Kazananlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anaksunamoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
arkadaşlar ben bugün gittim büroya kılavuz gelmicekmş evlere.gerekli evraklarda 20sinde belli olcakmıs beklicess anlıcanızz

ayın 20sinde kayıtlar başlayacak diye biliyorum.nerden öğreneceğiz gerekli evrakları belli olduğu zaman.
4 gün kaldı kayıtların başlamasına..

20sinde evraklar belli olcakmıs büroya gidip öyle öğrenilir ya da internetten ekimin 15ine kadar vakit var zaten

Bekleyelim bakalım...

oslem_tubisss ya nasıl oluyo aöf okul öncesinden mi geçti ortalaması kaçtı nereye geçitii ya afedersin çok zoru sordm ama bende geçmek istiyorum da o yüzden önemli benm için cevaplasan cok mutlu olurum
ortalaması 85.75 ti 7 üniversiteye başvurdu şuan sonuçlarını bekliyor. evet aöf okul öncesi 1. sınıfı bitirdi.
bende o şekilde yapmak istiyorum inş başarırız :):)

ortalaması 85.75 ti 7 üniversiteye başvurdu şuan sonuçlarını bekliyor. evet aöf okul öncesi 1. sınıfı bitirdi.
bende o şekilde yapmak istiyorum inş başarırız :):)

teşekkür ederim cevabın için arkadaşın cevap alınca da haber verir misin inşallah olur darısı bizim (örgün isteyenlrn)başımıza:d

benımde ygs 5 puanım 393 sıralamam 20000di umarım hayırlı olur hepimiz için:d

Arkadaşlar kayıtların başladığı 20 eylül tarihinde internetten ön kayıt yaptırıp belge çıktısı alacaksınız.O belgeye 2 fotoğraf yapıştırıp büroya gideceksiniz.Büroda da bazı şeyler yaptıkdan sonra bankaya para yatacak. ön kayıt adresi ise ; kayıt.anadolu.edu.tr

Arkadaşlar kayıtların başladığı 20 eylül tarihinde internetten ön kayıt yaptırıp belge çıktısı alacaksınız.O belgeye 2 fotoğraf yapıştırıp büroya gideceksiniz.Büroda da bazı şeyler yaptıkdan sonra bankaya para yatacak. ön kayıt adresi ise ; kayıt.anadolu.edu.tr
bazı arkadaşlar büroyu aramış bu sene ön kayıt olmayacak falan demişler.. kafam karıştı ssaassrrre

AÖF BA?VURU

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri