Öğretmenler Günü ile ilgili sanat etkinlikleri - kartlar - hediyeler - şiirler - program akışı - oyunlar - rontlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan matilda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
teşekürler o güzel fikirleriniz için

konunuzu uygun yere taşıdım.
bu konunun diğer sayfalarını ve mesajlarınıda okuyunuz.
bilginize.

konuyu uygun yere tasıdım canım,
duyarlılığın için teşekkürler..

rica ederim ne demek vazifemiz:)

tüm paylaşım yapan ve emeği geçenlere teşekkürler iyiki varsınız :)

öğretmenler günü ile ilgili nası letkinlik kartları hazırlayabilriz teşekkürler:36_7_8:

:congratulationscut4öğretmenler günü için resim ve yazıya ihtiyacım var:36_3_12:

senide vazife adamı yaptık desene canım benim...
:36_7_8:

aslında vazifeden çok bu sitede vakıt geçirmek hoşuma gidiyo içimden geldiği için yapıyorum çok seviyorum ben bu siteyi ya elimden geldğnce herşeye varım:)

güzel fikirleriniz için teşekkürlerrr şimdiden hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun

Arkadaşlar öğretmenler günü ile ilgili bir hikaye gerekli yardımcı olursanız sevinirim :36_7_8:

arkadaşlar acil öğretmenler günü ile ilgili etkinliğe ihtiyacım var..yardımcı olursanaız sevinirim:36_7_8:

ArkadaŞlar bİde ŞÖle bİŞİ var kartonu daİre Şeklİnde kesİyorsunuzonun kenarlarindan katliyorsunz katladiĞiniz yerİn ortasinada kulak ÇÖpÜ koyuyorsunz Çok gÜzel oluyor hafta sonu resmİnİ koycam bakarsinz

ben stajerim acil öğretmenler günü ile ilgili sanat etkinliği lazım

ögretmenler günü için her kişi gibi güzel bişe yapmak ıstıorum bunlar bir demet çiçek kalp kutu ıcınde ögrencılerın dusuncelrı vs. olabılır ama kalıp ve güzel fikirler istiyorum yardımcı olursanız sewinirim. şimdiden çok teşekkür ederim..:36_3_12:

mrb ben ögretmenime guzel bi hedıye yapmak ıstıyorum ellermle kalıplarla yardımcı olursanız cok sewinirim şimdiden çok tşk ediyorum:36_15_4:

meraba ark.lar ben lise 3 öğrencisiym meslek lisesndeyim ve günlük plan hazırlıyoruz.konumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü.tekerleme arıyorum ama bulamadım bununla ilgili yardım edecek olan varmı :/

arkadaşlar camcıdan yuvarlak ayna kestirin daha sonra şeffaf renkli boncukları silikon tabancası yardımıyla yapıştırın çerceve altlığı alın arkasını dayamak için birde güzel bir söz ilştirin köşesine harika bir hediye olur ben malzemelerini aldım pazartesi çocuklarla yapacağız. kolay gelsin şimdiden öğretmenler gününüz kutlu olsunn

ÖĞRETMENİM
Nim,nim,öğretmenim
Öğretmenim canım benim!
Gel dedi,git dedi
İnci gibi yaz dedi.
Gelirim,giderim,
İnci gibi yazarım.
Öğretmenim annem benim!
Ben annemi dinlerim!

arkadaşlar ben lise son öğrencisiyimm 3 gün staja gidiorumm ve 3 tane sanat etkinliğine ihyacım var öğretmenler günü ile ilgili lütfen yardımcı olun

Bana öğretmenler günü ile ilgili etkinlik gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri