Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öğretmenler Günü ile ilgili sanat etkinlikleri - kartlar - hediyeler - şiirler - program akışı - oyunlar - rontlar
oooofffffff ya kendi kendimize neden hediye veya kart yapıyoruz bende anlayamaıyom
en aklıma gelen arkadaşlar 3tane lale şeklinde kesilmiş fon kartonu bir çöp şişe yapıştırıp,yaprağına bir kutlama msj yapıştırılıp , üç boyutlu bir çiçek olarak verilebilinir...
Arkadaşlar ben fon kartonuna kalp çizdim.İki tarafınada kol yaptım. kollar açılıp kapanıyor .Kollarını açınca seni seviyorum öğretmenim yazdım çocuklar kalbin içine resim yaptılar istedikleri gibi öyle işte umarım anlatabilmişimdir.
arkadaşlar grapon kağıtlarından çiçekler oluşturark pipetlerle sap yapın ve çiçek demeti oluşturun çoook güzel bi çalışma oluyorr yollamak isterdim resim ama ben nasıl resim yyollayacağımı bilmiyorum üzgünümmm:(
arkadaşlar 24 Kasım öğretmenler günü için okulda gösteri yapacagız. elinizde konu ile ilgili piyes ya da ront varsa paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...