Kazananlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anaksunamoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
periyim arkadaşım çocuk gelişimi mezunu olup kontenjanlı alanından farklı bir programa yerleştğin için seneye puanın düşer sadece aç.öğrt. kontenjansız bir programa yerleşirsen düşmez..ben tercihlerden önce rehberlik hocasıyla görüşmüştüm sadece çocuk gelişimi okuyup yerleşirsen puanın düşmezdi çünkü orada obp okul başarı puanın kullanılıyor ygsden aldığın puan değil..ama alanından farklı bir bölüme yerleştiğin için puanın kullanıldı ve seneye puanın düşecek istersen rehberlik hocalarına sorabilirsin umarım gönlümüzden geçenler olur..

gemugemu arkadaşım sana tavsiyem okul önc. kazanmışsın okumanı tavsiye ederim bu mesleğin önü çok açık bende işletme mezunuyum yine denicem okul önc. öğrt.kazanamadım kazanıp devlete atanana kdr ..devlette vekil snf öğrt. ve stajer okul önc. öğrt. yaptım hiçbir iş beni bu kadar mutlu etmedi 5-6 sne kadar sistemde değişiklik olmassa atama puanlarıda düşük olacak ..

evet arkadaşım benim bildiğimde öyle zeynep arkadaş öyle deyince heyccanlandım birden seneye daha rahat girebilirim diye şimdi kendimi biraz daha zorlamam gerek nasip

sıralamam 27binlerdeydi
puanım ekli hali 353 küsur du aöf kazandım
acaba kremşanti okul birincimiydin sen 353 puanla yerleştiysen ben niye açıkta kaldım lütfen diğer puanlarınıda yazarmısın benim puanım 368 idi

Arkadaşlar öyleyse 385 ile kapatmış değil açık öğretim yani bir yanlışlık var 385 ile kapattıysa 353 puan ile kremşanti arkadaş yerleşemez.Ayrıca benimde bir arkadaşım 381 ile yerleşti,Ya puanlarımız koddan dolayı yanlış hesaplandı tercih zamanı yeni puanlarla yerleşme oldu biz bilmiyoruz yada yayınlanan puanda yanlışlık var.

anaksunamoon eğer öyleyse ben yine çok üzülürüm anlayamıyorum nasıl oluyor arkadaşında yerleşmiş ayy kafayı yiyecem tam içim rahatladı puanım yetmedi nasip değilmiş diyorum daha sonra benden düşük puanlıların girdiğini duyuyorum bu nasıl bir iş anlamadım

arkadaşlar o 353 ve 381 ile yerleşenler ygs 5 puanındır görüyoruz ki ösym ygs 4 puanıyla yerleştirmiş yani en yüksek puanla şu sıralamalarıda bışverin puanlara bakın en yüksek puan....yani ygs 4 puanları genelde daha yüksek ygs 4 puanlarınıza bakın.benimkide 352 di gelmedi işte....

arkadaşlar o 353 ve 381 ile yerleşenler ygs 5 puanındır görüyoruz ki ösym ygs 4 puanıyla yerleştirmiş yani en yüksek puanla şu sıralamalarıda bışverin puanlara bakın en yüksek puan....yani ygs 4 puanları genelde daha yüksek ygs 4 puanlarınıza bakın.benimkide 352 di gelmedi işte....

tamam canım benim ygs 4 puanım 368 ygs 5 366 eğer 353 yerleşen okul birinci değil ise nasıl yerleşti anlayamıyorum

Ayrıca bende öyle zannediyordum ama benim arkadaşımın en yüksek puanı 381 imiş yani ygs 4 ygs 5 i daha düşük.Bence hatalı koddan dolayı puanlar yanlış hesaplanmıştı ve tercihde asıl puan kullanıldı ama hala kimse gerçek puanını bilmiyor.

arkadaşlar bence bu yıl ösym başarısızlıkta sınır tanımıyor bu seneki kadar herşeyin birbirine girdiği bir yıl daha görülmedi öss de sorun kpssde sorun kopya iddiaları almış başını gidiyor ne yazıkki olan bir yerlere gelebilmek için çalışıp didinen gençlere oluyor ne diyeyim bu sistem karşısında Allah hepimizin yardımcısı olsun ösym gibi bir kurumada güvenemezsek halimiz ne olacak merak ediyorum

aranızda dilekçe veren varmı ben vermekten vazgeçmiştim ama tekrar dilekçe vermek gereği duyuyorum benden daha düşük puanda olup girenleri görünce sistem beni deli ediyor hep sistem kurbanı olmak zorundamıyım bu nasıl bir iş anlamadım gitti

keşke yazmasaydımda bu kadar kaos çıkmasaydı :((

tabi sizin yerinizde bende olsam kabullenemezdim haklısınız

tabi sizin yerinizde bende olsam kabullenemezdim haklısınız

sen koas çıkarmadın için rahat olsun çünki senden önce söyleyenler vardı sen sonradan söyledin kabulenmemekten ziyade sistemin kurbanıyız o kadar oda bizim 1 senemizi alacak çok önemli değil koca bir sene otur tekrar çalış

kremşanti arkadaşım bu senin ygs4 puanınmı bize ygs 4 ve ygs 5 puanlarını ve başarı sıranı yazarmısın bu olay karmaşasısda tam çözülsün.ben yerleştim ama puanı iyi olupta yerleşememiş arkadaşlara üzülürüm bu büyük haksızlık çünkü.senden ygs 4 ve ygs 5 puan ve başarı sıranı tam olarak yazamnı rica ediyorum.

aranızda dilekçe veren varmı ben vermekten vazgeçmiştim ama tekrar dilekçe vermek gereği duyuyorum benden daha düşük puanda olup girenleri görünce sistem beni deli ediyor hep sistem kurbanı olmak zorundamıyım bu nasıl bir iş anlamadım gitti

canım ispatlayamadıktan sonra pek dilekçenin işe yarayacagını düşünmüyorum bi fikrin varsa beraber hareket edebiliriz aslında kremşanti arkadaşımız bize istese ispatlamamızda yardımcı olur ama pek sanmıyorum......

Ösym şu saatden sonra yerleşenleri geri çekmiz arkadaşlar.Tekrardan yerleştirmede yapmaz.Bence didiğim gibi kod hatasından puanlar yanlış hesaplandı tercih esnasında herkes kendi puanıyla yerleşti.Kremşanti arkadaş 350 falan diyorda değildir daha fazladır. Allah yardımcınız olsun.Bence yılmayın tekrar deneyin.

arkadaşlar kremşanti arkadaşın puanı ygs 5 353 diyor ya ygs 4 puanı 383 imiş o ygs 4 puanıyla yerleşmiş yani puanını tam anlamıyla yazmış olsaydı sorun olmayacaktı yada buraya puanını yazan arkadaşlar en yüksek puanlarını yazmış olsalar kafamız karışmayacak yazanlar var ama bir kaç kişi yazmayınca böyle karışıklık çıktı neyse şimdi içim rahatladı artık seneye inşallah

meltemokr arkadaşım yapabilecek bişeyler olsaydı yapardık sanırsam yok :( nasip değilmiş anaksunamoon dediği gibi puanların hesaplanmasında sorun olabilir biz artık önümüzdeki seneyi düşünelim daha çok çalışalım bizde kazanalım inşallah :)

kremşanti arkadaşım bu senin ygs4 puanınmı bize ygs 4 ve ygs 5 puanlarını ve başarı sıranı yazarmısın bu olay karmaşasısda tam çözülsün.ben yerleştim ama puanı iyi olupta yerleşememiş arkadaşlara üzülürüm bu büyük haksızlık çünkü.senden ygs 4 ve ygs 5 puan ve başarı sıranı tam olarak yazamnı rica ediyorum.

guler arkadaşım teşekkür ederim deslediğin için problem çözüldü

arkadaşlar kayıtlar bende eylül 20 ile ekim 15 arasında yapılacak şeklinde yazıyor kayıtlarla ilgili bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi ? neler gerekiyor vs... şimdiden teşekkürler :)

bende aöf okul öncesi kazandım :) puanım 399 sıralamam 19 binlerdeydi :)

arkadaşlar kayıtlar bende eylül 20 ile ekim 15 arasında yapılacak şeklinde yazıyor kayıtlarla ilgili bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi ? neler gerekiyor vs... şimdiden teşekkürler :)

Kayıt için adresimize Eylül ayı içerisinde kayıt klavuzu gelecekmiş.
Bizde kaydımızı ona göre yapacağız.bildiğim kadarıyla.

arkadaşlar ben ygs-5puanından aldığını biliyordum o yüzden onu yazdım
ygs 383 küsür puanım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri