Hocam haksılık ewet ama kimse kimseyi zorla göndermedi tercihle atanan tercih etti 21 ile atananda istediğiniz yere gönderin dedi.sevgi_86 şunu yazdı:66 ile ankara bolu konya afyon bursa. umarım tercihlerimiz iptal olmaz atananlar hep mail yağmuruna tutuyomuş eğitim seni haksızlık olduğunu söylüyolarmış
Böyle bir alımın olacağı belliydi ama beklenenden çok erken oldu. bizde risk alıp 21 i tercih etmedik 67-68 lere de söyledik doğu çok ağırlıklı kötü yerler gelebilir dedik risk alamadılar. onlar için üzülüyorum(70 alıp ücretliye başvuranlar hariç...)
arkadaşlar merhaba klavzun eski klavuz olması normal çünki bu EK yerleştirme yani ilk klavuzda yazılı olanlr bundada aynen geçerli. kafanızın takılmasını gerektirecek birşey yokki.. terciihleri de görebiliyorsunuz müracaatda bulunabiliyorsunuz niçin içininzi karartıyorsunuz. inşaallah hayırlısı ile herkes istediği yere atanır söylentilere kulağımızı kapatıp 25'ini beklemek kaldı
hocam ankarada nereleri düşünüyosunuz ?? önümüzü kapatmayalım 🙂 arkadaşla ben ankara yazıcaz ben 64 te arkadaş önünüze geçebilir 69 puanı var!!!sevgi_86 şunu yazdı:66 ile ankara bolu konya afyon bursa. umarım tercihlerimiz iptal olmaz atananlar hep mail yağmuruna tutuyomuş eğitim seni haksızlık olduğunu söylüyolarmış
O kadar karmaşık bi durum ki:S Nereleri yazmalı nasıl davranmalı hiç emin olamıyorum. Sevinsem mi üzülsem mi anlayamadım. Ama bu kadronun bize verileceği önceden mutlaka biliniyordu. Meb geçen atamada bildiği için daha çok kadro verebilirdi,neden vermedi? Bu kafamı çok kurcalıyor.Şimdi bu kadar söylentilere sebeb olmazdı belkide...Biz diğer bölümlerden şikayetçiyken şimdi kendi içimizde bölünmeye başladık. Ama ne zamana kadar? Bu bizim suçumuz mu arkadaşlar? Bu yüzden lütfen kendimize gelip birbirimize düşman olmayı bırakalım. Ve birbirimiz için bu mübarek günlerde bol bol dua edelim.