Öğretmenler Günü ile ilgili sanat etkinlikleri - kartlar - hediyeler - şiirler - program akışı - oyunlar - rontlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan matilda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Öğretmenler günü ile ilgili öğretmen velilerime göndermek için çocukların yapabileceği gösterişli bir faaliyet yaptırmak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirm.Geçen yıl saksıda içek yapmştk güzel olmuştu.Fikirlerinizi bekliyorum.

arkadaşlar öğretmenler günü ile ilgili etkinlikler arıyorum orjinal fikirlerinizi bekliyorum:36_7_8:

merhaba arkadaşlar. öğretmenler gününde çocukların(5,6 yaş) diğer öğrencilerin karşısında güzel bir oyun sergilemelerini istiyorum. ne yapabilirim.

yeni atandım ve öğretmenler günü ile ilgili kouşma yapmam istendi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

hocam şuan bilgisayarım çok yavaş çalışıyor bu nedenle link gönderemiyorum size forumda aramalar bölümünden öğretmenler günü diye yazıp arama yaparsanız işinize yarayacak bir çok şey bulacağınızdan eminim ben ilk fırsatta konu bulup size göndermeye çalışacağım

merhaba arkadaşlar ban öğretmenler günü ile ilgili piyes ve şiir lazım yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar bana öğretmenlr günü ile ilgili piyes lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim

paylaşım için sağolun

hepinize çooooook teşekkür ederim arkadaşlar sağolun

varsa fikir verebilirmisini
z

bende arıyorum tıkladım ama bısey cıkmadı yardımcı olurmusnuz

evet bişi çıkmıyo yanlış yazılmış sanırım..

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın
elimde bu örnekte var.

Sepette çiçek - proje çalışması

Vazoda çiçek

Arama butonuna öğretmenler günü yazın arattırın farklı çalışmalar da var.

arkadaslar öğretmenler günü ile ilgili rond olan varmııı

??*??

arkadaşım konuyu yanlış yere açmışsın ve etkinlik istekleri bölümüne bakarsan orada bu konuyla ilgili linkler var.

gamze hocam süpersin yine....çok teşekkürler...:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri