Oyuktaş Köyü Anasinifindan Harika Görüntüler!:(((

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:42
sağol sevgili baran ve kitapkurdu.dün toçev e mail gönderdim belki bişeyler çıkar diye ama bakalım.kendi başımızın çaresine bakmaktan başka yol yok arıtk.dua ederseniz sevinirim..

İnanamadım gerçekten de,diyecek bir şey de bulamıyorum.Allah sabır versin sana arkadaşım,bu görüntüler basına yansımalı bence..Bir şeyler yapılmalı...Kimbilir bu şekilde olan ne kadar okul ve sınıf vardır.Yazık o çocukların ne günahı var..Bu köy nerede ki ilk kez duydum...

canım batmanın kozluk ilçesine bağlı.güzel mesajın için de sağol

benim sınıfımın daha iyi olduğunu daha iyi anladım.inşallah bu işin üstesinden kısa zamanda gelebilirsiniz.

Allah yardımcın olsun canım...
Dualarım hep seninle...

Allah Razi Olsun Arkadaşim.teşekkürler Güzel Dilekeleriniz Için

allah yardımcınız olsun çok zor ama üstesinden geleceğinize inanıyorum

Sağolun Hocam.allah Hepimizin Yardimcisi Olsun

Allah kolaylık versin hocam size...

teşekkürler funda öğretmenim

senin sınıf iyi yine şukret bence.benim kide bundan beterdi düzeltik allahın izniyle.tabi çaba lazım.zorlayacan muduru köylüleri.yoksa kimse sahip çıkmıyor canım.benim ne masa ne sandalye nede dolap vardı ne vardı sadece fil tarihinden kalma kanepe ve dolap fare yuvasına dönmüştü.ama şimdi çok şukur ii.her ortamda dile getirmem özellikle stajerlik kursunda bir okul mudurunun duyarlığı sayesinde ihtiyaçları karşıladık.kapı ve pencereleri suyu elektiriğide olmayan okula hepsinei yaptırdım

çok üzüldüm ama benım sınıfımda bu haldeydi diyebılırım. köyün çeşmesinde halıları yıkadımmm köylülerr çeşmeye gelıyo okulun halısını yıkıyorum suyu alcazz dıyee laf sölüyolar üstelık... gittim halı aldım maddı olanaklarımla sonra aokullardan yardım aldım falan.. yarında yerleştırcem halılar kurudu falan.. benımde köy okulu ve sabrımızı zorluyolar... ılk gördüğümde 2 gün boyunca ağladım... ama fayda yok bol şans..

haklısınız arkadaşlar ben zaten sadece ben bu durumdayım demiyorum ama ben ve benim durumumda olan arkadaşlarımın derdimize belki bir çare olur.köyün ağası niteliğinde bir muhtar var adamın okula karlı bir antipatisi var.eğer devlet para vermese çocukları için onları okula bile göndermez de para için gönderiyor.gel de bu zihniyetteki adama derdini anlat.masa sandalye dolap filan da yoğun ısrarlar ve diğer anasınıflarndan falan dilenilerek edinilmiş zaten.gerçi sağolsun köylüler her tatilde hafta sonu da dahil olmak üzere her fırsatta zarar vermeye çalışıyorlar,ne varsa alıp götürüyorlar yada kırıp döküyorlar.ama dediğim gibi ben o okulda çalıştığım sürece elimden gelen herşeyi yaparım.benim gibi benden daha kötü durumda olan tüm meslektaşlarıma sabırlar ve güzel günler diliyorum

Canim Arkadaşim Deniz,söylediklerinde çok Haklisin.ve Güzel Dualarin Için Yürekten Teşekkürler.inşallah Birgün Güneş Doğacak....

allahyardımcınız olsun hocamm.çokk üzücü yaa. ama siz halledersnizz

gerçekten çok üzücü öğretmenim velilerden yardım alın, eğitim vereceksiniz orda :( koaly gelsin üstesinden gelirsiniz inşallah

teşekkürler arkadaşlar.afacan hocam önceki mesajlarımda yazdığım gibi velilerden yardım konusu malesef sadece bir hayal.

sayın hocam allah yardımcınız olsun...bu koşullar altında insan bazı şeylerden soğuyor,bunalıyor...konuşacak çok şey var. duacınızım

HOCAM İŞİN ZOR.BENİMŞAŞIRDIĞIM DÜZENLEDİĞİN HALDE BU HALE GELDİYSE ORADA EĞİTİM İSTEMİYORLAR DEMEKTİR.HOCAM 4 SENELİK ÖĞRETMENİN BENDE MARDİNİN KIZILTEPE İLÇESİNDE ÇALIŞTIM.İŞ ÖNCE OKULUNUN MÜDÜRÜNDE BİTİYO VE BAŞLIYO.EĞER MÜDÜRÜNÜZ MESLEĞİNİ VE ÖĞRENCİLERİNİ SEVİYORSA YAPILMAYACAK İŞ YOK.BİR KERE KESİNLİKLE AİDAT ALIN VE O AİDATLARLA SINIFINIZIN EKSİKLERİNİ GİDERMEYE ÇALIŞIN.BU ÜLKEDE ÖĞRETMENLERİ BU HALLERE DÜŞÜĞRENLER UTANSIN.KÖMÜRLERİ DAĞITTILAR ŞİMDİ VERECEK KÖMÜRMÜ KALMADI.HİÇkendinizi yormayın ilk iş müdürünüzle konuşun.VELİLEREDEN DİĞER VELİLER ÜZERİNDE ETKİSİ OLAN BİR VELİYLE BERABER BİR TOPLANTI YAPIN VE ORAYI KESİNLİKLE KENDİ BAŞINIZA TEMİZLEMEYİN.AİLE KATILIM DENEN BİR OLAY VAR.GELSİN ANNELER TEMİZLESİNLER.NE O YA RESMEN BİZ EĞİTİM İSTEMİYORUZ DEMEK BU YA.SANA DİYECEĞİM ŞARTLARI SEN TEK BAŞINA DÜZELTECEKMİŞSİN GİBİ SIKINTIYA GİRME.KİMSEYE NE BİR TEŞEKKÜR NE DE minnettarlık duyulmaz böyle bir yerde.MAALESEF BİZİM BRANŞIMIZIN DEZ AVANTAJLARI.İDARECİN BİRAZ MÜCADELE ETSİN ÖĞRETMENİNİ YALNIZ BIRAKMASIN.YOKSA O ÖĞRETMENİ O OKULDA KAÇ SENE TUTABİLİRLER.İLK FIRSATTA TAYİN İSTERSİNİZ.ÇATI ÇOK KOLAY TAMİR EDİLİR.NEDİR BU OKULLARIN KEPAZELİĞİ .SANKİ KURTULUŞ SAVAŞINIDAN YENİ ÇIKMIŞ BİR ÜLKEYİZ VE 5-6 YIL OLMUŞ KENDİMİZİ TOPLUYORUZ.BEN BİLİYORUMKİ MÜDÜRÜN YARDIMCI OLSA ORAYI TAMİR EDERSİNİZ,KENDİN TEMİZLEMEK ZORUNDA KALMAZSIN,VE EKSİKLERİNİDE VELİLERİNİN DURUMLARINA GÖRE GİDERSİN.BAK HOCAM BENİM ÇALIŞTIĞIM OKULDAKİ İ
DARECİ GERÇEKTEN EĞİTİME ÖNEM VERİYOR.KÖY OKULU AMA İNANKİ MERKEZDEKİ BİR ÇOK OKULDA O İMKAN YOK.İMKANSIZLIK DİYE BİR ŞEY YOK.MÜDÜRLER BİZE O İMKANSIZLIĞI YARATIYOR.TÜLÜM,PERDEN DOLAPLARI,MASALAR,EĞİTİCİ OYUNCAKLAR....YANİ EĞİTİME GELEN EĞİTİME GİDER.OKUL ÖNCESİ ŞÖYLE OLCAK BÖYLE OLACAK.DEMESİ KOLAY.NEDEN ŞARTLARI İYİLEŞTİRİP YARDIMCI OLMUYORLARDA ÖĞRETMENİ KENDİ KADERİNE BIRAKIYORLAR.HOCAM TAM BİR REZALET.HİÇ CANINI SIKMA TAMİR ETMEZLERSE ETMESİNLER.KIŞIN ODUN KÖMÜRDE VERMESİNLER.SEN SIKICA GİYİN MÜMKÜNSE HERKES KENDİ MİLLETİNİ VE ÇOCUKLARINI DÜŞÜNÜP YARDIM ETSİNLER.SENİN YAPABİLECEĞİN KONUŞUP İKNA ETMEK.HOCAM KOLAY GELSİN.İNSAN BİR SONRAKİ GÖREV YERİNİN NASIL OLACAĞINI BİLEMİYOR.YIL BİTTİĞİNDE HERKESTEN AYNI BAŞARI BEKLENEMEZ.AMA SİZİN BAŞARACAKLARINIZ ANKARADA İZMİRDE ANAOKULARINDA VE YA ZENGİN İLKÖĞRETİMOKULUNDA ÇALIŞAN BİR ÖĞRETMENİN BAŞARACAĞINDAN DAHA ZOR VE DEĞERLİ.AİDAT TOPLANIR VE OKULA HARCANIR.YÖNETMELİĞİ OKUYUN VE HAKLARINIZI İYİ BİLİN.

teşekkürler hocam kesinlikle katılıyorum size.ve yalnız olmadğımı hissettirdiğiniz için ayrıca teşekürler .

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri