Oyuktaş Köyü Anasinifindan Harika Görüntüler!:(((

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:42
BuĞday Tanesİ Hocam Hassasİyetİnİz İÇİn Çok TeŞekkÜr Ederİm.elİmden GeldİĞİ Kadar İmaknlari Zorlayip BİŞeyler Yapmaya ÇaliŞiyorum..zaten Bakarsaniz Var BÖlÜmde DÜzelttİkten Sonrakİ Hallerİn Resİmlerİ.İnŞallah HerŞey Çok Daha GÜzel Olur.tekrar GÜzel DesteĞİnİz İÇİn TeŞekkÜrler

ya burası neresı allah askına ben ıyıce korkmaya basladım arkadasım dersaneyı bıraksammı ya ne yapsam allahımmmmmmmm

canım burası batman kozluk oyuktaş köyü.korkma korkma biz daha ölmedik alışırsın:((Allah hepimize çok daha güzel imkanları olan yerlerde çalışmayı nasip etsin inşallah

diyecek bişey bulamıyorum ama başarırsınız eminim

tuğbacım elimizden geleni dostalarımızında desteğiyle yapmaya çalışıyoruz.teşekkürler

esma Hocam sizin ne kadar verimli bir insan olduğunuzu çalışmalarınızdan takibediyorum ve bir çok fikrinizide uyguladım.çok Üzücü bir görüntü üstelik tanda Almanyadaki okulları gösteren bir katalogvardı önümde sizin görüntüler beni çok yaraladı.Sizin için hayatınız boyunca unutamayacağınız bir deneyim olacak eminim.o okula kesinlikle çok önemseyerek gelen çocuklar olacak inanın insan onlara çok acıyor.Çok üzüldüm çok.

esma Hocam sizin ne kadar verimli bir insan olduğunuzu çalışmalarınızdan takibediyorum ve bir çok fikrinizide uyguladım.çok Üzücü bir görüntü üstelik tanda Almanyadaki okulları gösteren bir katalogvardı önümde sizin görüntüler beni çok yaraladı.Sizin için hayatınız boyunca unutamayacağınız bir deneyim olacak eminim.o okula kesinlikle çok önemseyerek gelen çocuklar olacak inanın insan onlara çok acıyor.Çok üzüldüm çok.

hocam öncelikle benimle ilgili hoş düşünceleriniz için yürekten teşekkür ederim.evet gerçektende burası benim için çok büyük tecrübeler kazanırıyor fazlasıyla hem de...ve gerçekten de sadece o çocuklar için yapıyorum herşeyi.onların değişimlerini birebir görmek en ufak bişeyde bile herşeye değer özelliklede onlara dilimizi Türkçemizi öğretmek şerefine nail omak eşsiz bir duygu.düşünceleriniz için tekrar teşekkür ederim başarılar dilerim

ALLAH yardımcınız olsun hocam gerçektende çok zor şartlarınız var.dualarımız sizinle.

hocam anasınıfının son duruma ne oldu..... merak ettim?

Hocam şöyle Diyeyim Fiziksel Olarak Hiçbi Değişiklik Yok çati Ve Pencereler Değişecek Ama Müdürümüz Biraz Pasif:((( Kaymakam Bey Tv. Ve Elektrikli Süpürge Hediye Etti.özellikle Süpürge Beni çok Mutlu Etti.onun Dişinda Aslinda çok şey Olacak Ama Dediğim Gibi Benim Dişimda Olan Pasiflikler Malsef Engelliyor.ve Inanin Resmen Sabrimin Sinirlari Zorlaniyor.ilginiz Için Teşekkür Ederim

mrb ben 4.sınıfım. gferçekten çok üzücü.insanların okulöcesinin önemini farkedememesi ama eğitimin önemi daha farkedilmemişken pek de bişe beklememk gerekir galiba. gerçekten kolay gelsin. orası temizlenir bir öğretmenin elinde eminim çiçek gibi de olur. ama bence asıl mesele malzemler nasıl temin edilir?

dropwolf hocam haklısın bende bunları düşünüyordum...inş.herşey düzelick allah yardımcınız olsn...Esme ögretmenim biliyorum başaracaksınz...inş.

Arkadaşlar Ilginiz Için Teşekkürler.size şöyle Anlatayim.aslinda Hiçbirşey çaresiz Değil Yeterki Istekli Ol.ama Bizim şöyle Bir Sorunumuz Var Idare Bu Konuda çok Pasif.ben De Bir Yere Kadar Bişeyler Yapabiliyorum.resmi Olmayan Yerlere Başvurup Bişeyler Sağliyorum Ama Resmi Yerler Için Idarenin Imzasi şart.bina Ayni Hala Sinif Temizliğini Elimden Geldiği Kadar Yapiyorum Ama Nereye Kadar.tuvalet Falan Berbat.kirtasiye Malzemelerimizde Olduğu Kadar Işte.idare Ediyoruz Yani.

Esma öğretmenim çok haklısınız... Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle son gelişmerlerden bizi haberdar edin (inşallah anasınıfının güzel resimlerini burda görmek dileğiyle) yeni resimleri görücek miyiz?:36_11_13:

ya kim girmiş de öle yapmış onu anlamadım:S:S

5555 neyi anlamadın???

sevgili 5555 kim yapacak köylü tabiki.sevgili suuu iyi haberler konusunda inan bende bilgisizim.en son kaymakam beye acil ihtiyacım olan malzemelerin listesini vermiştim karşılanması için müdürümüzün dilekçe yazması gerekti aradan 1 hafta geçti ama hala yazmadı dilekçeyi:((( dualarınıza ihtiyacım var yani özellikle sabır için..

Ya o Nasıl bir insan anasınıfını görmüyormu Çocukları görmüyormu neden yardımcı olmuyor ya.Bir dilekçe yazmak çok sor sanki.yazık çok yazık...ögretmenim Allah sana Sabır versin inş....
Hoşçakal....

canım görünüşte bakarsan çok ilgili gibi ama anlamıyorum bide kendi memleketinin insanları herşeyi geçtim insan bu yüzden bişeyler yapar.ama dediğin giibi sabra ve duaya ihtiyacım var.sağolasın canım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri