Tercihler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan edacarter15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
şanlıurfanın nerelerini yazacaksınız arkadaşlar? merkezmi ilçelermi..

O kadar karmaşık bi durum ki:S Nereleri yazmalı nasıl davranmalı hiç emin olamıyorum. Sevinsem mi üzülsem mi anlayamadım. Ama bu kadronun bize verileceği önceden mutlaka biliniyordu. Meb geçen atamada bildiği için daha çok kadro verebilirdi,neden vermedi? Bu kafamı çok kurcalıyor.Şimdi bu kadar söylentilere sebeb olmazdı belkide...Biz diğer bölümlerden şikayetçiyken şimdi kendi içimizde bölünmeye başladık. Ama ne zamana kadar? Bu bizim suçumuz mu arkadaşlar? Bu yüzden lütfen kendimize gelip birbirimize düşman olmayı bırakalım. Ve birbirimiz için bu mübarek günlerde bol bol dua edelim.

okudum okudum ama tam anlayamadim yazdiklarinizi, MEB neden mi sozlesmeli atiyor diye sordunuz? ne demek istediginizi net anlayamadim ama asagidaki haber aydinlatabilir sizi

soylentilere ve diger branslarin tepkilerine gelince, ihtiyac nerde varsa ordan alinir, okuloncesinde hayati bir ihtiyac varmis ve okuloncesi alinmis,
ziraat muhendisleri de issiz, yuzbinlerce universite mezunu issiz, onlar da itiraz etse eder ki ediyorlar

ayrica tepkiler okuloncesi ogretmenligi adaylarina olmamali, MEBe olabilir

http://www.zaman.com.tr/haber.do?ha...ullari-icin-10-bin-sozlesmeli-ogretmen-alacak

62.123 izmir muğla ankara manisa

istanbul bolu kocaeli ıspartaedirne

Ben Şanlıurfa ilçelerini yazıcam mecburen:( Siverek,Suruç,Viranşehir...)

hocam urfalımısınız ben amasyalıyım ama urfa harrana atandım çok uzak bizi resmen kandırdılar memlekete atanmak varken hayırlsı

62.487 ile tokat ,amasya, samsun, çorum,son sıraya kars ve erzurum....inş olur

ben de istanbul muğla samsun yazıyorum ..
istanbul esenyurt, muğla fethiye ve samsun merkez..
puanım 64.563

muğla milas düşünüyorum. sen?

arkadaslar bu lılavuzun sonundakı usta ogreticilik meselesi nedir aklım karıstı

64.527 samsun, kastamonu,istanbul,edirne,sinop,nevşehir, bolu, düzce, karabük, kırklareli, balıkesir, antep , malatya bir iki okul seçtim olur mu bilemiyorum inaşllah herkesin gönlüne göre olur. merkez genelde ama olabilir mi bilemiyorum :S

64.527 samsun, kastamonu,istanbul,edirne,sinop,nevşehir, bolu, düzce, karabük, kırklareli, balıkesir, antep , malatya bir iki okul seçtim olur mu bilemiyorum inaşllah herkesin gönlüne göre olur. merkez genelde ama olabilir mi bilemiyorum :S

21 işaretlediniz mi hocam_?

inşallah hocam en çok istediğiniz yer olur. zaten puanınızda iyi..

inşallah hocam en çok istediğiniz yer olur. zaten puanınızda iyi..

inşallah herkesin gönlünden geçen yer olur. her şeyde vardır bir hayır. beklemeye değer inşallah bu süreç herkes için.

slm ark 61 puanla ıc anadolu merkez yazsam gelırmı acaba ne dersın yorumlarınızı beklıyorum tsk

Arkadaşlar sadece istediğimiz illeri ve puanımızı yazarsak sevinirim. Diğer bölümler karışmış ben kimin nereyi yazdığını anlayamadım:S hepsini burda toplasak tercihlerimizi ona göre yapsak ölü tercih olmasa güzel olur değil mi:))

O halde ben başlıyorum: 55.832
İstanbul, Malatya, Van, İskenderun, Şanlıurfa

hocam ben iskenderunluyum çok güzel bir ilçedir deniz kenaı bir tanıdığınız var mı bilemiyorum ama garanti olsun die düşünüyorsanız yanılıyosunuz derim ölü tercih olabilir ben cesaret edemiyorum hatay geçen atama da bile sözleşmeliyi il merkezi 83 le kapattı iskenderun nufus ve yüz ölçümü olarakta hataydan büyüktür genelde eş durumu ve emekliliği yaklaşanlar oralarda görev yapıyor hatay için garanti düşünecekseniz başka yerleri tercih etmenizde fayda vardır derim yinede Allah gönlünüze göre versin :D

arkadaşlar yok sözleşmeli yok usta öğretici artık bu konuda yorum yapmayın lütfen böyle bişe olması imkansız benim bildiğimm danıştay 17000 usta öğretici yi kabul etmediği için ustaöğreticiler için açılan yerlerden 7000 i çıkarılıp 10000 sözleşmeli öğretmen alımına geçilmiştir Hatta daha önce usta öğreticilik için başvurmayı düşünen arkadaşlarla karşılaştırdığımızdada gerçekten usta öğreticiler için açılan yerlerin bazılarının çekilip listenin aynen eklendiğini farkettik o usta öğretici bilmem ne yazılarıylada ben karşılaşmadım ama o yazıların çıkmasının nedenide bu olabilir zaten bu kadar kısa sürede 10000 yeri açık olup olmadığını bilmeden açmaları imkansız olurdu bunun başka bir açıklaması olamaz bence ve hiç kimsenin usta öğreticiliği sözleşmeli öğretmenlikmiş gibi gösterip tuzak kurar gibi bizi yerleştirmeye cesaret edebileceğini sanmıyorum onu varya ezerler :D:D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri