Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya gerçekten üzüldüm doğrusu... bi de o kadar düzenledikten sonra başkalarının girip bu hale getirmesi insanı daha da üzer! size Allah kolaylıklar versin hocam. orayı o hale getirenlere Allah vicdan versin... üzülmeyin dualarım hep sizinle olacak. başarılar diliyorum..
hocam görüntüler karşısında söz kalmıyor söylenebilecek,ama eminim ki sizin öğrencileriniz sizin gibi azimli ,idealist ve ülkesini seven insanlar olarak yetişecekler...Allah yardımcınız olsun keşke elimizden bişeyler gelse
gerçekten çok üzücü,kolay gelsin,yetkilileri görece davet ediyoruz,bu durum bi öğretmenin kendi başına üstesinden gelebileceği bi durum değil,umarım herkes yardım eder
biri benden mi bahsediyor))))) kusen naber yawww.. selamlar esma hocam... okulumuzun bulunduğu durumu açıkça gözler önüne sermişsiniz. pardon okul mu dedim harabe dicektim.. köylülerden destek istersin yapmazlar sözkonusu taziye evi olunca okulun alt tarafına hemen temeli atarlar.. bizde bu köy için uğraş verioz işte. yazık hem de çok yazık. kendi adıma değil de sizin adınıza üzülüyorum hocam. o harabede harcanıyorsunuz...
Hocam Bende Mardinde çaliştim Karşilaştiğiniz Sorunlari Yaşadim.fakat Yilmadim Sizde Sabredin Inanin Sizin Inancinizi Ve Meslek Aşkinizi Görüp Onlarda Dize Gelecek.biraz Sabir Hocam.bide Biz Bursadan Bi Kolejle Kardeş Okul Olmuştuk 10 Koliye Yakin Malzeme Göndermişlerdi. Bi Deneseniz.allah Yardimciniz Olsun Inş Bi Dahaki Resimleriniz Hepimizi Sevindirir
güzel destekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.ceren hocam kardeş okul bulamadım ama geçen yıl istanbuldan yardım gelmişti.tabi en önemlisi forumumuzdan ve forum üyesi bazı özel arkadaşlarımdan çok destek gördüm.inşallah tüm ülkemizde herşey düzelir.sanlayn hocam inşallah hepimiz hayırlı insanlarla karşılaşırız.bu arada siz de çerkessinizz galiba))
Buradan öncellikle arkadaşım seni tebrik etmek istiyorum.Çok güzel işler başarmışsın.Ancak sadece bu görüntüler Türkiyenin doğusunda olmadığını eylül ayında buraya atandığımda öğrendimBende Kırklarelinin bir köyündeyim.İnan bunlara yakın bir manzara burada da var.Hep böyle azimli olman dileğiyle!!!
merhaba hocam geçen yıl bende maraşta bir köy okulunda küçübir sınıfta rutubet içinde çalıştım sizi çok iyi anlıyorum yani ben iki yıl orda sözleşmeli çalıştım ama bizim milli eğitim müdürü sağolsun çok yardımcı oldu bu da bölgeden bölgeye değişiyo.şimdi ağrı taşlıçayda bir anaokulunda çalışıyorum durum pek farklı değil buranın miili eğitim müdürü de sizinkinden farklı değil aşiret mensubu olanlarla çok iyi ama kendilerinden olmayınca hep işi yokuşa sürüyor kısacası Allah hepimizin yardımcısı olsun kardeşim canınızı sıkmayın gün doğmadan neler doğar umudunu kybetme bide şöyle düşün demekki siz bu zorlukları kaldıracak kadar kuvvetli bir yapıdasınız saygılar
hocam görüntüleri bugün gördüm ben de gerçekten çok kötü oldum elimden ne geliyorsa yapmak isterim üzülmeyin ne olur sabredin olurmu inşallah kısa süre içinde düzelir ve herşey yoluna girer
Merhaba hocam gerçektende Allah yardımcınız olsun.İnanınki o çocukların size ihtiyacı var.Bizler sahip çıkmazsak kim çıkar bilmiyorum.Dünya hali böyle işte.YA ALİM OLURSUN YA ZALİM.Biz herzaman bu neslin elinden tutmalıyız o çocuklara belkide sizin öğrettiğiniz bir bilgi gelecekte kimbilir negüzel yerlere getirir.Bende çok zorluk çektim hemde burda istanbulda ama şükür artık çok rahatım ve çocuklarımı böyle güzel yerlere getirdiğim içinde çok mutluyum.