Kazananlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anaksunamoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
açık öğretime yerleşen arkadaşımda okul birincisi değildi.Ygs 5 puanı 381 ve sıralaması 23000 diye biliyorum ama ygs 4 dü daha mı yüksekdi bilmiyorum belki ygs 4 den girmiştir.Sorar öğrenirim canım.

Arkadaşım mümkün değil çünki Atatürk üniversitesinin en küçük puan 426,965en yüksek puan 441,093
okul birincisi en küçük puan 408,464 en yüksek puan 412,318 budur

açık öğretime yerleşen arkadaşımda okul birincisi değildi.Ygs 5 puanı 381 ve sıralaması 23000 diye biliyorum ama ygs 4 dü daha mı yüksekdi bilmiyorum belki ygs 4 den girmiştir.Sorar öğrenirim canım.
kafa karıştıyorlar ben o yüzden celallendim herkes tam puanını yazssa hem ygs4 hemde ygs 5 bide ygs6 var tabi bu 3 puan türünden alıyor

İkinci öğretimi de böyle değilmi .Kazanamadı bize yalan söylüyor biz anladık zaten çünkü onunda puanı 360 idi küsüratda olabilir ama 385 ile kapadığı için o yerleşemedi bize yalan söyledi ama ne gereği var anlamış değilim. Çok tşk ederi ben arkadaşımdan tekrar öğrenirim.Bana o zaman ygs 5 puanım 381 ama sıralamam daha yüksek demişti onun için ygs 4 bilmiyorum en yüksek puanını sorarım sana haber veririrm canım.Çok sağol tekrardan senin içinde hayırlısı olsun.

teşekkür ederim canım benim aöf okul öncesi olmadı ama 2 yıllık başka bir bölüme yerleştim ama seneye puanım kırılsada tekrar deneyeceğim oda olmadı bir daha ki seneye nasip :)))

İkinci öğretimi de böyle değilmi .Kazanamadı bize yalan söylüyor biz anladık zaten çünkü onunda puanı 360 idi küsüratda olabilir ama 385 ile kapadığı için o yerleşemedi bize yalan söyledi ama ne gereği var anlamış değilim. Çok tşk ederi ben arkadaşımdan tekrar öğrenirim.Bana o zaman ygs 5 puanım 381 ama sıralamam daha yüksek demişti onun için ygs 4 bilmiyorum en yüksek puanını sorarım sana haber veririrm canım.Çok sağol tekrardan senin içinde hayırlısı olsun.
evet bu söylediğim ikinci öğretim birinci değil

Evet canım bende gördüm puanlar acayip uçmuş.Hiç klavuzdaki gibi değil.Ben eğer klavuza uysaydım açıkta kalırdım.Zihin engeliler öğretmenliklerini yazacaktım puanım tutan yerler acayip uçmuş tutmayacakmış yani.Herşey kader nasip canım.Bence yılma çalış.Ben günde üç saatlik çalışmayla kazandım.O da düzenli değildim.Evliyim ve çocuğum var çok zordu benim için.Allah nasip etmiş oldu.Sende yılma.İste isteyince emin ol oluyor.Seneyede senin güzel haberlerini alırız inşallah.

İnşallah seneye bende güzel haberlerle gelirim buralara çünki bu bölümü çok seviyorum sonradan bölüm değiştirerek okudum ve kaç yıldır uğraşıyorum nasip artık kaçıncı yılımda kazanırım bilmiyorum ama inşallah senye kazanırım demek ki daha çok çalışmam gerekmiş daha çok çaba sarfetmem gerekmiş hayırlısı :)))

Arkadaşının başaraı sıralaması iyimiş.Klavuza göre yerleşmesi lazım yanlış tercihmi yaptı acaba.Bide en sona mı bıraktı?

evet klavuza bakılırsa yerleşmesi gerekirdi.bizde o yüzden çok şaşırdık zaten okul birincisiydi ama yerleşemedi:(hayır yanlış tercih yapacağını sanmıyorum.
en sona mı bıraktı derken?

teşekkür ederim canım benim aöf okul öncesi olmadı ama 2 yıllık başka bir bölüme yerleştim ama seneye puanım kırılsada tekrar deneyeceğim oda olmadı bir daha ki seneye nasip :)))

2 yıllık bir bölüme yerleştiyseniz eğer seneye tekrar sınava girdiğinizde puanınızda kırılma olmaz..İnşallah Allah sizede nasip eder : )

2 yıllık bir bölüme yerleştiyseniz eğer seneye tekrar sınava girdiğinizde puanınızda kırılma olmaz..İnşallah Allah sizede nasip eder : )

gerçekten mi zeynep92 herhangi kontenjanlı bir bölüme yerleştiğimde bir daha seneye puanımın düştüğünü biliyordum acaba yerleşipte gitmeyenler için mi puan kırılıyor 2 yıllık yerleştiğim bölüm de çocuk gelişimi değil yani alan dışı puanımla yerleştim

gerçekten mi zeynep92 herhangi kontenjanlı bir bölüme yerleştiğimde bir daha seneye puanımın düştüğünü biliyordum acaba yerleşipte gitmeyenler için mi puan kırılıyor 2 yıllık yerleştiğim bölüm de çocuk gelişimi değil yani alan dışı puanımla yerleştim

4 yıllık kontenjanlı bir bölüme yerleştiğiniz zaman bir dahaki yıl puanınızda kırılma olur.
Ama 2 yıllık ister örgün ister aö olsun bi kırılma olmaz puanınızda rahat olun:)

bende 477 sıralama 30000 marmara kazandım. Ama gidip gitmemkte karasızım. 2. üniversitem olacak şuan zaten çalışıyorum. Okula devam etmeden sınavlara girebilir miyim bilmiyorum. Off herşey çok karmaşık. Bir de artık ataması olmaz diolar okul öncesinin. Bu sene kazananlar bitirene kadar dolar diyorlar. Bilmiyorum yaa.

Sizleri de çok tebrik ediorum arkadaşlar. İnş çok mutlu olursunuz böölümünzde hayrlı olsun...

periyim arkadaşım çocuk gelişimi mezunu olup kontenjanlı alanından farklı bir programa yerleştğin için seneye puanın düşer sadece aç.öğrt. kontenjansız bir programa yerleşirsen düşmez..ben tercihlerden önce rehberlik hocasıyla görüşmüştüm sadece çocuk gelişimi okuyup yerleşirsen puanın düşmezdi çünkü orada obp okul başarı puanın kullanılıyor ygsden aldığın puan değil..ama alanından farklı bir bölüme yerleştiğin için puanın kullanıldı ve seneye puanın düşecek istersen rehberlik hocalarına sorabilirsin umarım gönlümüzden geçenler olur..

gemugemu arkadaşım sana tavsiyem okul önc. kazanmışsın okumanı tavsiye ederim bu mesleğin önü çok açık bende işletme mezunuyum yine denicem okul önc. öğrt.kazanamadım kazanıp devlete atanana kdr ..devlette vekil snf öğrt. ve stajer okul önc. öğrt. yaptım hiçbir iş beni bu kadar mutlu etmedi 5-6 sne kadar sistemde değişiklik olmassa atama puanlarıda düşük olacak ..

Periyim benimde bildiğim kadarıyla kayıt yaptırsanda yaptırmasanda iki yıllık dört yıllık hiç farketmez eğer kontenjanlı bir bölümü tercih ettiysen puanın kırılıyor.

gemugemu arkadaşım madem okumayacaktın niye tercih yaptın.Bir başkasının önüne geçtin? Ayrıca şuan Türkiye'de mecburi okul öncesi okullaşma ancak yüzde otuzlarda yani yüzde ellilerde bile değil ve her yıl ünilerin verdiği mezun sayısını düşünürsek bu gidişle 10 yıla kadar anca kadrolar dolar.Hersene okullaşma oranı daha da artacak.

arkadaşlar klavuzda sınavsız geçişle yerleştirilenlerin puanlarında kırılma olmayacağı yazıyor.
Alandışı olunca sanırım bu kural geçerli olmuyor.malesef:(

Arkadaş zaten başka bir bölüme yerleştim diyorya onun için kırılma olacaktır sanırım.

sıralamam 27binlerdeydi
puanım ekli hali 353 küsur du aöf kazandım

Arkadaşlar öyleyse 385 ile kapatmış değil açık öğretim yani bir yanlışlık var 385 ile kapattıysa 353 puan ile kremşanti arkadaş yerleşemez.Ayrıca benimde bir arkadaşım 381 ile yerleşti,Ya puanlarımız koddan dolayı yanlış hesaplandı tercih zamanı yeni puanlarla yerleşme oldu biz bilmiyoruz yada yayınlanan puanda yanlışlık var.

yaaa ben 350 ile yerleşemedim :(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri