Öğretmenler Günü ile ilgili sanat etkinlikleri - kartlar - hediyeler - şiirler - program akışı - oyunlar - rontlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan matilda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
ogretmenler gunuyle ılgılı guzel bı kart faalıyetı ıstıyorum arkadaslar

BENDE bende istiyorum bulamadım boyamadan başka yardım eden yokmu ....

Bende Ariyorum Tekrar Bİr Sayfa AÇmak İstemİyorum Yardim Edİn Bulamadim...

Ellerİnİze SaĞlik Bendede Çok Vardi Ama Bulamadim Yardim Edemedİm Kusura Bakma

oooofffffff ya kendi kendimize neden hediye veya kart yapıyoruz bende anlayamaıyom :(:(:(:(

en aklıma gelen arkadaşlar 3tane lale şeklinde kesilmiş fon kartonu bir çöp şişe yapıştırıp,yaprağına bir kutlama msj yapıştırılıp , üç boyutlu bir çiçek olarak verilebilinir...

şimdi wapcamle çektim...kötü çıkmış olabilir kusra bakmayın ...örnek olarak işinize yarar inş

teşekkürler hocam:)

SaĞol Canim Zaten Kendİme Yapmiyorum MÜdÜr Ve MÜdÜr Yardimcilarina DÜŞÜnmÜŞtÜk DİĞer ArkadaŞlarla ÖĞrencİlerle Beraber Gİdİp Verecektİk

SaĞol Canim Zaten Kendİme Yapmiyorum MÜdÜr Ve MÜdÜr Yardimcilarina DÜŞÜnmÜŞtÜk DİĞer ArkadaŞlarla ÖĞrencİlerle Beraber Gİdİp Verecektİk

yok hocam çocuklara yaptıktırdığımız etkinlikler için demiştim :):)::)))::)

bende ıstıyorum ama hıc kımsede yok galıba

Arkadaşlar ben fon kartonuna kalp çizdim.İki tarafınada kol yaptım. kollar açılıp kapanıyor .Kollarını açınca seni seviyorum öğretmenim yazdım çocuklar kalbin içine resim yaptılar istedikleri gibi öyle işte umarım anlatabilmişimdir.

DEĞİŞİK deneme yanılma yöntemi:)
Teşekkür ederim arkadaşım yarın deneyeceğim...

arkadaşlar grapon kağıtlarından çiçekler oluşturark pipetlerle sap yapın ve çiçek demeti oluşturun çoook güzel bi çalışma oluyorr yollamak isterdim resim ama ben nasıl resim yyollayacağımı bilmiyorum üzgünümmm::(:((

Tırtıklı kartondan iki katlı lale resmi yapıp pipetlere yapıştırdık alt kısmada yaprak çizerek zımbaladık bu saatte umarım anlatabilmişimdir:)

arkadaşlar 24 kasım öğretmenler günü için gösteri hazırlamam gerekiyo fikirlerinizi paylaşmanızı bekliyorum tşkler..

TeŞekkÜrler

arkadaşlar 24 Kasım öğretmenler günü için okulda gösteri yapacagız. elinizde konu ile ilgili piyes ya da ront varsa paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...

ben açamadımm neden olabilir acaba??

arkadaşlar 24 kasım öğretmeler gününde velilere sergilenmek için şiir dışında farklı bir etkinlik arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.......

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri