Öğrenci sınıf sayıları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GÜLAYŞE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
sevgili mayn.. 3 yıl önce bende aynı sıkıntıyı yaşadım ve mesajınızı okuyunca o günlere geri döndüm. ancak benim usta öğreticilik yaptığım dönemdi ve tam 45 çocukla bir sınıftaydım.hep ikinci bir öğretmen gelecek vaadiyle avutuldum. neyseki velilerim ve çocuklarım ok.ön.eğ.çok değer verir durumdaydılat. bu yüzden desteklerini ve sabırlarını esirgemediler. eylül ayının 21 ile mayıs ayının 5 ine kadar öğretmen bekledim. sanırım usta öğreticilik şartlarını biliyorsunuzdur kadrolu öğretmenimiz gelince veliler çocuklarının ayrılmasına izin vermediler tabi olan bana oldu yönetim kural gereği işime son verdi. size bir tavsiye daha sonra daha büyük acı çekmemek için şimdiden bir çözüm aramanız. allah kaolaylık ve sabırlar versin

gerçekten bu yazdıklarınız çok üzücü..kesinlikle allah kolaylık versin:((

Bu sene bizim tüm sınıflar 25 oldu sabahçı ve öğlenci ikik sınıf.Etkinlik yapmak uygulamak çok zor oluyor .Bu sene stajerlerimizde olmayacak çünkü liseler 4 yıl ve bu yıl 4.sınıfda öğrenci yok galiba.Sınıflar küçük sayı oyuncak az iken her çocukla bire bir ilgilenmeye çalışırken çok yoruluyoruz..SİZLERİN SINIFLARI NASIL BU SENE KALABALIK MI ARKADAŞLAR...

kolay gelsin hocam çok zor olmalı.sınıflar kalabalık olunca her çocukla daha az ilgileniliyor,öğretmen çok yıpranıyor.istenilen verim alınamıyor...ben öğrenciyim okul öncesi öğretmenliğinde hocalarımızdan birinin oğlu 35 kişilik sınıftaydı ve pencere bile açtırmıyormuş veliler{terliyorlar üşütürler diye!}düşünün artık ne kadar sağlıklıdır çocukların gelişimi açısından o sınıf...tekrar kolay gelsin

aynı sorun bizde de var.aidatlar geri çekildi 20 ytl oldu.kayıtlar arttı.
ben sabahçı olduğum için 22 ama öğleci arkadaşın 34 olmuş.
yarıdmcı da yok.
gidip idareyle konuşuyoruz.tamam kayıtlar doldu dicez diyorlar,dayanamayıp yine alıyorlar.bakaılm sonumuz ne olcak.
sınıfta bir ayna var arada kendime gözüm takılıyo,saçlarımın hepsi havada,önlük yamulmuş....
yetişemiyorum.

herkese merhaba benim sınıf 14 kişi ama benimde kız-erkek dengesizliği var.4 kız var 10 erkek ,erkeklerde yaramaza benziyorlar ,bu sene işim var.......

benim sınıfımda 23 öğrenci var.yinede yetişemiyorum,tek,tek ilgilenemiyorum.

30 ogrencım var ve 2 gunden berı bogazım agrıyor 2004 dogumlu cocuk bıle var stajerde yok cok zorlanıyorum hıc verımlı degıl hemde hıc..........

Sinifim 22 Kişi Ben Bile Bgn çok Zorlandim Ama Hakimiyetin Bende Oldugunun Farkindalar Bide Aglamasalar 2 ögrencim çok Agliyo Hala...

Benimde 2 Ogrencim Hala Agliyorrrrrrrrrrrrrr Ve Krize Gircek Derecede Napicam Bilmiyorum

sımdılık 5 ögrencım gelıyor kayıt 15 ama cok sukur sorunlu ögrencım yok

benim sınıfımda 34 kişi bağımsız bir anaokulu nasıl verimli olacağız bilemiyorum ????

benimde 32 tane var hemde 5 yaş gurubu kayıtlarımız dolu alamayız yedekdesiniz deyince müfetişler telefon açıyor sandalyeyi masanın yanına koy oraya oturt diye nasıl almazsın allah hepimize yardımcı olsun

32 öğrencim var. gerçekten zor. istenen kalitede eğitim vermek mümkün olur mu bilmiyorum... şu ilk haftayı atlatalım diye bekliyorum :(

Hocam sizin geçen sene mevcudunuz kaçtı ki...hani bağımsız okul ya, daha çok sınıf vardır dikkatimi çekti ...bende 33 öğrenciyle eğitim yapmıştım geçen sene zor oluyor...kolay gelsin.

benim üç yıldır 25 alıştık artık aidat 75 ytl..
ilk zamanlar zor olur ama sonra alışıyo insan.
allahtan ağlayan zırlayan yok yaaaa çok şükür :))

ARKADAŞLAR 25 DEN FAZLA ALMAMAMIZ GEREKİYOR.YÖNETMELİĞİMİZ ÖYLE bizim müdüre biz uysaydık şu an 32 öğrencim olacaktı her gelen kaydı almış geri yollamamış.Biz arkadaşlarla hiç birimiz almadık çünkü en az 10 en fazla 25 ibaresi var bizi ve sınıfdaki öğrencilerimizi koruyan..Hatta arkadaşım şaka yolla müdür yardımcısına şikayet ederim hocam dedi
Bence yönetmelikle bu konuyu idarecilerinizle görüşün hatta müfettişlerin bu konuya çok dikkat ettiğinden de bahsedin sınıfları bölsünler.

Sınıfımda 2 tane özel eğitime giden çocuğum var ayrıca 5 tane 4 yaş 15 tane de 6 yaş var çocukların eğitimin de 4 yaş ve 6 yaşların eğitimini farklı versem yoksa hepsine aynı mı egitim versem bu konuda bilgisi veye tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinir şimdiden teşekkürler

Bu yıl öğrenci sayısının 20 de tutulacağı konusunda bazı duyumlarımız oldu seminerlerde bu şekilde duyuru yapıldığı söylendi.Benimde 22 öğrencim var.25 in üzerine çıkarsa okul müdürü 2. bir sınıf açmak zorunda.Arkadaşlar kendinizi ezdirmeyin .Okul müdürlerinin yönetmelikten haberleri yok galiba...

aaahhh arkadaşlar ne olacak halimiz biz böyle giderse hepten kafayı yiyecez anşayışsız idare,veliler,müfettişler offf valla kendimi kaybettim.Kendi çocuklarımla ilgilenemez oldum.Çocuklarım için vicdan azabı çeker oldum.Okul öncesine yeni düzenleme şart.Yetkililer duyun sesimizi bizde insanız.Yardımcı,dinlenme molası ve bakıcılıktan kurtulmak istiyoruuuuz.

merhaba arkadaşlar ilk kez yazıyorum dayanamadım artık sayınız 25 i geçince niye dilekçe veripte gerekeni yapmıyorsunuz.anlayamıyorum sizi.benim 25 1 kişi geçsin dilekçeyi vereceğim .yönetmelik diye bişey var.hakkınızı sonuna kadar savunun lütfen ezdirmeyin kendinizi.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri