Tercihler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan edacarter15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
sayın papatya 17 sayfanın hepsine baktım nazans diye kisenin yaöyle bir yazısı .o yazıyı nereden bulup çıkarttında cevap yazdın .danıştayın son kararıyla 4c diye 1şey kalmadı zaten millet tercilerini bile yapıp onaylattı.siz hala 4c mi değilmi

sayın papatya 17 sayfanın hepsine baktım nazans diye kisenin yaöyle bir yazısı .o yazıyı nereden bulup çıkarttında cevap yazdın .danıştayın son kararıyla 4c diye 1şey kalmadı zaten millet tercilerini bile yapıp onaylattı.siz hala 4c mi değilmi

Arkadaşım önce uslübuna dikkat et lütfen, 16. sayfanın en son mesajı bakarsanız okursunuz. Canın bir şeylere sıkılmış olabilir, bunu benden çıkarmaya kalkma olurmu? Anlıyorum seni haklısın, tercihlerini yaptın sorun çıksın istemiyorsun. 4/c ile uğraşmıyorum bundan emin olabilirsin.
selamlar...

şuan tercih sayfası açılmıyor açabilen var mı?

açılmıyor, yoğunluktan muhtemelen

benimki açılıyor

hayır daha kaydetmedim

kaydedenlere ve onaylayanlar açamıyor daha çok

Arkadaşım önce uslübuna dikkat et lütfen, 16. sayfanın en son mesajı bakarsanız okursunuz. Canın bir şeylere sıkılmış olabilir, bunu benden çıkarmaya kalkma olurmu? Anlıyorum seni haklısın, tercihlerini yaptın sorun çıksın istemiyorsun. 4/c ile uğraşmıyorum bundan emin olabilirsin.
selamlar...
arkadaşım yanlış anlaşıldım ben nazans hocanın son bomba diye verdiği haberi anlamadım verdiği haberle ilgili bir açıklama yada kaynak göstermemiş bu konuyla ilgili bir sürü yorum yapılmasına rağmen hala endişe duyulmasına şaşırdım yanlış anlaşılmak istemem:congratulationscut4

arkadaşım yanlış anlaşıldım ben nazans hocanın son bomba diye verdiği haberi anlamadım verdiği haberle ilgili bir açıklama yada kaynak göstermemiş bu konuyla ilgili bir sürü yorum yapılmasına rağmen hala endişe duyulmasına şaşırdım yanlış anlaşılmak istemem:congratulationscut4

Yok arkadaşım yanlış anlamadım seni, birbirimizi alttan almazsak şu stresli saatler ve günler geçmezki, canın sağolsun.Cuma günü hayırlı haberlerimizi paylamak üzere..selamlar

mrb arkadaşlar puanım 46 sırf eşimin ısrarıyla tercih yapıyorum umudum hiç yok denecek kadar az sırf batman merkez yazdım batmanda yaşıorum çok güzel bi şehir bence bi düşünün

puanım 67.344 tercihim muğla/fethiyedeki okullar ve ege iç anadolu en son. 21 işaretlemicem

puanım 67,618
istanbul yazdım hep
pendik tuzla maltepe

yazın hocam ben sadece bir kişiyim sadece bir okula yetebilirim
inşallah atanırsınız hocam güzeldir buralar biraz arada kalır sadece
hocam ben yazdım olmaz ya olur diye yazdım.puanım 56.898 balıkesir şahane bir yer.yazmasaydım içimde kalırdı.

arkadaşlar bir sürü sitede bu normal bir sözleşmeli öğretmen alımı olmadığı usta öğreticilin adının sözleşmeli olduğu yazıyor bilgiiz var mıııııııııı?????
yani 657 4/b olamdığı söyküyorlar........

ben dün milli eğitimden öğrendm 4/b ymiş 4/c tek seferlik yapılmış ve kalkmış şu anda öyle bişey yapmaları yasakmş

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri