Oyuktaş Köyü Anasinifindan Harika Görüntüler!:(((

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:42
Sevgili öğretmenim, öncelikle sabır diliyorum gerçekten ihtiyacınız olacak belli:((
Köylülere de akıl fikir diliyorum. Ayaklarına kadar gelen eğitim yuvasını bu hale getirmişler ya yazık yazık...
Resimleri görünce inanın çok üzüldüm. Bir öğretmenimizin o kadar yokluk içinde yoktan var ettiklerinin talan edildiğini görmek üzüntü verici. Ama yılmayacağınıza eminim.Allah yardımcınız olsun.

çok Sağolun Arkadaşlar.yalniz Olmadiğimi çok Yi Biliyorum Zaten.sizleri şahsen Tanimiyorum Ama O Kadar çok Seviyorum Ki Hepinizi,iyiki Varsiniz.teşekkür Ederim..

merhaba öncelikle belirtmek isterimki ben bir öğretmen değil anneyim. okul öncesi eğitime sizler kadar önem verdiğim içinde burdayım.

okul resimlerini gördüğüm zaman inanın ağlamamak için kendimi zor tuttum. bu insanlardaki eğitim düşmanlığını anlamış değilim. ilim Çinde olsa gidin alın denmiş bırakın çini ayaklarına kadar gelen hizmeti insanlar mahvetmek için ellerinden geleni yapmışlar bu nasıl vijdandır artık devletin malına deniz gözüyle bakılmasından inanın bıktım artık cahil insanlarla aynı ortamdan yaşamaktan bıktım. sizler sevdiklerinizi ailelerinizi sahip olduklarınızı bırakıp oraya üç kuruş para için hizmete gidiyorsunuz halkın yaptığına bakın inanın görünce ben utandım acaba gözlerinin önünde yaşanan bu olaya bakan ve hiç bir olmamış gibi davranan insanlar hiç mi üzülüp utanmadılar bu düşüncesizlik bu savurganlık bu nefret nedendir?

size Allah yardımcınız olsun demekten orda yaşayan insanlarada akıl, fikir, düşünce dilemekten başka çarem yok. lütfen güçlü olun ve yeni nesili en iyi şekilde yetiştirmekten vazgeçmeyin çünkü onlar sizin eseriniz olacaktır sevgiler.

Sevgili Altu Ve Gamzecim çok Teşekkürler Güzel Destekleriniz Için.artik Biraz Daha Iyiyim Diyebilirim.daha Doğrusu Mecburen Iyi Olmak Zorundayim.sinifi Elimden Geldiği Kadar Sinifa Benzetmeye çalişiyorum Ama Fiziksel Koşullarda Hiçbir Değişiklik Yok.inanin Velilere Artik Bağira çağira Laf Anlatir Hale Geldim.yoksa Beni Dinlemiyorlar Ve çocuklarina Bir Makas,boya Almaktan Acizler.sevgilerimle

içler acısı görüntüler. içim sızladı.

ya ben hala sınıfım olmadı esya gelmedı dıye uzuluyorum ama ıcler acısı bı halde sınflar var sukredıyorum allah sıze sabır versın guc versın arkadslar herkes sızın kadar sabırlı olmaz valla ne dıyeyım

:((( eğitim şart!!!!!!
önce yetkililere ama....

Eğitim şart,bencede...

çok kolay olmamalı böyle bir görüntü karşısında sakin kalabilmek ama bu resimlerden önce sınıfınızın son halini gördüğüm için sizi tekrar tekrar kutluyorum.emeğinize ve yüreğinize sağlık arkadaşım

teşekkür ederim hocam.

Hocam herşeyi sil baştan yapmak zor.Ama çocukların çok sevimli onlar için herşeye katlanılıyor biliyorum ki anneleri bile bizler kadar fedekar değildir buda bizim mesleğin zor ve kötü yanları olsun zamanla yavaş yavaş düzene girer sınıf açılmış ve mücadelede sana düşmüş kolay gelsin.İnşallah biran önce yoluna girer.

ya şok oldum be güzelimmm haklsın bu psikolojiyleee ne kadar verimli olabilirsinkiii amam sen yineee elinden geleni yapp biz alıştık zatenn ödenek yok denilen laflara başka şeylere ödenek anında çıkıyo para varrr eee bu devlette sadece EĞİTİME ödenek çıkmıyo ne hikmetseeee başarılar tatlım

teşekkürler hocam.dediğniz gibi asıl ihtiyacı olanlara ödenek olmuyor malesef.hatta bu durum malesef milli eğitimin için de bile var.adamlar bunu bile yiyebiliyorlar...

sana imrendim desem inanırmısın ben kendimi şuan ögretmenlik yapıyo gibi görmüyorum asıl ögretmen senin yaptıgın yerde herkez normal bir okulda ögretmenlik yapar arkadaş allah yardımcın olsun harikasın orayı cennete çevirebilirsin zaten bunu yaptıktan sonrada kendinle gurur duyacaksın...

İşte öğretmenlik mesleğini değerli kılan görüntüler...Bu konuda sabır dilemekten başka sana nasıl yardımcı olabilirim?Gerçekten çok zor bir durum iyi koşulları olan bir okulda çalışıyorum elimden geldiği kadar destek olmaya hazırım.
AYRICA BU FOTOĞRAFLARIN ÇIKARTTIĞIMIZ DERGİDE YAYINLANMASINI İSTERDİM....

Teşekkürler Güzel Destekleriniz Ve Mesajlariniz Için Arkadaşlar.dilan Hocam Gerçi Dergim Henüz Elime Geçmedi Inceleyemedim Varmi Resimler Bilmiyorum Ama Dergi Gelirinden Okulumuzda Faydalanacak.herkese Teşekkürler

bu ne ya?nasıl başlarından savarlar?rezalet.canım esmacım,ben başak öğretmen.şu an nne haldesin ve ne yapıorsun bilmiyorum ama gerçek eğitimciler sizlersiniz.:ggggdw::ggggdw:

Resimleri görünce ne kadar şükretmem gerektigini anladım.. Allah kolaylık versin hocam.

Teşekkürler Arkadaşlar.elimiden Geldiğince Mesleğimi Yetine Getirmeye çalişiyorum Işte.inşallah Layikiyla Yapabiliyorumdur.

esma öğretmenim, konuyu açalı baya olmuş. yeni gördüm resimleri. ne diyeceğimi bilemiyorum.. atandığı yeri gördükten sonra istifa eden bir çok öğretmen var. siz kalıp mücadele etmeyi seçtiğiniz için her zaman bir değil bin adım öndesniz..
keşke birşeyler yapabilsek ama orda olmak, o ortamı yaşamak ve en azından kırık bir oyuncağın, bir dolabın, bir sandalyenin yarasını sarmak gerek.. umarım yakınlarınızda yaralarınızı saracak iyi yürekli insanlar vardır..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri