. zaten puanınızda iyi..
Arkadaşlar sadece istediğimiz illeri ve puanımızı yazarsak sevinirim. Diğer bölümler karışmış ben kimin nereyi yazdığını anlayamadım:S hepsini burda toplasak tercihlerimizi ona göre yapsak ölü tercih olmasa güzel olur değil mi)
O halde ben başlıyorum: 55.832
İstanbul, Malatya, Van, İskenderun, Şanlıurfa
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!